Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Coca Cola

Başlatan ZongiR, Eylül 21, 2006, 02:28:35 PM

Previous topic - Next topic

LpNumB

Quote from: tome3.mpq on Temmuz 21, 2007, 11:20:56 PM
dogrusun hangı salak donerın yanına ayran gıbı bı ıceeck varken kola ıcerkı (ıcen salaklar solesın valla dalga gecmıcem ;D )

Hocam ayıp oluo :D

tome3.mpq

ben sozumde dururum dalga gecmıcem

ama sen genede ayraniç

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

wape

pizzayla ayran içen varsa oda söylesin ;D söz onlada dalga geçmeyecez :)

tome3.mpq

ben ıcıorum yıyosa dalga gecın

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

shimy

bu ne be herkes birbirini tehtit ediyor yiyorsa bir daha millete hesap sorun bakıyım ben durduruyor muyum size ne kim ne içerse içsin :S konuyu dağıtmayın lütfen...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

wape

iyide esprisine iki dialogdu yoksa kimsenin kimseyle dalga geçeceği yok, etikte değil zaten ayran veya kola içmeyle dalga geçmek, neyse :)
ayrıca bi yöndende bakınca cola turca büyük türk takımlarının sponsoru, o yönden ayrıca tebrik etmek lazım sonuçta kazandığımı Türkiye'ye yatırırım diyor

tome3.mpq

Quote from: shimy on Temmuz 27, 2007, 12:58:12 PM
bu ne be herkes birbirini tehtit ediyor yiyorsa bir daha millete hesap sorun bakıyım ben durduruyor muyum size ne kim ne içerse içsin :S konuyu dağıtmayın lütfen...
sanane? adama sen soruomusun bu adam o lafı tehtıd olarak algılıycak kadar aptal deıl allahmısın pygambermı bırıne hesap sorarken sanamı sorcam

shimy

Quote from: tome3.mpq on Temmuz 27, 2007, 06:53:19 PM
Quote from: shimy on Temmuz 27, 2007, 12:58:12 PM
sanane? adama sen soruomusun bu adam o lafı tehtıd olarak algılıycak kadar aptal deıl allahmısın pygambermı bırıne hesap sorarken sanamı sorcam

ismimin altında yazan sıfata bakarsan global moderatör yazıyor bu durmda benim sana sanane demem gerekiyor ama senin gibi seviyesiz olamdığım için söylemiyorum ha çok mu istiyorsun buranın allahı da peygamberi de benim al o zaman nüehehehe

lp_cansu_mike

hmm bi düşündüm de haklısınız walla bundan sora tek içkim ayran olacak we de su :D ben bi kola manyağı olarak we düşümdüm de cidden manyakmşm nese mc donalds fln da ben zaten o kadar fast food yemeklerine düşkün diilm yemem ne olcak... :D

Doqqyjuice

walla ben sabahları kahvaltı niyetine kola icmeden yapamam... baska biseyi almıyo mide cunku... ha bide su ulkeye ihanet olayına gelince... simdi siz hicbiriniz icmeseniz... aydınlansanız... bole tepkinizi catırt! diye ortaya koysanız... bi ben icsem kolayı? 1.5 millon bise zaten... gerilmesem...:D
Remember remember the nineteenth of November...

black_ece

Quote from: Doqqyjuice on Ağustos 17, 2007, 02:48:24 AM
walla ben sabahları kahvaltı niyetine kola icmeden yapamam... baska biseyi almıyo mide cunku... ha bide su ulkeye ihanet olayına gelince... simdi siz hicbiriniz icmeseniz... aydınlansanız... bole tepkinizi catırt! diye ortaya koysanız... bi ben icsem kolayı? 1.5 millon bise zaten... gerilmesem...:D

bu artık emperyalizme yardım etmekle ilgili değil senin midenle ve midenin geleceğiyle ilgili o yüzden bence bi daha düşünmende fayda var =)

delilah

millet gazlı ayran yaptım süper oldu size de tavsiye ederim ama gazını fazla kaçırırsanız bişiye benzemiyor :D

bir bardak ayran için (şöyle büyüük bir bardak)
üç kaşık yoğurt
acılığına bağlı olarak turşu biber suyu (tatlı kaşığı ölçümünde olabilir)
çeyrek şişe maden suyu hatta daha az olabilir çok olunca ilaca dönüyo çünkü
sonra biraz tuz
ve biraz da su :D

bol köpüklü güzel bir ayran oluyor

isteyen maden suyu koymadan da yapabilir o da süper ;D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

black_ece

evet kuzenim de böle içiyo ama ben duyasrken bile midem kalktı valla içemem büyük ihtimalle

delilah

ya bi dene valla bak pişman olmazsın sen maden suyu koymadan dene :D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

shimy

aynı tarifi susurluk ayranında da yapıyorlar =) zira oranın ayranını içme şerefine bir defa nail olmuştum ayrana ulaşana kadar bayağı bir yol kat etmiştim =) neyse konumuz coca cola devam edelim lütfen =)