Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Lp size ne yaptı??

Başlatan delilah, Eylül 22, 2006, 12:47:12 PM

Previous topic - Next topic

shimy

sen öyle düşünüyorsun ama bu sitede çoğunluktaki üyeler LP ye tapma seviyesine gelmiş senin düşündüğün sana ama onların fikirlerini bu şekilde aşşağılayamazsın bence...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

MT

tmm tmm özür sana laf yetişmiyo.
|v|

haruka

e
Quote from: MT on Eylül 09, 2007, 02:30:43 PM
shimmy ben mantıgı anlamadım. lp en çok sevdiğim muzik gruplarındandır.daha bir çok sevdigim rock grup war. ama muzik denen şeyi abartmayı anlamıyorum. adam alıyo elıne kagıt kalem karalıyo bişiler bide nota çıkartıyo grubu çalıyo kendi söylüyo. tmm bu yaptığı şeyin hayranı olabilirsin. bende hayranıyım zaten. ama bi insanın hayatında ne değiştirebilirki. yaşadıgın hayattan bahsediyorum. ne war yani chazy nin yaptıgını burda sıradan bir insan yapamaz mı. belki daha iyisini bile yapabilir. biraz makale tarzında bir msj oldu özür dilerim :D

müzik cok farklı sekillerde insanın hayatını etkileyebilir yada degiştirebilir...iyi yada kötü sekilde olabilir..mesela bi örnk lp sarkı sözlerinin coğu insanlra iyimesajlar weriyo,değişime götürüyo...işte sana sorulan soruda bu:lp sana bu sekilde bi değişim yada herhengi bişi yaptımı? sanırım cewabından hayır olduğunu anladım :D  :D

forever{linkin park}

ilk rock müziğe lp ile başladım.onun içn lpnin yeri bende apayrı.ve lp şarkılarını başkalarının yanında söleyince onlardan farklı olduğumu gösteriyo.bu da beni sevindiriyoooo.ayrıca lp dinlemeden güne bşalayınca gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum.bunun çok ii farkındayım(gerçekten!!!) :)

yasinking

lp benı bir bagımlılıktan kurtardı.ne bagımlıgısı diceksınız oyun bagımlısıydım(knight online dan)kurtardı cok mutluyum artık
lp yı cok sewıyorum
LP

Lord_sPider

Quote from: yasinking on Ekim 25, 2007, 07:29:02 PM
lp benı bir bagımlılıktan kurtardı.ne bagımlıgısı diceksınız oyun bagımlısıydım(knight online dan)kurtardı cok mutluyum artık
lp yı cok sewıyorum
LP nin sayesinde bir cok arkadasimi bu oyundan kurtardim ve bana iki kere tesekkur ettiler biri bagimliliktan kurtulduklari icin digeri ise LP ile tanistirdigim icin

InnOCenT_SiNNeR

Quote from: Lord_sPider on Ekim 25, 2007, 08:03:28 PM
Quote from: yasinking on Ekim 25, 2007, 07:29:02 PM
lp yı cok sewıyorum
LP nin sayesinde bir cok arkadasimi bu oyundan kurtardim ve bana iki kere tesekkur ettiler biri bagimliliktan kurtulduklari icin digeri ise LP ile tanistirdigim icin

Ben de bir cok arkadasıma Lp yi tavsiye ettim hic kotu yant almadım tavsiye ettiklerimin hepsi cok begenerek dinlio LP yi

Darkgreen

Çok sinirli ve gergin bir insandım,kedi gibi oldum :D Ve beni şu an çok sevdiğim bir dostumla tanıştırdı belki de en büyük faydası bu benim açımdan
Don't want to reach for me, do you?
I mean nothing to you...
The little things give you away.

Asi MeLeK

benim hayatımın odak noktası oldu onlar her şeyimi onlara bağlıyorum en ufak bi bilgisi için her şeyimi verebilirim o derece bağlandım onlara..rock ı bana onlar sevdirdi onlar benim herşeyim yaa =)
Yapsam bozulmayacak;bozulsa yapılmayacak kadar darmadağın tüm hayaller. . .
Niye KapatTınız DünyaMIn ıŞıklarıNı??!şşŞŞş SesSİZ....
¯`·._.·[€ڪے®å]·._.·´¯)

KaraKule_cradle of filth

slm ben koray eskiden satan dim ama lp dinledigim için biraktim satan olmayi :'(

Chaz.Glsn.Mike

Bana neler yaşatmadıki şok etkileri, chaz'a özenip bağırmalar, chester gözlük takıyor diye bir keresinde gözlerimi bile bozmayı düşündüm ;D
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

linkieboppers

Quote from: Chaz.Glsn.Mike on Ocak 01, 2008, 06:41:03 PM
Bana neler yaşatmadıki şok etkileri, chaz'a özenip bağırmalar, chester gözlük takıyor diye bir keresinde gözlerimi bile bozmayı düşündüm ;D
ne yani şimdi ameliyat gecirdi diye sen de mi göz ameliyatı olacaktın..?? :D

ezqi

evet iyi fikir  ;D

linkieboppers

Quote from: EzGi-- on Ocak 09, 2008, 08:10:23 PM
evet iyi fikir  ;D
siz iyice delirmişsiniz ya..!!! :D :D

ezqi

ŞAKAYDI!!!!  ;D  >:(