Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP ile 12 saat.!

Başlatan Littleches, Eylül 12, 2006, 03:05:30 PM

Previous topic - Next topic

ugur-acikgoz

bende bavula saklanırdım(gerçi ben sığmam ama) öyle gelirdim heralde uçaktan atacak değilsiniz ya bende sizinle gelmiş olurdum mıke bana turntable kullanmayı öğretirdi belki chazy le scream atardık beraber

shimy

bide şu olabilir arkadaşlarla bi toplaşma yapacaz böyle sazlı sözlü içkili oraya davet ederim bide erkek dansöz çağırırız tamamdır hepsi kafayı bulur oohh görüntülerini alıp tüm LP fan sitelerine satarım :D mike ve chaz karşılıklı dongi dongi yaparken diye :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Albrayn

heyt be keşke olsa herkese hava atarım onların yanında :razz:  :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

axi_lp

ben joe yu saf dışı bırakıp dierleriylke bi albüm yapardım...Hayalim de bu ztn :wink: :wink:
All I want to do is be more like me and be less like you

shimy

direk ösym merkezine götürürdüm :D neler çektiğimizi anlatırdım bütün gün :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_legend

hiçbi yere götürmem onları ewde  annemin en güzel böreklerini yediririmmm!! bol bol şarkı sölerizz!! :D

linkinchaz

büsra we ewrimcan bnde iskenderunluym yeni uye oldum siteye ole bakıodum szi gordum sasırdım acıkcası nse ben 12 saat icerisinde oncelikle mekanıma goturur bi mini konser yprdık onlrla tabi mekanı costururken bnde hawamı atrdım ardndan annemin yemeklernden yedirrdim onlra ymk gorsnler agızları ttlansın ama ewet bnlar sadece bi hayal  :( :( :(gercek olması icin neler wermzdmki

lp_rockgirl

mnce güzel bi sofra hazırlarım tabe ölmemeleri için yemekler hazır gelir :mrgreen:sonra bi kaç şarkı kaydederiz resimler vidyolar fln çekeriz sonra ben her gün onlara bakarım :razz:12 de gidecekler ya ben uzatmaya çalışırım o saati uzatırsam alır onları diskoya göttürrüm bizimkiler çatlasın die :lol:
sonraa chesi alır dierlerini gönderrim :cool:özel işlerimiz vardır belki cnm :cool:şaka şaka onlarla geçirebileceğim en güzel vakitleri geçirmeye çalışırım bide tlfn fln almaya çalışırım eee .........bittimi :cry: :cry:bidaha gelinnn

mezar kabul

baba ne isterlerse yaparım ya erkeğim ama isterlerse veririm bile  ;D ;D ;D ;D ;D
daha nekadar sana yalvaracam be pislik kadınmı sandın sen kendini bilmeden

D-Wade

Ben önce evde imzalayabilecekleri ne varsa imzalatır sonra sohbet ederdim bikaç şarkı sölemelerini isterdim (herkes sölerdik dioda benim sesim kötü ;D) sona bi türk mutfağından yemekler yedirirdim.Gitmeden öncede bavula filan girer onlarla giderdim ;D

wape

önce bi berbere götürür hepsinin kafasını kazıttırırdım, kimse tanıyıpta yapışmasın diye ;D
sonra onlara türk çalgılarını verirdim çalın ulan derdim ;D
daha sonra türk yemekleri tabiki ve türk tatlıları
sonra hemen bi fotoğrafçıya sokardım tüm pozlar bitene kadar değişik kombinasyonlu resimler çekilirdik ;D
bunları grup hepsi'nin elemanlarına kafalardım ;D
sonra uçağı kaçırıp bizim evde kalmaları için elimden geleni yapardım :D
uçağı kaçırırlarsa annem bu kadar keli kesin eve almaz, o yüzden geceliği 5 milyon olan bi otele götürüp güzel bi uyku çekmelerini sağlardım
hediye olarak kendi yaptığım alçıdan biblolardan verirdim :D
sonra uğurlardım su dökerdim arkalarından :-[

selinkinpark

Quote from: shimy on Aralık 22, 2006, 02:31:42 PM
direk ösym merkezine götürürdüm :D neler çektiğimizi anlatırdım bütün gün :)
al iste ya :D :D

LpNumB

Önce türk mutfağı  ;D sonra canlı bi lp şarkısı isterim sonra ablamı yanıma alırım sohbet ederim onlarla inqilizcem ii deilde  ;D bide her bir qrup üyesiyle foto çektiririm falan  8)

ercell

ben onları odama kilitlerim ;Dsonrada hiçbiyere gidemezler

whiskas:)

en akıllısını ercell yapıcakmıjj walla.. yannız 6 kişiler bi odanı kapısını kırmak onlar için hiç de zor olmass kanımcaa  ;D  bnm planlarımmm banaa kalsınnn  ::)  :P
forfeit the game & stop the talk show!