Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

avrupa yakası

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 11, 2006, 05:39:33 PM

Previous topic - Next topic

trendy

dizi gsldi de selin fln ayrılınca biras kötülesti.. ama ossun simdi de komik  :bonus: :D

Sumween

eskiden yakalayınca baktığım ama takip etmediğim bi diziydi en ii karakterler gidince b.ku çıktı...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Requiem

Bence şimdi ki hali çok daha güzel.. Ata Demirer'in gereksiz olduğunu gösterdi Engin Günaydın..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

ugur-acikgoz

kapıcı gaffur manyak cakkıdı dans ediyor mükemmel o ya :) :)

Sumween

anaaaaaa bende o ikisini sewmedim hee :D yani reklamından gördüğüm kadarıyla...izlemedim bile o gaffuru :D reklamı yetti gıcık olmama :D :D

I choose hush...

Requiem

http://www.youtube.com/watch?v=ulQWozX5_8M

Burdan izleyebilirsiniz =)

ugur-acikgoz

abow eyw requiem :) :)

Requiem

Rica =)

Sumween

höh dayanışmaya bak taam gittim tpiinizden :D :D

I choose hush...

shimy

ben hiç izlemedim ilk bölümlerini bi izlerdim sonradan hiç bakmadım yorumum yok ama gülse birsel zeki bi kadın :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

Quote from: shimy on Ekim 27, 2006, 01:30:54 PM
ben hiç izlemedim ilk bölümlerini bi izlerdim sonradan hiç bakmadım yorumum yok ama gülse birsel zeki bi kadın :D
her harfine katılıyorum :D

I choose hush...

black_ece

Quote from: Requiem on Ekim 26, 2006, 08:39:41 PM
Bence şimdi ki hali çok daha güzel.. Ata Demirer'in gereksiz olduğunu gösterdi Engin Günaydın..
evet evet evet evet evet
katılıyorum katılıyorum katılıyorum
zaten volkan karakteri çok ucuz ve uyuz bişeydi nefret ediyodum selin de öyleydi
bi şesu iyiydi o da kendi bilir tolga çevik peker açıkalın ve engin günaydın çok iyi olmuş yeni gelen office boy da iyi bu hali eskisine basar bence =)

Darkshines

eski gidenlerden en önemlisi Şesu gitmesiyle beter olan sırf Engin Günaydın'ın üstünden para kazanan her bölümünde konusuz gelişi güzel giden artık suyu çıkan dizi..

nane

bu yeni sezonda hoşuma giden tek bi bölüm oldu zati tek bölüm izledim  :D oda kapıcının süper çakkıdı dansı  :D  akıllara zarar bişidi yaa
onun dışında harbiden sıktı dedirten bi dizi haline geldi

ugur-acikgoz

kapıcı gaffur manyak ya okulda bilgisayar lab. ında millet ders yaparken ben youtube den onu seyrediyodum hoca geldi kızacak sandım bi baktım hoca benden çok gülüyo :) :)