Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Manga

Başlatan ousan, Eylül 13, 2006, 10:32:26 PM

Previous topic - Next topic

Darkshines

En çok üye bunların sitesindeydi sanırsam (:

süperlp

Quote from: Darkshines on Mayıs 20, 2007, 10:39:17 PM
En çok üye bunların sitesindeydi sanırsam (:

en çok üye derken açıklarmısın
lpft de daha çok var ulan

Darkshines

En çok üye mi ne bişey mi herneyse artık bunların sitesinde diye duymuştum.

shimy

3 yıldır bi albüm yapamayan grup :S vallaha ilginç bir albüm çıkarım 3 yıl ara veriyorlar sonra o albümden 3 yıl sonra yeni bir single çıkarıyorlar :/
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_mike_chester

dediğin doğru ama bir çok gruptan kat kat iii bir grup ! ! !
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

shimy

piyasa olarak evet hangi şarkının tutup tutmayacağını çok iyi biliyorlar
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_mike_chester

ewt bencede neyse tmm fazla konu uzamasın ;D ;D
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ShapeshifteR

ya ferman akgülün vokali cok hoşuma gidio ya,kimle düet yapsa uyum saalıo,rap  yapabilio,adam yetenekli ya...şimdi de gripinle yaptıı politik, baba meslei şarkısını cok dinliorum süper olmuş..,önceden kargoyla yaptıı sonbahar vardı, albümdeki düetleri zaten ayrı bi alem..
kim ne derse desin albümdeki bütün şarkıları süper..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

€roS

Bende katılıorm kanka sana manga güsel valla heleki libidoyu dnleyince kendime geliorm tamam belki taklit yapıo olabilirler ama bence hoş yani :)

hermione

Quote from: ShapeshifteR on Mayıs 22, 2007, 02:38:07 PM
ya ferman akgülün vokali cok hoşuma gidio ya,kimle düet yapsa uyum saalıo,rap  yapabilio,adam yetenekli ya...şimdi de gripinle yaptıı politik, baba meslei şarkısını cok dinliorum süper olmuş..,önceden kargoyla yaptıı sonbahar vardı, albümdeki düetleri zaten ayrı bi alem..
kim ne derse desin albümdeki bütün şarkıları süper..

bende fermana bayılıyorum, düetleri falan harika..bir de yine gökselle düet yapmış  taş bebek şarkının adı, teomanda var aynı şarkıda, güzel olmuş :P

sceptical

ya şu MANGA grubu tam bir LINKIN PARK kopyası bence kendilerini onlara benzetmeye çalışıyorlar  ;D
Ölüm Bir Gündür O Günde Bu Gündür...

€roS

olabilir ama manga sağlamdır yani iyi müsik yapıolar bencee ;)

sceptical

ya dikkat ettim müziklerini bile LINKIN PARK'a benzetmeye çalışıyorlar ama buda bir güzellik çünkü LINKIN PARK büyük bir grup :)

Sumween

Bence benzetmeye çalışmıyolar veya özenmiyolar... Çünkü açıkçası kimsenin ''ya şu grubu çok seviyorum,onlar gibi müzik yapıcam'' diye düşüneceğini sanmıyorum.. he nasıl olur,dinlersin,beğenirsin,''Esinlenirsin'' ve benzer müzik yaparsın... Ben Mangayı sevmedim hiç bi zaman, sevemedim çünkü LPye harbiden benziyodu,bunun nedeni ''LP özentisi bunlar,dinlemem'' diye değildi,müziklerini basit buluyodum... tamam ilk başta sevilecek şeyler yapıyo olabilirler,ilk bi kaç şarkısını ben de sevdim ama çabuk baydı..çünkü LPden sonra Manga dinleyince ''bı ne lan'' diyo insan haliyle.. Dediğim gibi bence ''benziyeliim'' havasında değiller ama bi esinlenme olmuş belli..

Grup üyeleriyle yapılan anketimsi bişiy vardı bi dergide, onlara ''sizce en iyi gitarisler,bateristler,cuteristler kimler?'' diye soruluyodu.. hepsinin cevapları benzer numetal gruplarından seçmeydi ama LPye hiç yaklaşmadılar bile.. çünkü LPden birini örnek gösterselerdi bu ''lp özentisi'' damgasını kısmen kabul etmek olucaktı..
ne kadar uzun konuştum öyle ya :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

sceptical

ya dediğim gibi görüş farklılıkları olabilir