Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

michael kenji shinoda

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 03:59:21 PM

Previous topic - Next topic

kLoRoCk

valla tapıyorum bu adama ya gercekten kendimi bildim bileli Linkin park dinliyorum bu adamla büyüdüm.. Hepsinin benim icin ayrı bir yeri var.  ;D Ama mike kadar süper bir insan görmedim annanın neresini sevdi bilmiyorum  :-X :'( tam bi fanıyım onsuz bir hayat düşünemiyorum  ::) bi ara öldü felan diye haberleri çıkmıştı  >:( tansiyonum yükseldi  ;D ;D
ßiR cıqLıqTı yanLızLıqım. . . heqiNis saqırdıNız. . .
Are want you me immolation? Thought,you’r cut my wrist!

erdem

mike linkin park a çok çok şey katıyo ve süperde birisi o olmasa belkide linkin park buralara gelemez di  ;D

brcrck

mike çok tatlı birisi bencee  hemde çooook

brcrck

arkilerden bazıları çok haklı annayı nasıl sewdiğini anlamadım gitti hele onun gibi biri yaww

lpbn

Quote from: kLoRoCk on Nisan 03, 2008, 01:43:45 AM
valla tapıyorum bu adama ya gercekten kendimi bildim bileli Linkin park dinliyorum bu adamla büyüdüm.. Hepsinin benim icin ayrı bir yeri var.  ;D Ama mike kadar süper bir insan görmedim annanın neresini sevdi bilmiyorum  :-X :'( tam bi fanıyım onsuz bir hayat düşünemiyorum  ::) bi ara öldü felan diye haberleri çıkmıştı  >:( tansiyonum yükseldi  ;D ;D
ne zaman öyle bişi çıktı yaa??
snowflake in my hand

linkieboppers

Quote from: kLoRoCk on Nisan 03, 2008, 01:43:45 AM
ne ölmesı ya adam turneden turneye kosuyor..!!

lpbn

yani bnde onun için diyorum nerden uydurma bu ya? ???
snowflake in my hand

[ezqi]/Lp/

canımm çok seviyorum mike ı Lp de ayrı bi yeri var bitanedir o  :D