Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

marilyn manson

Başlatan blind_clown, Eylül 10, 2006, 06:18:55 PM

Previous topic - Next topic

android

imajıyla yaptığı müzik tarzı ters bir iki şarkısı dışında bişey yapamayan görünm özürlü bi insan ne dersenz diyn

ousan

bütün insanların imajıyla dinlediği ilgilendiği müzik tarzı aynımı...?
laf sokmak amaçlı bi yorum...

makinacı

Quote from: android on Haziran 24, 2007, 10:40:47 PM
imajıyla yaptığı müzik tarzı ters bir iki şarkısı dışında bişey yapamayan görünm özürlü bi insan ne dersenz diyn

sana katılmıyorum...adamın imajını taktir etmesem de sonuçta çıkardığı şarkılarla uyumlu bir imajı var...

personal jesus şarkısını kot şort ve converse ile söylemesini beklemek absürd kaçardı...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

android

burası yorum için hazırlanmış bi form değilmi ben hiç kimseyi tanımıyorm sadece o kişi hakkında yorm yapıyorm laf sokma hali faln kime laf sokma ihtiyacı duyabilrmki bana göre öle kimse kimsenn düşüncesine katılmak zorunda değil eğer böle devam ederseniz bence ki BENCEEEE diyorm bu form ne kadar amacına ulaşır bilmıyorm sürekli çatışma hali

§ïяĝαиα

android kardeşimizi kızdırmışız :)..her neyse ben de tarzından,makyajından nefret etsem de bazı şarkılarının güzelliğini inkar edemem..ama klipleri de iğrenç yani..hangi şarkı hatırlamıom ama o klipte kanlar içinde yüzüodu böğk midem kalktı..:(
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

beanlie

imajınıda sewiyorum müzikk tarzınıda sewiyorum tartışılmaz bir müizk tarzı war taklit edilemez bir kişi

Mr. MeTaLkiSS

Ki ciddi derecede müthiş şarkıları var inkarı imkansız, imajı da gayet iyi neden bu kadar müthiş bi müzik yaparken diğer insanlar gibi normal görünsün ki gayet iyi yani ki sadece brian warner değil olay grup üyelerine bakarsanız onlar da öyle siz sadece olaya brian olarak bakıyosunuz..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

thanoth

bu düşüncenin serbestliği olayı da her yeni gelenin ağzında...Eğer senin serbest düşüncen ucundan bir yerden bile cahil,aşağılayıcı veya yetersizse bu konuda daha bilgili ve dikkatli birkaç insanın dikkatini çekecektir.

sonrası malum.köşeye sıkışan gencin "forumun amacı zırzırzır" şeklinde phrase'ine maruz kalırız.

haliyle bu biraz sıkıcı.

ekotim

bende fazla di nlemem

ousan

Quote from: android on Haziran 25, 2007, 11:51:12 AM
burası yorum için hazırlanmış bi form değilmi ben hiç kimseyi tanımıyorm sadece o kişi hakkında yorm yapıyorm laf sokma hali faln kime laf sokma ihtiyacı duyabilrmki bana göre öle kimse kimsenn düşüncesine katılmak zorunda değil eğer böle devam ederseniz bence ki BENCEEEE diyorm bu form ne kadar amacına ulaşır bilmıyorm sürekli çatışma hali
abi senin ne kadar yorum yapmaya hakkın varsa özgürce benimde var... ne çatışması.. sne düşündüğünü sölüyosun bende düşündüğümü söylüyorum.. demeyimmi yani öyle düşündüğümü... ahaha olaya bak...

android

PHRASE ma maruz bıraktığım için sizden af diliyorm bilgili zeki dikkatli yoldaşlar cidden fark ettim 'bu adam harika süper müzik yapıyo tarzı faln sözle anlatılmaz yani zırzırızızı'::)))

ousan

dalga geçiyo adma bak... hah

thanoth

özgür düşüncesi olm ^^

naparsın işte...

Quote from: android on Haziran 24, 2007, 10:40:47 PM

yahu ayrıca imajıyla yaptığı müzik tarzı *nasıl* farklı,bunu demeni gerektirecek şey ne olabilir?

"ne derseniz deyin" de serbest düşünceden bahseden bir genç için iddialı ve talihsiz bi kelime grubu.Senin gördüğün görünüm özürlülüğünün tamamen öznel olduğunu fark edersin belki bir ara.

selinkinpark

dün gece mtv de rock am ring performansını verdilerde taptım adama yine:(
çarşamba saat 19.30da tekrarı var izleyebilirsiniz=)

android

adam harika talihsiz PHRASE' me maruz bıraktığım için sizden af dilerm(zurzurzur):)))