Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

One Tree Hill

Başlatan Silver_Sky, Eylül 28, 2006, 09:39:37 AM

Previous topic - Next topic

chester94

:o  senarist akraba galiba  :D gerilim oldun.
doğrudur  ama benim fikrim bu..

ebru_91

tabikide o senin görüşün bende kendi görüşümü söledim neyse....
cursedprincess

lp167

arkadaşlar ben 4. sezonu izledim.yabancı kanalda.ama bize daha yeni geliyor.dizi biteli, yıllar oldu.4. sezonu kısaca geçeyim.lucas peyonla çıkacak.brooke yeni gelen genç bir öğretmenle birlkte olacak.son bölümde ise.anladığım kadaryla.basketbolda finale yükseliyorlar.final maçında lucasta oynuyor.gerisi biraz karşık bayaa olaylar oluyor. süpriz bir sonla bitecek ama bayaa üzücü bir son sölemiş olayım.

ebru_91

nie sölüosun ya tüm tadi kaçtı şimdi !!
cursedprincess

lp167

yok yok şaka dedim zaten.böle bişey olmayacak:)

peyton sawyer

one tree hill hayatımın dizisi üstüne tanımam bu dizinin ben asla! peyton sawyer'da ordaki bi karakter hatta =)
SoMeWhErE I bElOnG

ebru_91

sonunda başladı heycanla gidiyo dizi ama lucasla brookeun ayrlmasına üzüldm  :( peytonda süper kazık çaktı arkadaşına
cursedprincess

peyton sawyer

kazık olarak düşünmüyorum sonuçta peyton ona karşı hep bişeyler hissediyodu..brooke'da en başta sahip çıkmalıydı bence lucas'a en başka o birbirine ait deilmiş gibi davranması falan gereksizdi bence ama suan kesin olan şey lucasın brooke'u kazanmak için herşeyi yapması gerçek ilerliyen bölümlerde tekrar leyton dönemi olucak ama...
SoMeWhErE I bElOnG

black_ece

gayette kazık attı brooke a yani =)
kankasının erkek arkadaşına dokandı erkek arkadaş ne ki ya brooke dan bahsediyoruz
daha önce de yapmıştı aynı şeyi yanlış hatırlamıyosam

ebru_91

evt huylu huyundn vazgeçmez işte  ;)
cursedprincess

lp167

bu durumda araya girmek durumundayım.sawyer yalnız kaldı:)brooke kendini beğenmişin teki.lucas kaç defa altattı.cris keller a yattı daha ne olsun.lucasın değerini bilmio.onu hiçe sayıyo.bence aradan çekilmeli ve gerçek aşıklar buluşmalı.lucas&peyton

ebru_91

hiçde bile peytonda kimmiş bu kadar yüzsüz bi kız olamaz lucasda salak hala bile bile o kızın yanına gidio lucas&brooke 4ever  :P
cursedprincess

peyton sawyer

bencede brooke hayin çıktı 8 yaşından beri tanıdığı arkadaşını lucas için bi erkek için sattı tokat attı bide kıza tamam peytonda az değil ama brucas devrininde bittiği belliydi zaten artık lucasla peyton devri başlıyo brooke yeni birini bulcak nasılsa hemde lucasla olduğundan daha mutlu olucak  ;D
SoMeWhErE I bElOnG

ebru_91

hıh diyorum sadece kazık attı işte kazık yaram var dokanmayın  :'(
cursedprincess

peyton sawyer

:'( tamam ya bi brooke peyton için senimi kırıcaz?al lucasta senin olsun peytonda  ;D gerçi ben peytonum ama  :P
SoMeWhErE I bElOnG