Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Lp size ne yaptı??

Başlatan delilah, Eylül 22, 2006, 12:47:12 PM

Previous topic - Next topic

ms.messer

komşuların benden nefret etmesini sağladı  :lol:

ugur-acikgoz

derste ve tenefüste müzik dinlememi sağlıyor cnm sıkılmıyo o yüzden okulda

shimy

LP rock türü müzikle tanışmamı saaladı saolsun :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

b:shRa

ne rock'ı ?? hani alternatif-metaldi ??

nane

nu metal dinlememi sagladı saolsun

evet benim de .. daha önce metalcilere "delii" gözüyle bakıodum da :D

ölü gelin

Quote from: b:shRa on Ekim 03, 2006, 08:43:19 PM
evet benim de .. daha önce metalcilere "delii" gözüyle bakıodum da :D
ahahahahaha zuahahahaha nıahahaha uaaaahyuahahah

nane

ne alaka die sorabilir miyim acaip merak ettim nu metal dinlemeye başlayınca metalcileri önceden deli olarak görmen arasındaki ilşikiyi harbi anlamadım :S  :mrgreen: :mrgreen:

yanii,,önceden metal dinleyenleri biraz çatlak bulurdum ama;;kendim de dinleyince mükemmel bi müzik olduunu anladm onu demek istedm ..

ugur-acikgoz

bana scream attıran tek grup bu nalet sesimle yani sesimi sumween bilir gerçekten çok kötü :) :)

Sumween

o çıkarmaya çalıştıın ses scream miydi,olum arabesk sölüon lan bi de scream atıom diyo ruaaannaaweeeyyyy nı nı nı nı nıyyyy nıyyyy bu mu lan uaahhahhahahhaha :mrgreen: :mrgreen:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ugur-acikgoz

sen beni bide faint söylerken duy ı wont be ıgnored diye çığlık atıyom walla :) :)

forum ahalisi olarak şarkıcıyız :D boşwerin yaa sallayın sesiniz kötüyse de söyleyin :D benim sesim baya iyidir mesela xtina+amy karışımı olduğu için beğenirler (ve hatta yakın tarihte bi ark.ın rap albümünde vokal yapmam teklif edildi :D ) ama scream olayını hiç beceremem.buna rağmen ben de chaz'in sölediği kısımları sölemeye çalışıyorum :D :D

Sumween

Quote from: ugur-acikgoz on Ekim 18, 2006, 07:01:55 PM
sen beni bide faint söylerken duy ı wont be ıgnored diye çığlık atıyom walla :) :)
gırtlaanda sümük warmış gibi sölüo'' ay fonntt bii ignoorrttt hımı hımııı ''hahahhahhahaahha :mrgreen: :mrgreen:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

Quote from: Sumween on Ekim 18, 2006, 09:39:35 PM
Quote from: ugur-acikgoz on Ekim 18, 2006, 07:01:55 PM
gırtlaanda sümük warmış gibi sölüo'' ay fonntt bii ignoorrttt hımı hımııı ''hahahhahhahaahha :mrgreen: :mrgreen:
sesi kısıyoz dinlerkene :D:D