Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

türkiyenin sorunları

Başlatan ewrimcan, Ekim 15, 2006, 09:05:36 PM

Previous topic - Next topic

gokhan

bazı seylerı cozmek ıcın once kendı etrafımızda kı bazı sorunları cozmelıyız ama dershane diil de zıhnıyet sorununu cozmek beraberınde bırcok sorunu cozmek anlamına gelır

ewrimcan

zihniyet en önemlisi haklısın.

ayrı bi topic açacaktım, baktım burası daha uygun geldi.
sorun şu BEYİN GÖÇÜ.

bi tv programında izliodm. yurtdışından doktr ithal ediorz. bizim adam yurtdışından gelmek istiince önüne zorunlu doğu hizmeti şartını koyuyoruz. tamam doğu da kalkınsın, oraya da hizmet götürelim. ama adam prof., doğuda istediği çalışma ortamı yok, elbette gelmiicektir.
orhan pamuk da gitti abd'ye.   ...

işine geleni basan basına basalım

gokhan

ya Allah sonumuzu hayır etsın ama bazı syler barız sekılde bellı ama bısey yapılmıyo he bıde dusunsenıze yabancı basında (NOBEL ODULLU ORHAN PAMUK ÜLKESINDE ALDIGI TEHDITLERDEN DOLAYI  ULKESINDEN KACTI)

ewrimcan

" bize ne abicim. ya sevsin ya terketsin. çok meraklıydım pamuğuna!"   yaa. sonrada turist bekle, sermaye akışı bekle.. beklee belki bir gün ay'a demiryolu hattı kurulur da izleriz geçenleri...

gokhan

ewrım tehdıtlerden dolayı gıdyo ama !!!!

ewrimcan

gogo biliyorm canm, tırnak içinde zaten o, alıntı, ben söyler miim hiç!! aşkolsun faşist yaptın 2 dakkada beni!  :) 

gokhan

turkıyenın bı buyuk sorunu da ıncır cekırdegını doldurmayacak dandık mandık tartısmalar ozellıkle dewlet buyuklerımızın ustune yoktur bu muhabetlerde.. o kdar sorun war kı o sorunları bırakıp koca karı atısmasına gırıyolar bız bu yuzden cok kaybedıyoz  >:(

ewrimcan

bu ülkede hizmet eden diil, laf atan yükselir. katilsen tutulursun, insansan hor görülürsün. (burada amacım katilleri kötülemek diil)

gokhan

bu ulkenın yalakalık sorunu war bazı ınsanların yalakalık yaparak bı yere geldıgı bı acık...

คг๔คг๔ค

ülkenin tek sorunu türk ruhunun kaybedilmesidir eger boyle olmasaydı sehitlere kelle diyen bi liderimiz olmazdı sokakda allah allah diye dolasan hacı tipli magandalar olmazdı bnde arapın allahı varsa türkün tanrısı var diye bağırıp dayak yemezdim bunun düzeltilmesi için bi lidere ihtiyacımız var ama o lider suanda yok blki yeni dogmustur belki ilk okulda belki lisede blki hiç doğmadı doğmıcak ama liderimizin olması gerekiyor atatürk gibi olamıcağını bilsekde bizi 10 15 sene taşıyacak bi lider... ve bu lider türkçülüğü savunmalı bu lider atatürkün de yaptıgı gibi yıkalıaan bir ülkeyi sırtlayıp yurtun 4 bir yanında üretime geçmeli dış pazarın belli bir süre içeriye girmesini kesmeli oncelik iç pazarda üretime yonelmeli bor madenleri acillen işlenip dısarı satılmalı daha cok baraj yapılmalı hiçbir ülkede olmayan turizm nimetleri değerlendirilmeli g.doğuda ıslah politikası yapılmalı ordaki bölgelere milliyetçi ailelerin tanısındırılmaları gizli servislerin bn türk değilim diyip türkiyede vatan hayinliği yapıp ırk ayıranları (dısardaki midyeci cepciler krolar. o ırkı anladınız iyilerde var ama diyenler o iyiler kalmalı işte sadece)geri lanları teker teker bi gecede indirmeleri gerekiyor bu ülkeyi temizlemeliyiz ve bir japonya gibi az zamanda cok büyük işler yapmalıyız abd ve irail lanetini basımızdan atmalıyız tabi bu borc üstüne borc alarak olamaz ancak üretim üretim üretim...

ozgurluge_kacis

Her çiçeğin cewresınde kötü otlar biter ! Türkiye nın sorunları bıtmez.. Bız sorunlardakı cozumu sorunun temelını olusturan bıreylerde cozmedıgımız surece anca sorunların tozunu alırız ! unutmayın kı Sorun warsa muhakkak cozumu wardır.. sorunu ınsanlar olusturuyosa cozumude ınsanlardır ! deGerlerımıze sahıp cıkalım ınsan gıbı turk gıbı olalım bakalım sorun kalıyomu !...   bu hayat facia
kalbini kırmıŞlar !!

ShapeshifteR

ya terörle mücadele özel temsilcisi edip başer dün;bizim elimize silah alıp terörist avına çıkmamız söz konusu değil. Bizim görevimiz, Türk Silahlı Kuvvetleri, Emniyet gibi devletin kurumlarını saf dışı bırakmak değil, onlara kapılar açmaktı. Açtığımız kapılar sayesinde ilgili kurumlar önemli işler yaptı. Ama açılan bir kapı yeni bir kapının açılmasını gerektiriyor. Şimdi bizim açmamız gereken bir kapı daha kaldı. Ben görevimi en geç bir ay içinde, Haziran ayında bırakıyorum. Bu kapı da açıldıktan sonra bir mekanizmaya ihtiyaç yok..

demiş adamı bugun görevinden alımışlar ya adam kapılar açcam dio bizimkiler de görevinden alıyo ne saçma iş ya...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

ewrimcan

iz hizmet edene saygılıyız ve onu destekleriz. ....   oooff oooff

gokhan

cıdden ne sacma ıs yaw  >:(

ShapeshifteR

işte türkiyenin en büük sorunu ve en büyük rezalet..

siz biraz bakında ben silerim...dayanamıyorum su bayrağı gormeye ya...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.