Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Prince of Persia

Başlatan darklord, Eylül 16, 2006, 12:43:10 AM

Previous topic - Next topic

DarKSpideR

http://www.ps3land.com/article-722.php

Şimdilik bir tek bunu bulabildim. Ubisoft'un siteyi biraz kurcalarsan oradan da bulabilirsin ;)
GanTz... 4Ever...

lp__fan

2. oyunu ve 3. oyunu bitirdim super bi oyun ubisoft guzel yapmis sands of time ida bulsam oyniycam ama bulamiyorum

elif

link ve bilgi için çok saol bu fotoları ben daha önce görmüştüm bir yerlerde demekki yeni oyun çizimleriymiş  :)

Kozy_mac

saol hocam link için ben araştırcam bilgileri=)
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

Requiem

Sakalsız olmamış :p
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Kozy_mac

harbi ya sakalsız bebeye dönmüş bu oyun tüm oyunlardan öncemi geçioki=)
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

Kamikaze426

Avatarım yeter bea pop serisinin 3 oynunu da bitirdim...Ancak warrior within i 6 kez bitirdim cunku bildiginiz gibi bu oyunun 2 farklı sonu var ve ben ilk 4 bitirisimde iyi sonu gormeyi beceremedim:) sonunda basardım ve buna degdi yine sands of timeyi 2 kez ve the two thronesi 3 kes bitirdim...Yani bu oyunun bagımlısıyım yine ara sıra acar oynanır bu adamla dovusmek kadar stress attıran baska bisi yok ayrıca assassins creed ne zaman çıkacak bi fikri olan varsa belirtebilir mi?

DarKSpideR

Quote from: Kamikaze426 on Ağustos 31, 2007, 02:59:05 PM
Avatarım yeter bea pop serisinin 3 oynunu da bitirdim...Ancak warrior within i 6 kez bitirdim cunku bildiginiz gibi bu oyunun 2 farklı sonu var ve ben ilk 4 bitirisimde iyi sonu gormeyi beceremedim:) sonunda basardım ve buna degdi yine sands of timeyi 2 kez ve the two thronesi 3 kes bitirdim...Yani bu oyunun bagımlısıyım yine ara sıra acar oynanır bu adamla dovusmek kadar stress attıran baska bisi yok ayrıca assassins creed ne zaman çıkacak bi fikri olan varsa belirtebilir mi?

30 Kasım'a ertelenmişti Assassin's Creed ama çıkış tarihinin geriye alınması gibi bişeyler oldu. Eylül ya da Ekim'di sanırım. Önümüzde ki 2 ay boyunca çıkmazsa 30 Kasım'ı beklicez ki hiç beklemek istemiyorum.
GanTz... 4Ever...

Kamikaze426

Ben oyunun yapımının cok onceden bittigini duymustum ama henuz piyasaya surmuyolar gıcık herifler:) bu oyun hakkında bilgileri ve tanıtım videosunu
http://assassinscreed.uk.ubi.com/index.php  adresinde bulabilirsiniz..

Hasan-Can

ilk oyununu oynamıştım süperdi en sevdiğim 2. oyun Prince of Persia
en sevdiğim oyun Max Payne hikayesi ve karakterler süper

uNReLiEveD

Bende Sands of Time ın cep teli için olanı vardı en az 5 kere bitirdim :D :D

Kozy_mac

siemenstemiydi o?

ebru_91

bende hepsi var bu oyunun ama çok zor ya oyanayamıorum :)
cursedprincess

S@N£M_LP

sadece warrior within i biliyorum ve bağımlısı oldum bitirme aşamsındayım inşallah olcak:D ama oyun süper yaa bn galiba prince e aşık oldum :Padam süper ama yaaa ;D
SHUT UP WHEN I'M TALKİNG TO YOU

The sun goes down
I feel the light betray me