Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Lp size ne yaptı??

Başlatan delilah, Eylül 22, 2006, 12:47:12 PM

Previous topic - Next topic

delilah

Bir sitem değil bu bir hesap sorma da daeğil. Sadece lp sizin hayatınızda bir şey değiştirdi mi onu merak ettim.
Lp bana çok yaradı.. Müziği sevdirdi hayaller kurdurdu.Lp benim rüyamın gizli insanları çıktı. Onlar benim için önemli çünkü lp benim ilklerimin bütünü!!
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Sumween

walla abartı diebilirler ama lp beni %70 oranında deiştirdi... deiştiimi biliorum bunu lp dinnemenin yaptıını da... ama tam olarak nooldum onu bilmiom :lol:  :rolleyes:  :mrgreen:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ölü gelin

bilmem deiştirmiştir heralde yapmıştır bişiyler

ugur-acikgoz

LP yüzünden otobüste millet bana bakıyo ya sanki uzaydan geliyoz o yüzden kısık sesle dinliyom artık müziği

Littleches

Hmm.. LINKIN PARK çok şey verdi bana , bi çok şeyide aldı ... bu tip müzikLere başlangıcım değildi ama tam olarak kendi müziğimi bulmama yardım eden ve devam ettiren grup oldu.!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

b:shRa

hmm .. lp bana çok şey verdi .. örn . çok sinirli,bunalımda ve psiko bi şahsiyettim ... müzikleri beni psiko yerine içine kapanık ve sessiz biri yaptı biras .. ki bu bnm için ii bişe ..

black_ece

lp nin şarkı sözleri beni çok deiştirdi özellikle chester ın geçmişi bana güç veriyo

lp_fm_mania

aklımı başımdan aldı  :mrgreen:   :mrgreen:

i_love_chester

lp hayatıma hiç ummadıım bi anda girdi ama iikide girmiş.onlar sayesinde asıl müziğin ne olduunu örenip artık yerçekimine onlar sayesinde karşı koyabiliorum.benim hayatımda lp bi milattır.özellikle hayatıma artık müzik yaparak yön vermeme ve kendimim keşfetmeme olanak sağladı.kendimim buldum onlarda .onlarla aynı pencereden bi hayatı paylaşıoruz yaptıkları müziklerle.umarım lp oldukça bizde asıl kimliimizi bulcaz.

ZongiR

lp yi ilk defa dinledigim gunu asla unutmadim.yedinci sinifta cs oynarken pespese the down syndrom;in the end ve one step closer acmisti bebenin teki iikide acmis.Kit bittikten sonra ilk isim cocuga bunlar kim demek oldu.

Oyle bir etki birakmistiki hergun dinliyordum asla ilk gunku heyacanimdan birsey kaybetmedim.Aksine her gecen gun icimdeki sevgi dahada artti.Dinledikce kendimi mutlu hissediyordum.Beni biraz icine kapanik biri yaptiginida soyliyebilrim.Bana verdigi hic birseyden pisman degilim...O.C....
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

shimy

çok kötü şeeler yaptı aha elim ayağım titrio :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

ya LP beni resmen suskunlaştırdı daha ağır oldum lan (ıy ağırlaşmış halim buysa...)...yok ya her ne kadar kendimle çelişiosamda dooru yane apeirona sorun önceden nası coşkundum çatlaktım şimdi daha usluyum gerçi okulda ööleim sadce ama....

I choose hush...

1stp_klosr

eskısınden daha manyak oldum :)
mr.hahn

Sumween

lan kendi kendimi yalancı çıkardım bugün okulda bi azmışım sormayın...neese konuyu daatmiim dewam...

I choose hush...

ölü gelin

valla çok kötü şeyler yaptı ama burda söylenmez :mrgreen: