Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

avrupa yakası

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 11, 2006, 05:39:33 PM

Previous topic - Next topic

click

burhanın mimiklerine , repliklerine gülmekten ölüyorum ya  ;D

lp__fan

super bi dizi ya bayiliyorum ozellikle burhana

Roswegas

Ben Sacit hayranıyım

süper o adam yaa :)

I_am_free

ilk başladığında çok güzeldi ama şimdiki bölümlerini pek sevmiyorum başka bi boyut aldı artık

hermione

peker açıkalın diziden ayrılmış...gürgen öz le (yabancı damatta bir kadın vardı adını çıkaramadım şimdi) o katılmış diziye..

black_ece

ay iyi olmuş gaffur hiç komik değildi ben de artık laci çizgili beyaz keten pantolonumu yazın giyebilmeye tekrar başlicam yihuuuu

betul__17

bende bayılıom bu diziye ya başlasada izlesek :D

delilah

filaş filaşş.. avrupa yakasında neler oluyor...

dizinin sevilen karakteri (!) gaffur rolüyle karşımıza çıkan peker açıkalın ortalığı ayağa kaldırarak diziden ayrıldı.. daha oynayacağım dört bölüm var hakkımı söke söke alırım derken insann aklına ne kadar kazandığı sorusu geliyor.. di mi adam ne kadar kazanıyo ki bir bölümden dört bölümün hakkı için mahkemeye başvurmuşş..

ayrıca binnur kayanın ( hani o yabancı damattaki adını çıkaramadıınız kadın ;D ) diziye dahil olması güzel olmuş bence en azından onu rolü uzun süreli olur o kadında gerçekten iyi bir yetenek var bence ;D  gürgeni de zaten dizilerde görmek süper bir olay olur bence zaten bir dizide vardı kendisi geçen gördüğümde.. ama avrupa yakasına bence cuk oturur.. gerçi en fazla iki yıl kalırlar ama :/ inşallah daha fazla kalırlar ne diyelim..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

hermione

gürgen öze bende acayip sevindim. hastasıyım ben onun..aşk oyunu die bir dizi vardı orda izlerdim sonra makinada acayip coştu. güzel olcak avrupa yakası bence. bir de hangi rollerde girdiklerini öğrenseydik :D

Requiem

Valla ben o kadını Çarli dizisindeki hizmetçi(Afakana sürekli yazan) rolünden beri beğeniyorum.. Çok iyi olmuş..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

thanoth

bişey hotel diye ilginç bi dizide de görmüştük gürgen öz'ü ama...çok da iyi değildi

Belki avrupa yakası izlemeye değer bi hale gelir-çok da büyük beklentim yok ama.

SheydA_mike_chester

burhann hastasıyım :D gülse birsel akıllı kadın ata, selin,şesu flan baktı kendini gölgede bıraktılar şutladıı diziden..böyle dşünüyorm ::)  ama burhann gelmesii fecci iyi olduu ;)

Heart Attack

ilk başlarda yeni kadroyu beğenmemiştim ama sonradan beğenmeye başladım . Şahika rolünü güzel oynuyor ama Cesur tiplemesini hiç beğenmedim çok gereksiz olmuş bence . Sadece Şahika'yla da devam edebilirdi dizi diye düşünüyorum . Burhana gelince zaten her zamanki gibi komik ve işini iyi yapıyor  :)
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

black_ece

Quote from: SheydA_mike_chester on Ağustos 25, 2007, 04:39:21 PM
burhann hastasıyım :D gülse birsel akıllı kadın ata, selin,şesu flan baktı kendini gölgede bıraktılar şutladıı diziden..böyle dşünüyorm ::)  ama burhann gelmesii fecci iyi olduu ;)

hımm benim bildiğime göre ata hümeyra ile kavgasından dolayı , evrim akın selin tiplemesinin üstüne yapışmasından dolayı,bülent polat da şesu nun artık rolü yok diye ayrılmıştı diziden

lp_mike_chester

sacit e bitiyorum çok güzel rol yapıyor.... ;)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !