Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Opeth

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:16:57 PM

Previous topic - Next topic

immortal

Opeth grubunun 16 yıllık gitaristi Peter Lindgren gruptan ayrıldığını açıkladı.

www.opeth.com da yaptığı açıklama ile Lindgren 16 yıllık Opeth serüvenine son verdiğini belirtti.

Gruptan yapılan diğer açıklama ile yeni gitaristin Fredrik Åkesson (Ex. Arch Enemy, Krux) olduğu belirtildi.

yorulmuş bu tempodan.kendini %100 veremiomuş artık...içim burkuldu ya.16  yıl yani.umarım yeni gitarist fredrik onu aratmaz.neyse ....:(
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

black_ece

bunu biliyodum itu sözlük de yazıyodu =)
neyse en iyisi olsun

android

favorm BLACK WATER PARK albümnden HARVEST orchid mornıngrise deliverenceda favori albümlern_bu adamlar ii müzik yapıyo her ne kadar çokkkkkkk uzun olsada şarkıları:)

folligue

harvest lödürüyo insanı...abartısız 22 defa üst üste dinledim...aslında sololarını cıkarmaya calısıyordum ama hic sıkılmadım...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

ad infinitum

ölü gelinciğimin(gelincik gibi oldu la bu da ''beyaz gelincik'' huhaaha derhal değişiyor o nick itiraz yok itiraz yok) sevmediği aynı zamanda da haaaaalt ettiği gruptur...brutal ve clean vokali aynı anda bu bu kadar güzel başarabilen başka bir topluluk var mıdır?bir de genelde sadece slow parçaları üzerinde duruluyor haksızlık ediliyor gibi bence adamların bütün şarkıları güzel damnation albümü dışına da çıkmak gerek bazen

ölü gelin

bağırma sayın infinitum burda çok bulursun öle senin gibi seven beni salla ben başımın çaresine bakarım :P

Ra[P]uNzEL

yya opeth cok super bır grup yya hastasıyım o grubun yya adam tek gitarla türkiyede bir grubun yaptıgı sarkı tek gıtar solosuyla yappıo yya hele o bateristt anam o olduruo bıtırıo adeta benı o herıfe acayıp hastayım yya cok manyaq calıo yya

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

zuzum_084

Dehşet bir grup yaa bıkmadan üstüste dinliyorumm

delilah

uzun yolculuğa çıkacağım zaman mp3 e bissürü albüm şarkı dolduruyorum ama her seferinde sadece opeth i dinliyorum o on saatlik yola bana yetiyor :D sonra dönüşte de opeth i dinliyorum sadece :D

ama gitaristlerinin ayrılması canımı sıktı biraz ya..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!