Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

bağımlılık yapan maddeler

Başlatan black_ece, Ekim 02, 2006, 06:58:19 PM

Previous topic - Next topic

selinkinpark

salak ya konuya devam diene bak hııh hava atcak güyaa hıh biz o alkolleri denize karsı icioz daa ii oluo hıh hani nerde sizde deniz :D :D
alkol ve sigara yeni baslık :D

ölü gelin

deniz yok ama yeşim bana karşı oturup içiyo o da güzel bi fantağzi oluyo yani tavsiye ederim

shimy

hatta hatırlamıo :D :D yeşim ne bok yediğini bi daha töbe diyemiycem bozarım ben o yümini :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ugur-acikgoz

KETAMİN

Ketamin bir "dissosiyatif anestetik" tir, yani kullananlarda çevrelerinden ya da acılarından bağlantısız veya kopukluk hissi yaratır. Uyuşturucunun efektleri phencyclidine (PCP) ile benzerdir.

Hap, sıvı ve toz formlarında bulunur. Ketamin medikal ihtiyaçlarda kullanılan denetim altında olan bir maddedir. Genellikle veteriner anestezi ihtiyaçlarında kullanılır. Dağıtımı çok sıkı bir şekilde gözlemlenir ve medikal olmayan kullanım için bulundurmak yasa dışıdır, cezalandırılır.

SOKAK İSİMLERİ

K, Special K, vitamin K, Ketalar, Lady K, özel K, vitamin K, "Ketalar SV" ve "Cat Valiums". Ketamin kullanıcıları tecrübesine ve/veya efektlerine trip. K alanı veya K deliği olarak tanımlayabilirler.

BULUNABİLİRLİK & KULLANIM

Hayvan ameliyatlarında kullanıldığı için, veterinerlerde, hayvan hastanelerinde bulunur. Bunlara yakın insanların kontrolü sayesinde kaçağı ile karşılaşmak pek mümkün değildir.
Eğlence amaçlı kullananlar bazen Ketamini enjekte eder ya da içerler. Çoğunlukla kullananlar beyaz bir toz haline gelmesi için Ketamini pişirir ve burundan çekerler. Yutulduğunda Ketamin fiziksel tepki olarak uyuşukluk, ağrı kesici, hissizlik ve sanal rahatlama gösterir. Alım şekline göre maddenin efektlerinin hissedilmesi dört ile yirmi dört dakika arasındadır.
Geçen yirmi yıl içersinde, Ketaminin elektronik müzik çevresine girişiyle güçlü bir uyarıcı olarak maalesef ünü artmıştır.

ETKİLERİ

Ketaminin efektleri alınan doza göre değişir. Küçük dozlarda bir rüyada gibi uçma hissi uyandırır. Kullanıcı çevresinden ve vücudundan uzaklaşma yaşar. Eller ve ayaklar hissizleşir ve etkilenmeleri güçleşir. Etkisi altında iken duygular çok çabukça değişebilir. Kullanıcılar kalkıp dans etmeye yönelebilirler, fakat yüksek dozlar hareket etmeyi zorlaştırır. Hareket edememe "K-Deliği"nde olmak ile ifade edilir.

Çok yüksek dozlar kullanıcılarda anestetik etkisi veya bilinç kaybı gösterir. Kullanan yaralansa bile uyanmaz, çünkü vücudunun veya çevresinin farkında değildir. Bazıları yaşadıklarını hatırlamaz.

ugur-acikgoz

EXTACY

Kullananlar kendilerini açılmış, rahatlamış, güzel, korkusuz, toleranslı ve etrafındaki insanlara bağlı olarak tanımlarlar. Genellikle sosyal ortamlarda kullanılan Ecstasy duygusal (seksüel olması gerekmez) bir madde sayılır. Ecstasy alındıktan yaklaşık 45 dakika sonra kullanıcılar etkisine girerler. Bu madde sinir hücresine girdikten sonra serotoninin bol miktarda salınımına neden olur ve serotonin üreten enzimleri engeller. Ecstasyinin en önemli etkisi kişiyi aktive etmesi ve bilinç değişikliklerine neden olmasıdır. Bu etkiler alınan doza ve kişinin içinde bulunduğu ruhsal duruma doğrudan bağlıdır. Alındıktan 20 ile 60 dakika içinde etki göstermeye başlar. İlk bir saat içinde en güçlü etkiyi yapar. Dört ile altı saat içinde bu etki sonlanır. Ertesi gün içinde de kimi zaman hafif derecede etkileri gözlenebilir.
Ecstasy, beden ısısını ve kan basıncını artırır. Sıcak, havasız ortamlarda ve çok hareket sonrası beden ısısı ciddi boyutlara ulaşır. Ağızda kuruluk, dişlerde tatsız bir his algılanabilir.
Ecstasy, yönelim ve algı bozukluğu yaratır. Diğer insanlara karşı yakınlık hissi, kendini rahat hissetme, görsel algıda bozulmalara yol açmaktadır. Kişi kendini enerjik ve aldırmaz hisseder.

makinacı

"kul yapımı hiç bi boku içme"ot çeken arkadaşlarım bana bunu sölediler...eroin ex bunlar hep kul yapımı...zararlı...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

delilah

ha yani onun dışındakiler içiliyo öyle mi.. onlar bağımlılık yapmıyo :lol:
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

makinacı

Quote from: delilah on Aralık 02, 2006, 10:00:21 PM
ha yani onun dışındakiler içiliyo öyle mi.. onlar bağımlılık yapmıyo :lol:
kanka ot baamlılık yapmıo...olsa içiosun olmadımı bayırdan aşşa kasımpaşa...ama eroin filan harbiden öldürüo la...kolunda şırıngayla tuvalet köşelerinde buluolar cesedini...ex te baamlılık yapıo + zengin işi...hiç içmedim içmemde...

delilah

peki ot çektin mi merakımdan soruyorum..demek bağımlılık yapmıy.. neler öğreniyoruz :P çok gerekli tabe bunları bilmek
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

makinacı

pm olarak cwp werdim arkadaşım...özel msjlarına bakarsan görürsün oke?

Sumween

az önce haberlerde çıktı... bu sene geçen seneye oranla eroin kullanımı %100, extacy kullanımı %300 artmış.. iğrenç gençlik! Allah sizi top etsin :evil:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

yok nazlı ya eskiden operasyon mu yapılıyomuş hep aynıydı sadece yakalanan sayı arttı o kadar .!
bu arada uğur extasy değil o ecstasy :D

Sumween

harbi ya yazılışı nasıl onun ben salladım öyle (:

I choose hush...

lp_rockgirl

en başta bi ton madde sayılmıştr belki ama en kolayı sigara onu bile bırakmaya iradesi yoksa insanın ne içerse neye bağlanırsa bağlansın hayatında kurlulamaz onlardan örnğn bennn:D:D bu gün bıraktım yarın bırakcam fln fistan beş yıl geçtiiii :lol:

Sumween

zor ya bağımlılık işte... ama imkansız değil.. abim de başladığı günden beri bırakıyo, ortalama 8-10 yıl oluyo :)
bnm anlamadığım nasıl bağımlanıyosunuz ya bende içtim kaç kere içtiğimi hatırlamıyorum bile ama bağımlı olmadım olmam da gibime geliyo... çubuk kraker yeyin lan!

I choose hush...