Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

linkin park ve türkiye

Başlatan rnldyigit, Ekim 19, 2006, 08:50:19 PM

Previous topic - Next topic

linkin park neden sadece istanbula geliyor

dier şehirlerin isminin yetersizliği
8 (14%)
başka şehirdeki fun ların azınlıgı
1 (1.8%)
istanbulu sevdikleri için
0 (0%)
abi bunlar türkiyeye geldilermi hiç??
46 (80.7%)
bi joker versene
2 (3.5%)

Total Members Voted: 56

Littleches

Linkin Park TR'ye ye buyurursa kesinLikLe bu konser bir stat'ta veya büyük bir alanda olacaktır , çünkü bizim gibi onLara aç bir sürü insan var ...
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Darkshines

İstanbul'da diğer New York , Londra gibi bir dünya başkenti olduğu için statta olimpiyat stadı olur en büyük ama yine yol sorunu bilmem ne.. (  varana kadar açlıktan ölürüz yani hocam  :)

Littleches

Orası öyLe tabi , fakat bizim gibiLer üşenmeden gidicekLerdir ,  şahsen ben gerçekten böle bi konser olsa konserden bir gün önce oralarda yakınLarda bi tanıdıkda kalırdım mazallah kapıLar kapanır almazLar sonra bide başımızı belaya sokarLar ...

ugur-acikgoz

walla gelsin tr yede nereye geliyosa gelsinler ister olimpiyat stadına gelsinler ister sumween in ilkokuluna gelsinler farketmez yeterki gelsinler :) :)

Darkshines

Nereye gelirlerse gelsinlerde alanın en önünde grubun müziğinden ziyade "ayy Chester çok yakışıklı diye çığlık atan" kişileri görmesinler  :D

selinkinpark

vrya eer olimpiyat ta olursa zıstık cidden 2 maca gittim sırf eziyet ama deer..Lp icinde deer :D
sen asıl `chester gel benim ol` pankartı  acmasınlar die dua et cnm :D

black_ece

onu ben açıcam ingilizce almanca türkçe :D yeterli olur sanırım anlaşılmaya :D
inönü de olsun konser :D

selinkinpark

ulan geldilerde bi de yerini(kaldıki biz)tartısıoz hahhaa :D

Darkshines

Quote from: selinkinpark on Kasım 05, 2006, 12:19:56 AM
ulan geldilerde bi de yerini(kaldıki biz)tartısıoz hahhaa :D

Türkiye'yi bilmiolar geldiklerinde nerede konser vereceklerini bilmiyorlar onlara yardımcı oluyosun gibi gör yer önerioz ( :

makinacı

Quote from: ousan on Ekim 19, 2006, 09:07:48 PM
ya lp istanbula geliyomuda diğer iller kaldı bi...
güzel bi yaklaşım
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

linkinbaby13

ya nolur yardım edinnnnnnn ben eniyim galiba:s:s::S :rolleyes: :angel:siteyi bana tanıtacak biri var mı hayır hiç bi arkadaşım lp dinlemiyo ben yalnız kalıyom bi lp sitesi buldum sevinçten uçuyorm da kimse bana yol göstermiooo biri bana anlatsın ya :cry: :(
sonuna kadar

Littleches

Quote from: linkinbaby13 on Kasım 23, 2006, 02:12:05 PM
ya nolur yardım edinnnnnnn ben eniyim galiba:s:s::S :rolleyes: :angel:siteyi bana tanıtacak biri var mı hayır hiç bi arkadaşım lp dinlemiyo ben yalnız kalıyom bi lp sitesi buldum sevinçten uçuyorm da kimse bana yol göstermiooo biri bana anlatsın ya :cry: :(

ne göstericez sana , ne yolu :) site göründüğü gibi ortada zaten .. Lp'yi tanımıyorsan .. Sitenin içinde LINKIN PARK topicLerinden biografisine ulaşabilirsiniz .. Şarkı sözLeri olsun klipLeri olsun , öğrenmek istediğin herşey mevcut .. Biraz kafasnı kaldırsan yeter .. (:

shimy

ben arkadaşa izah ettim herşeyi :) siz keyfinize bakın :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

linkinbaby13

saolunda sadece sitede eklemeler yapmayı fln bilmiyom ortada olmayan nokta o nese arkadaş bana izah etti zaten...bu arda lp izmire gelsin en güseli o olur :)
sonuna kadar

makinacı

alanyaya gelio arkadaş ne izmiri
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...