Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Coca Cola

Başlatan ZongiR, Eylül 21, 2006, 02:28:35 PM

Previous topic - Next topic

ewrimcan

bre ben 1şişe şaraba tav olurum. amaa fransız şaraplarını boykottaım. papazkarası öğrenci işi. (gazı türk(!)) meraklısına.

işine geleni basan basına basalım

ölü gelin

direk köpek öldüren verelim sana bence :mrgreen:

Sumween

Quote from: shimy on Ekim 17, 2006, 09:01:04 PM
la manyak:)  bende su içer gibi bira tükerim ozaman al ne alaka :D bunlar boş işler arkadaşlar güzel güzel ayran dururken  niye biraymış şarapmış uğraşıonuz (diyene bak :))
ayran gaz yapıo :mrgreen: :mrgreen:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ugur-acikgoz

en iyisi meyve suyu :) :) hala dimesin şeftalisinde ısrarcıyım :) :)

b:shRa

ya bişey diycem kusura bakmasın kimse ama : böyle biz içmiyoruz,içmeyi doğru bulmuyoruz vs ama ark.larla bir yere gidildiğinde bunun polemiğine girenler korkunç sevimsiz duruyor bence .. yani tamam,savunun ama başkasının fikrine de saygı duyun ..(kimseye hitaben yazmadım,bi ark.ım bunu çok yapıyor ve çok sevimsiz bi davranış olduğu için yazdım)

shimy

bence fikre saygı duyulmasaydı şimdi bu topic çöplükte olurdu canım cım herkesin yazdığı mesajı iyi okuyun bence
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ewrimcan

Quote from: ölü gelin on Ekim 18, 2006, 12:04:30 AM
direk köpek öldüren verelim sana bence :mrgreen:
eşek öldüreni tercih ederis. saygılar sunarıs.

işine geleni basan basına basalım

tome3.mpq

ya sız ısın ****** ıcın yada ıcmeyın ıpıme kadar dıılsınız ben sızı ne turk goruorum nede genc ulan canımı sıkıosunuz bazen bazen dııl cou zaman *** yapıcagınız yok anca konusursunuz nesınız*** sız otmeyın burda yapmıycagınız seyı kendınızıde rezıl etmeyın rezılsınız zaten

gençmiş **** paparazzi gençliği sizi *****

Tansu biraz adam ol da şu küfür etme kapasiteni üstünlük derecesi olarak görme

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

thanoth

Quote from: Atuneri_Xozger on Ekim 20, 2006, 03:42:18 PM
ya sız ısın ****** ıcın yada ıcmeyın ıpıme kadar dıılsınız ben sızı ne turk goruorum nede genc ulan canımı sıkıosunuz bazen bazen dııl cou zaman *** yapıcagınız yok anca konusursunuz nesınız*** sız otmeyın burda yapmıycagınız seyı kendınızıde rezıl etmeyın rezılsınız zaten

gençmiş **** paparazzi gençliği sizi *****

ilginç bi bakış açısı.yanılmıyosam düşüncen yabancı ülkeden gelen bir şirketin prefabrik bi HQ yapıp aniden işe atılıp,işçi-kalifiye eleman olarak kendi ülkesinden yüzlerce adam getirdikten sonra 1-2 fabrika kiralayıp parayı kırdıktan sonra kıkırdayarak kendi ülkesine kaçtığı yönünde?

Bahsi geçen şirketleri getirenler,türkler.
Çok büyük oranda çalışan,türkler.
Para,özellikle coca-cola vbg gibi şirketlerde büyük oranda ülke içinde kalmaktadır çünkü büyük oranda ithalat gerektirmeyen mallar bunlar.

tamamen ithalat olan bunca gereksinimiz varken vatandaşı olduğun T.C'de insanlara iş ve para bırakan bir firmayı tartışırken kafanın bozulması mantıksız.

dedi yaşlı ve türk olmayan biri.ha bi de rezilim.

edit,"yanılmıyosun" şeklinde yazılan "yanılmıyosam" düzeltildi.

ShapeshifteR

kolanın formulunde bitki konulduğunu ve bu bitkiyi de farelrin cok sevdiğini duydum
makinalar çalışırken doğal olarak arada bi iki fare de biçilirmiş kulaktan dolma bi bilgi...
ama ben bunların hiçbirini umursamadan kola içerim coca cola almam ama cola turka alırım her zman bulamassam pepsi...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

LinkinBerk

Quote from: ShapeshifteR on Mayıs 13, 2007, 06:34:56 PM
kolanın formulunde bitki konulduğunu ve bu bitkiyi de farelrin cok sevdiğini duydum
makinalar çalışırken doğal olarak arada bi iki fare de biçilirmiş kulaktan dolma bi bilgi...
ama ben bunların hiçbirini umursamadan kola içerim coca cola almam ama cola turka alırım her zman bulamassam pepsi...
şu fare olayını ben de duydum ama ben coca cola dan vazgeçmem adamlar kaliteli mal üretiyo

lp_esra

bnce adamların ürettiği mallarda  sadece bağımlılık yapıcı maddeler war

içindekilere dikkat edersiniz bi kısmını yazıolar ,

bst görünenenleri yazıolar

örn;mcdonalds kolasını kendi üretio (bildiğim kdryla)o koladan içince bn hiç bağımlı olmuom tekrar içesim gelmio ama cola cola da öle deil
.............

Amaçsızca yaşadın mı hiç?!Ben öyle yaşıyorum bugünlerde...Eksilmek günden güne,bölünmek ikiye!İsyan etmeye meğilli tövbelerimle...Nedensiz yaşamak nedir bilirmisin,ben öğrendim o aniden,hesap vermeden çekip gittiğin gece...!

lp_mike_chester

en iyi meyve suyu  AROMA dan başkasını aramam  ;D ;D ;D
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

thanoth

Quote from: lp_esra on Mayıs 15, 2007, 03:48:01 PM
örn;mcdonalds kolasını kendi üretio (bildiğim kdryla)o koladan içince bn hiç bağımlı olmuom tekrar içesim gelmio ama cola cola da öle deil
.............

öhm...o zaman ya sen çok dehşetengiz bi şekilde yanlış biliyosun ya da ben  :D

"bol buzlu" ya da düpedüz su katılmış bildiğin coca cola önüne gelen. insanın bi daha içesinin gelmediği doğru ama.

elbette bağımlılık yapıcı maddeler var içinde. açıklamaktan sakınmadıkları,kafein,çok olmasa da gayet bağımlılık yapabilitesi olan bir madde.

baskı "açıklamaktan sakınmadıkları" kelime grubunda.Dikkat.

ousan

cola turkamı... hıh tayyibe mi para kazandırıcam onu alıp :D
diye yeni bi tartışma başlatır ousan