Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

şebnem ferah

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 12, 2006, 05:58:09 PM

Previous topic - Next topic

SaTaN_PiST

ya kiyaslamayi sevmem ama geçen gün amy'nin canli performansini izledim.ya hastaydi ya da keyfi yoktu bilmiorum ama going under'i söylüyordu ya ne bilim Şebo nun hiç bi performansında düşüş görmedim ben  :-\ çok vasattı ya :D
imza atmam simdi biri kopyalar falan gider şirket mirket

BUSE

şebnem ferah manyak rock yapıo bayılıom o kadına gitar çalışıda şarkı söyleyişide süper

geçerken_ugradım

Gerçekten harika bir sesi var ;)

lp_mike_chester

sesde öle sahne perfonmanslarıda öyle.... ;)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Heart Attack

Türk rockının kraliçesi diyorum ben ona  :)
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

pınar özkaya

bi kaç yıl önce ablam çok dinlerdi bana da dinletmişti o günden beri dinliyorum kadın valla çekio beni ya :D gerçi eskiden daha çok dinliyodum ama cidden kadın türkeye de tek ya :) 
chazzz

genç rockçı:-)))

ben şebnem ferah hakkında bir iki şey daha biliyorum şebnem ferah 17 ağusto depreminde babasını küçükkende bir hastalıktan dolayı kız kardeşini kaybetmişş :( eğer yanlış bilmiyorsam  ::)
akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin:D

Chaz.Glsn.Mike

yeni yeni dinlemeye başladım. en çok yağmurlar, sigara, sil baştan seviroum yeni dinlemeye başlayanlara öneririm  ;)
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

afa

müziğiyle zewk veren sözleriyle de düşündüren bi sanatçı. şu ana kadar rock dinleyip de şebo yu sewmeyen birine rastlamadım. ayrıca çok güzel :)

ebru_91

artık kısa cümleler kuruyorum'u günde 3 öğün dinliyorum bu aralar
cursedprincess

wape

konserlerin fiyatını uçurmuşlar ya, şimdi diğer sanatçılarda neyim eksik diyip bu fiyata çekecek bizimde bütçeyi derinden sarsacak, 34-39 ytl ne ya ???
keşke izmirde protesto edilip konsere gidilmese, bizede yeni ankara fiyatları belirlense :D
bu arada konser
1 martta
anadolu gösteri merkezinde
fiyat ilk bin tanesi 34ytl geri kalanı 39 ytl

bide biletix te konser dizisinden sonra yeni albüm hazırlıklarına başlayacağı yazıyor

Dead_Metallica_01

Harika bir sesı var gercekten  cok guzel rock yapıor bencede ;) ;)

linkieboppers

'Bugun' sarkısı su aralar dılımden dusmuyo...=)
gercekten iyi bi sanatcı..