Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

The O.C.

Başlatan Sumween, Eylül 18, 2006, 08:21:43 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

uzun uzun yazmaya gerenk yok... cnbc-e nin gençlik dizisi O.C.yi sewenler burayaaa.... yeni haberler fısıldaşanlar eski bölümleri tartışanlar falan filan :razz:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

shimy

vay özentiler bunuda mı izlionuz siz asmalı konak ne güne duruo  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

b:shRa

bikaç bölüm izleyip bıraktım çünki uykumu getirdi .. bu kdar skıcı olablir bi dizi yaanii .. mischa'nın güzelliinin etrafında dönen konular hep .. pöffss  :evil:

Sumween

topiime sçtınız lan :evil:  yokmu zawallı O.C.yi sewen :mrgreen:  :mrgreen:

I choose hush...

shimy

ya kim sever bööle milleti özendirici dizileri be allah canınızı almasın gidinde ders çalışın azcık sizin yerinize o.c. deki dallamalarmı sınava girecek :mrgreen:

Sumween

sieee onnar bena özensin lan(ama bi konuda haklısınız baymaya başladı galiba eskisi gibi zewkle izlenmio yaff) :mrgreen: ...lan şimi sen sanki çok çalışıon sınawa. ne farkın war benden lan yılsonu gaste manşetlerini beklioz ikimizde işte manşette olucaz ya (összedeler )... :mrgreen:  :)

I choose hush...

black_ece

orda seth in babası var ya onu çok sewiom ben daha dorusu sadece o adamı ve juju yu sewiorm başka kimseyi sewmiorm o dizide bi de caleb vardı böhöööö öldü caleb öldü
alex iiydi bi dönem bi de trey de iiydi gitti o dörtlü hiç bi boka yaramaz ama ben söliim bi seth le summer eh işte idare edebilir tarzda o marissa ve ryan manyakları brezilya dizisinde yaşıo zatren :D:D:D:D:D:D:D:D:D
bu arada zach süperdi bence

shimy

bırakın bu işleri dewlet su işleri :mrgreen:  o.c. neemiş be :mrgreen:

Sumween

lan yeşim kitle at gitsin şu topici lan b.k oldu :lol:  :mrgreen:  :mrgreen:   :lol:  :mrgreen:  :D

I choose hush...

ölü gelin

yeşim yanlız deildir hüleeaannn yuh yani the oc yi bilem izliyosunuz gençlerrr beyninizi uyuşturmayın yaaaaaa üstelik bu gençlik dizileri çok saçma öööö özendiriyolar milleti

Sumween

abi taam fanı deilim ama nie bukadar abartıonus onu da annamadm.neye özendircek len zawallı dizi:''anneee marissa uyuşturucu  alıo ben de aliim mii, anneee bak summerin kotu ne güzel bana da alll, anneee ya ryanla marisa napıo öyle ben ne zaman yapıcam, anne allah belanı wersin yaa'' mı dicekler lan puhuuhhuhuahhahhjasksvbksjfhaeıuf :mrgreen:  :D  :mrgreen:  :mrgreen:

I choose hush...

ölü gelin

bunları annesine söölemez kendi hür iradesiye yapar :mrgreen:

Mr. MeTaLkiSS

walla yeşime arada sırada hak veriom ya o.c. nedir ya bi bölümünü izledim hepsi kro gibi yaşıyodu daılın lan deyip kapattım. sewmiom o diziyi harbi topicinde çalakalem çalışması yapmış ama yeşim :D:D kutladım kendisini :D
az mı alay ettik lan gerçek o.çlarıya kardeş cnbc-e de o.c dizisinde rol almışın diye :D:D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Dehşet xXx

Puhahahahahaha annadım o.c. ehueheuhe aLLam yaa 40 yıL düşünsem akLıma geLmezdi  :lol:

b:shRa

cady yeni anladı galipaa  :lol:  bonjour yanii  :lol: