Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Photoshop-Fake

Başlatan b:shRa, Ekim 16, 2006, 08:44:52 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

ölü gelin

yeşim sulanma o benim tamammı hıh

shimy

ula beni cinlendirmeyin jade'in sözlük anlamına bakın da konuşun kafir-ün illetler hıh
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ölü gelin

o şarkıyı ben keşfettim benim o beniiim baane jade'in sözlük anlamından ben buldum emek harcadım onun için beleşe konamazsın öyle

shimy

ula salak jade'in anlamını sana söyleyen zaten benim sana chimairayı dinleten zaaten benim ne ötüp duruyon daha anaaa 8)

Sumween

Jade: beygir (yaşlı), yılkı atı, yosma, haspa, fingirdek kız     apuahhahsngjfshygfjs :P
( http://www.sozluk.web.tr/index.php )

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ölü gelin

hööh naptın nazlı yeşil renk ya da yeşim taşı falan demek senin baktığın argo anlamı hehaheh
şimdi şarkıda my eyes turn the color jade derken sence yosmaya mı çekiyor eylemi :D

Sumween

Biliyoruz anlamını olm ama yeşimtaşı'nın arkasında bunlar yazıyodu daha çok ilgimi çekti =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

shimy

yannız konu jade anlamı ve türevlerine dönmüşüş kapatmak gerek =) fotoshop dan devam =)

€roS

resimdeki zıpır boi benim,götük bişiy yapim dedim böle bişiy çıktı meydana :D :D

ölü gelin

şimdi buna güzel olmuş dicem ama eren denen yaşam formu inanmaycek huh nese eren güzel olmuş  8)

ShapeshifteR

gerçekten güzel olmuş,olmuşta pek götükümsü olmamış ortada kan yok ama gerçekten güsel olmuş devam et sen böle yakında sana bi photshopcu dukkanı accas millet resmini getircek nasıl bişe  istediini  söölicek sende shopliican tr de ilkk ...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

lp_mike_chester

güsel olmuş gercekten eray 10 üzerinden 9:D
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

€roS

hahahahahha valla bana uyar  :D :D :D her zaman beklerim öyle müşterileri :P çok saol yasminim ya harbi şaşırdım yani :-* :-* sende saol kankiş 8) eray deil be eren adım >:( eros desende anlarım huh

uNReLiEveD

hoş olmuş ;D