Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Sevilen Site ve Forumlar

Başlatan b:shRa, Ekim 05, 2006, 04:51:21 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

ben halen sadece lpftye üyeyim ya charadeshe de üye olcam da bşi paylaşamam orda olanlara bakmakla yetinirim heralde die olmuorum eheh  :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

mthnLP

,ben önceden mor ve ötesi fana üye olmuştum  [LP]'yi tanıttım,öwdüm,pohpohladım en sonunda dayanamayıp beni yasakladılar..

selinkinpark

gokhan

:D bu siteyı sevıyorum ama arkadaslar bıraz daha yumusak olsa daha çok sevıcem rock severım ama evanesence cooook sevıyorum amy lee bn ıcın çok buyuk bı ses

Sumween

seliiin koparbizi.com neee :D :D bu arada LPFT kabuğumdan fışkırdım placebotr'ye de üyeyim artık... ama LPFT bir numara!!

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

tome3.mpq

gokan kımse sana ne dınlıosun dıe muamelesını degıstıremez degıstırırsede zaten sıkıne takma yuvarla gıtsın ole kısıler zaten yuvarlaktır

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

selinkinpark

qökhan sana sert  davranan yokki aslında sen yanlıs anlıyorsun... :rolleyes:
öhh tansu

black_ece

ewrimcan

ilk göz ağrım LPE-lpft
rockniskenderun  vardı. atatürk tartışmasına girdim, kazkafalı bikaçkişi anlamadı herhalde, ben de çıktım.
evafantr var üeyim ama giremedm daa.
lpt vardı sanırım ama ona da girmeeli oldu bayağı.

işine geleni basan basına basalım

shimy

www.zekirdek.com çok harikay yav zeki kayahan çoşkunla matrax :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

selinkinpark

yyy inanmıyorumm yeşim de matrax çı hehehe kopuyorum o adama qayet aklı başında adı qibi zeki bir adam...

-beyfendi telefonu ben kapatınca ayıp oluyor diyorler.lütfen telefonu kapatırmısınız
-tabiki zekı bayy...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

shimy

zeki dinlemeyen eksiktir ya :D biz bi gün gecenin kahramanı için arkadaşlarla bağlanacaz ozaman haber veririm ben :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

makinacı

yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

LpNumB

black_ece

itü sözlük 4. nesil yazar alımları açıldı .)