Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Manga

Başlatan ousan, Eylül 13, 2006, 10:32:26 PM

Previous topic - Next topic

hermione

ya çocuğun yorgunluğuna denk gelmiştir, yoksa ferman iidir :D
bu arada manganın yalan şarkısı benim için bir klasik haline gelmiştir:D

ebru_91

evet o şarkıları çok güzel en iyi şarkıları o bence
cursedprincess

vur_ve_kac

dün konuşarock ta manga vardı.izleyen oldu mu?
ι αм ησт αƒяαι∂ тσ кєєρ ση ℓινιηg

€roS

ben isledim süperdi ferman ya ne denirki grup üyelerinden birinin ayak bileği kırılmıştı.Programa katılamamıştı.neyseki telefonla katıldı programa.göksel filan aradı.cümbüşdü işte gır gır şamata manganın ilk zamanki videolarını gösterdi eğlenceliydi.yaz sonunda da yeni albümleri çıkcakmış ;)

vur_ve_kac

yeni albümlerini sabırsızlıkla bekliyorum

lp_mike_chester

göksel teoman ferman taş bebek baya bir güzel şarkı...:):):)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

kontes

ölene kadar manga fanı kalacagım bi kesin ayrıca manga lp takliti dienler var aramızda saygı duyarım ama soundlara dikkat edildiğinde manga ve lp arasındaki farkı görebilmek mümkün..onlar eskiler ve yenilerin sentezini yapıolar ve manga bence türkiy6ede müzik devrimi geliştiren insanlar sizi bilmem ama ben hem müizkleri hemde şahsen tanıstıgım sahsiyetler olarak kişiliklerini en cok begendiğim grup suan türkiyede...yaptıkları işlerede bakarsak bunun farkını anlayabılırız...
HaZaL-...

vur_ve_kac

bence gelmiş geçmiş türkiyenin en iyi grubu

lp_cansu_mike

şahsen benim yerli gruplarda en sewdiim grup hele da yağmur sarıgül bence gerçekten saygı duyulacak bir müzisyen zaten adam en iyi müzisyen ödülü nü almisti:)

*linkin_park*

yaw onlar grup olarak güzeller. ayrıca hepsine saygı duymamız gerekir cnm :P (ehehe ne için böle dediğimi biliosundur =) )

lp_cansu_mike

biliorm nie yazdıını:D

*linkin_park*

aferin bnm kardeşime.. =)  şaka maka manga gerçekten çok iyi bi grup hele de yağmur bir sürü güzel şarkılarının sözlerini o yazmış. adam bazı kliplerde garip oluo ama müzik konusunda başarılı bunu inkar edemem =)

shimy

arkadaşlar forumda ikili konuşma yapmak yasaktır... daha dikkatli olalım :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

*linkin_park*

uyardığın için saol dikkat ederiz bundan sonra..

lp_mike_chester

manga iyi grupta cok gerideler diğer rock gruplarına göre millet kacıncı albüm e geçti beaaa:):):)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !