Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Bleeding through

Başlatan Littleches, Eylül 16, 2006, 01:00:11 AM

Previous topic - Next topic

Littleches

Orange county californiali grup. grup 5 erkek ve bir bayandan olusuyor. en son olarak this is love this is murderous adi altinda bir album yayinladilar. ayni albumlerini yine ayni isimde limited edition bir albumle takip ettirdiler. sayili olarak basilmis versiyonunda uc adet konser parcasi, 10 dakikalik bir belgesel ve 2 adet video klip bulunuyor ve ozel bir kaplama kutu icerisinde geliyor.

hardcore/metalcore ne oldukLarı belli değil ama pskopatLar feci şekilde hemde ..

insomniac , the pain killer , I dream of july .. Dinleyebilirim diyen indirip dinLesin ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

selinkinpark

ha sen tavsie etmistin bunları msnde sorduumda :lol:
beenmistim güsell...

Requiem

"The Truth" albümün adı mı? Senin saydıklarının arasında göremedim de...
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Sumween

bu grubu ilk defa bi kaç gün önce mtv de gördm... aaa yaa üfff şarkının adını unuttum ama çok güsel şarkıydı...hatta ölü geline sormştm galiba sen bu şarkıyı hiç duydun mu diye(yeşime mi sormştm yoksa lo)hafıza süper yalnızz :rolleyes: neyse hatırlayınca yazarım şarkının adını

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Littleches

Quote from: Requiem"The Truth" albümün adı mı? Senin saydıklarının arasında göremedim de...

albümdeki bi parçanın adı .. o albüm TR'de yoq daha doğrusu albümLeri TR de yayınlanmıyor .! yada ben hiç görmedim ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Sumween

aa şarkının adı galiba kill to believeddi yaws :idea:  :mrgreen:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

delilah

ufuğun bütün tavsiyelerini dinleyeceğim.. bir kısmını zaten dinliyormuşum zaten :)
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!