Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Manga

Başlatan ousan, Eylül 13, 2006, 10:32:26 PM

Previous topic - Next topic

makinacı

sewmiorum sewmemeyede dewam ediyorum fakat başlığı görünce eski nefret hareketlerimiz aklıma geldi...tamam nefret et sen yine ama ne diye bu kini abartıyosun yaw...ulan ne aptalmışız...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

§ïяĝαиα

ben de hastası filan deilim ama dursun zaman ve yalan şarkılarını beğeniorum...ilk albümlerinde mangara die bi parça vardı galba...işte o saçmalığın daniskasıydı bence...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ShapeshifteR

gizem farkındaysan o şarkıya hiç vokal falan girmiyo ben onu ikincil outro olarak düşünüorum nasıl oluosa artık, kapanış taki unknown mc ile yapılan kal yanımda 2 de güzel,itildik ve sakın bana söyleme gibi şarkıları da güzel özellikle itildik bana çok hitap ettiği için belki hoşuma gidiyo
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Darkshines

Dağıtın gitsin bir anlık heves gibiler..

makinacı

güzel bi yaklaşım :)
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

HTSoldier

Quote from: lpfan659 on Nisan 28, 2007, 07:02:48 PM
sewmiorum sewmemeyede dewam ediyorum fakat başlığı görünce eski nefret hareketlerimiz aklıma geldi...tamam nefret et sen yine ama ne diye bu kini abartıyosun yaw...ulan ne aptalmışız...

hehe örsan güzel söylemişsin:)
darkshines da tamamlamış sözünü:)

Nefy

güzel iş yapıyorlar...çok sık dinlemesemde, manga dinlenir!
bir rock grubuna ait bütün ensturmanları var pikaplarıda var aynı lp gibi...mangayı lp ye çok benzetiyorum.. ikiside sadece arada sırada dinlenir...
Yollarına hep sevdigimiz insanların adlarını vermediler ama; biz her duvara bir vesile onların adını yazarak yaşadık... Kül ve betondan mürekkep.. yaşadıkça yaşanılası gelen o tuhaf bozkır kokusunda Ankara'ya öyle yakışırdı ki kar.. Asfaltlar ışıldar..

hermione

ben manganın yaptığı işşleri beğeniyorum, özellikle fermanın sesini...
konser performansları da süper ;)

süperlp

lp takliti iste daha ne olsun
breaking to habit çıktığında bir kadın çizeceksini çıkardılar
resmen aynı

hermione

taklit değil de esinlenme var dielim ;)
zaten mangada bunu inkar etmiyo zannedersem, bu benzerlikleri yani :D
bilmiyorum tercih meselesi tabiki, benim hoşuma gidiyo 8)

black_ece

yahu 6-12 yaaş arası çocuklara hitap eden bi grup ki şarkı sözlerine bakın (bir kadın çizeceksin,saklayıp gömeceksin bi de bunların libido diye bi şarkıları vardı di mi)
allahaşkına 6-12 yaş arası çocuk ne anlar libidodan mibidodan ya
hiç tasvip etmiyorum kendilerini....
lp özentisi ya da esinlenitisi (bu ne ya??=) )olmaları da fazla önemli değil yaptıkları işlere baksınlar biraz...

hermione

bu 6-12 yaş olayı nerden çıktı ya onu anlamadım bende...
ama dediğm gibi tercih meselesi ;)

black_ece

yahu çocuk kulübünün bilmem kaçıncı yıl dönümü şovuna katılmalar çocuklar için konserler falan cidden diyorum 6-12 yaş çocukları dinliyo mangayı
bilmiyorum şarkıları da hoşuma gitmiyo yani cidden vardı iki -üç şarkıları sevdiğim ama ne biliyim artık sönme aşamasında bi grup ya da olacak bi şekilde

Darkshines

Quote from: black_ece on Mayıs 20, 2007, 09:54:43 PM
yahu çocuk kulübünün bilmem kaçıncı yıl dönümü şovuna katılmalar çocuklar için konserler falan cidden diyorum 6-12 yaş çocukları dinliyo mangayı
bilmiyorum şarkıları da hoşuma gitmiyo yani cidden vardı iki -üç şarkıları sevdiğim ama ne biliyim artık sönme aşamasında bi grup ya da olacak bi şekilde

Grubun yaş kesimini sen bilecek değilsin.Şu ara sönüyolar tembelliklerinden belki çıkış mıkış yakalarlar belli olmaz.

black_ece

Quote from: Darkshines on Mayıs 20, 2007, 10:34:34 PM
Quote from: black_ece on Mayıs 20, 2007, 09:54:43 PM

Grubun yaş kesimini sen bilecek değilsin.Şu ara sönüyolar tembelliklerinden belki çıkış mıkış yakalarlar belli olmaz.

zaten burda resmi bi istatistik açıklıyor değilim =D
ama cidden o yaş aralığı hayranı fazla olan bi grup gördüğüme göre

edit edit edit
mangayı sadece 6-12 yaş arası dinler şeklinde bişey anlaşılmasın mesajımdan öyle bişey demek istemem asla
öyle anlaşıldıysam kusura bakmayın