Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Prince of Persia

Başlatan darklord, Eylül 16, 2006, 12:43:10 AM

Previous topic - Next topic

darklord

benim gibi bu oyunun hayranları varsa buyursun...

Requiem

Büyüğünü koyayım bir de..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

darklord

ya tabiki yeter zaten bende onu kullanıyorum da sende görünce koymayım dedim. herneyse sen üç oyunu da oynadınmı?

Requiem

Malesef.. Warrior Within i bitirdim sadece.. Two Thrones'un da bir kaç bölümünü oynayabildim..

darklord

zaten bana göre serinin en iyisi warrior within di. özellikle kurgusu karakterler falan film gibiydi yani bence süperdi... ama the two thrones dada iki ruha ayrılıyması süperdi.

one warrior two souls

Kozy_mac

ben bütün oyunlarını oynadım hatta eski prience oyununu bile hikaye dehşet ama merak ettiğim tek şey şu :şu ana kadar bi kere bile priencein adını sölemediler :D
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

darklord

benim de en merak ettiğim şey bu adamı hep prience diye cagırıyolar hiç adını sölemiyolar onlarda verecek bi isim bulamamışlardır bence

Requiem

Bu arada prience değil prince =)

darklord

pardon ya evet prince ama nedense genelde prience diye yazıyorum bakıyorum da aynı sorun kozalağında başında var

tome3.mpq

ww yi bende bıtırdım cok tatlı oyundu beah :D 3. yu aldım bozuk cıktı sonra hepsı bozuk cıkar pskolojısıyle daha almadım :D

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

darklord

abi prince gibi karizma karekter warmı ya?

abi 3. yü oynayamamk la cok şey kacırdın adam at bile kullanıyo
[/img]

Kozy_mac

hele okçular falan manyak ya bu aralar yeni oyunundan bahsedilio çıkarsa alırım direk :D
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

DarKSpideR

Hastası olduğum bir seri... WW'yi sırf müzikleri için oynadım desem yalan olmaz tabi sonra oyuna hasta olduk o ayrı ^^ The Two Thrones benim çok hoşuma gitti özellikle Special Kill yani arkadan bi kaç komboyla öldürme olayı beni bitiren nokta ^^ Tekrar oynuyorum yarısına geldim de o Ninja karıda takıldım :S
GanTz... 4Ever...

wape

süper oyundu bitirdim  :mrgreen:
efekler süper ya konuda güzel ben bunun tek boyutlu olanını bile oynadım telefon versiyonu falanda var iyi hatta
comboları öğrendinmi oyunu aşıyon çok zevkli oluyo
ayrıca birazda zeka gerektiriyo

tome3.mpq

abı kodumun sands of tımesı nı bıtıren warmı yahu mıkımden mıkımden puzzlelar werıo gectım sımdı maharaja lavugunun zombısı geldı olmuo koduum ya :(

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..