Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Prison Break

Başlatan selinkinpark, Ekim 18, 2006, 02:27:08 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

yaf ikili konuşma değil ama kızgınlığımdan yazıyorum insan bi
****spoiler*****
yazısı ekler dimi mesajın başına sanki ben okumak zorundayım ikinci sezonda neler oluyo bi uyarır ya pat diye söylenmez bu adabı vardır dizi yorumları yapılan forum üyeleri bilir spoiler denmeden söylenmez bu ona sinir oluyorum ne yapiim ?????

Darkshines

Quote from: Dehşet xXx on Ekim 20, 2006, 10:22:47 PM
2. sezonda dizinin içine etmişLer abi

ölenler Listesi
Veronica Donovan
JOHN ABRUZZI
DAVID APOLSKIS

Abruzzi ne ara ölüyor onun için izlerdim diziyi :q bende de 2. sezonun 7 bölümünün dvdsi olacaktı fakat izlemiyordum cnbcyi bekliodum bütün şevkimizi kırdın

selinkinpark

abi gidin izleyin ya off...

black_ece

Quote from: Darkshines on Kasım 05, 2006, 02:01:51 AM
Quote from: Dehşet xXx on Ekim 20, 2006, 10:22:47 PM
2. sezonda dizinin içine etmişLer abi

ölenler Listesi
Veronica Donovan
JOHN ABRUZZI
DAVID APOLSKIS

Abruzzi ne ara ölüyor onun için izlerdim diziyi :q bende de 2. sezonun 7 bölümünün dvdsi olacaktı fakat izlemiyordum cnbcyi bekliodum bütün şevkimizi kırdın
evet ya aynen öle insan bi spoiler uyarısı verir diye kaç kere söledim

delilah

ikinci sezonun birkaç bölümünü izledim dvd den ama sonra bi daha izleme fırsatım olmadı .. izlemeyi çok isterdim manyak bi dizi
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

selinkinpark

bende 8 bölümünü bulmus kuzen izledim...fena diil istee...

delilah

en son gördüğümde teyzem oturmuş izliyordu bu diziyi onu bile sarmış.. son bölümlerden haberdar edin arkadaşlar izleyemiyorum fitil oluyorum çünkü ..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Darkshines

Başlamadı daha Teyzenin de seninde biraz beklemen gerekicek (:

black_ece

amerikada ikinci sezon bitti mi bilen var mı ??

Darkshines

Son 2 bölümü kaçırdım tekrarları da izliyemedim meğerse bunlar Panama'ya  gelmişler bilmem ne çok şey kaçırmışım.

Scofield

Quote from: black_ece on Aralık 07, 2006, 04:49:49 PM
amerikada ikinci sezon bitti mi bilen var mı ??
Allah izin werirse 2 3 ay sonra 3.sezonu baslicak amerikada :) bizede netten indirip izlemk duscekk..

ebru_91

sabırlı olun ya keyfi öle çıkıyo
cursedprincess

chester94

amerika gibi bi ülkede hala yakalanamamaları çok saçma geliyor.adamın dövme numarası zekiceydi ama,saçmalığı kurtarmıyor.

Darkshines

Quote from: chester94 on Temmuz 16, 2007, 08:00:09 PM
amerika gibi bi ülkede hala yakalanamamaları çok saçma geliyor.adamın dövme numarası zekiceydi ama,saçmalığı kurtarmıyor.

Saçma mı? Cnbc-e de hiç saçmalık olmayan bir dizi söylesene çıkar elbet ama çoğunluk senin deyiminle saçma dizi oluyo hayal gücü eksikliği olsa gerek..

chester94

6 yaşında bi çocuk olsam beni kandırabilirlerdi ama değilim,amerika da hala ellerini kollarını sallayarak gezmeleri ve yakalanmamaları saçma yani böle,ama dizi sonuçta ,,kendimi kandırıp izlerim diyosan senin problemin tıpkı benim diziyi saçma bulmam gibi.