Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Photoshop-Fake

Başlatan b:shRa, Ekim 16, 2006, 08:44:52 PM

Previous topic - Next topic

Littleches

Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Requiem

Bunu da öz önce bitirdim.. 5 saat sonra bu resmi final projem olarak gösteriyo olucam =) Photoshop da az uğraştırmadı diye koyiyim dedim

Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

black_ece

koray bu neee
çok güzel görünüyo benden 100 aldın :D

muzzy

kardeş gerçekten bayaa manyak bişi olmuşş..eline saalık...

ewrimcan

entersaan. ii çalışmışa benzio. eline sağlık.

işine geleni basan basına basalım

Littleches

Quote from: Requiem on Ocak 10, 2007, 04:07:02 AM
Bunu da öz önce bitirdim.. 5 saat sonra bu resmi final projem olarak gösteriyo olucam =) Photoshop da az uğraştırmadı diye koyiyim dedim

Çok hoş olmuş Koray eline sağlık.. İyi bir photoshop örneği oması yanında fotoğrafLar iyi bir şekilde tek düze edilmiş.. Grafik-Tasarımcı için gayet iyi bir çalışma ..

Bu arada sana yakında grafik-tasarım hakkında ufak bir işim düşecek gibi gözüküyor .. Bilgin olsun.!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Sumween

film şeridimsi enteresan bişey (bunları bi 2 haftalık siteye giremediğim süreç içersinde PAİNTTE yaptım=) )

-------
mavi gözlüym burda eheh...

-------
bunda da (görünür mü bilmem) piercing kondurdum kaşıma  :angel:

Bu arada Koray seninki de süper olmuuuuş ! eline sağlık arkadaşım... yöneticican =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Requiem

Sağolun =) ayıptır sölemesi hoca da acayip beğendi  :cool: Projeyi yapamicam heralde diyodum.. Sonra birden bi gaz geldi gece 1 de başladım sabah 4 te bitirdim.. sabah 9 dada hocaya verdim =) Amaç hareket duygusunu verip,renklerle istenilen kontrastı oluşturmaktı.. O zil ayaklıklarını kesmek bile yeterince yoruyo adamı :D

Ufuk elimden geleni yapmak isterim ama daha öncede dediğim gibi daha çömez sayılırım =)

Bu arada davul, Mike Portnoy'un bodrumunda duran 5-6 davulundan biri :D

black_ece

amanın sen şimdi o bateriyi kesip beyaz fona mı koydun puhuuu ben orasına bakmamıştım!!
saygı duyuyorum

Sumween

eşşeklerrr benim eserlerimi es geçmişsiniiizz iyii, konuşurum ben sizlee bi dahaa huhhh! :evil: :küsen sımayl:

edit: şimdi yazsanda farketmez ecee ortalama 32 saniye önce küstüm...

I choose hush...

black_ece

iyi lan onlarda tamam :D:D:D

Requiem

Yok Nazlıcım hakkaten seninkiler de çok güzel olmuş :D En sevdiklerim hatta.. o derece..

Sumween

Koray bi tanesin yaf tamam kimse yorum yapmasıın işin ehlinin yorumunu aldım hah! =) benim güzel paint eserlerim.. bide photoshop olsa :rolleyes:

I choose hush...

Kozy_mac

koray , abi senin ki manyak olmuş  :D nazlı sana yorum yapmıcam madem istemion =)
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

shimy

nazlıya moral veriyim bende b.k gibi olmuş nazlı  :mrgreen: tamam tamam şaka ama uğraşman gereken daha önemli şeyler var bence :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...