Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Flyleaf

Başlatan ZongiR, Ekim 22, 2006, 01:28:33 AM

Previous topic - Next topic

lp_ken_an

lan bi kac sarkısını daha kesfettim herbiden cok güselmiş..sesi cok hos zaten,bana bakarak sölese asık olurdum direkk

shimy

ben oldum zaten :D ooof lacey of :D çok az param kaldı tamamlaryınca direk koluma lacey'nin ismini kazıtıcam :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_ken_an

aman tanrım yeni bir aşkmı doguyor :o hissedıorum bende asık olcam
yine onu dınlıorum!!!fully aliveeeeee.......

shimy

abi şu güzellipe bak bu kıza aşık olunmaz mı erkek olsam direk amerikaya kaçardım  bunun için :(

lp_ken_an

ya bgn bizim sınıfa bi amerikalı daha geldi washıngton dan onların yerinde olmaı ne cok istıorum biliıomusn şimdi...ama sadece lp ve flyleaf veya baska sevidigm kişileri görmek icin yoksa herseye ragmen vatanım türkiye..

shimy

yok abi  ben de amerikanın a sını duyduğumda cinleniyorum ama lacey için orda yaşarım yeminle :D (abazalık boyutuna geçtim) :D

Darkshines

Quote from: lp_ken_an on Mayıs 24, 2007, 08:08:30 PM
ya bgn bizim sınıfa bi amerikalı daha geldi washıngton dan onların yerinde olmaı ne cok istıorum biliıomusn şimdi...ama sadece lp ve flyleaf veya baska sevidigm kişileri görmek icin yoksa herseye ragmen vatanım türkiye..

Elbet ayağımıza gelicekler ne bu Amerika merakı..

lp_ken_an

amerika merakı filan yok ki zaten..mesajımın neresinden anladın onu..sittir boktan ülke napıyım orayı sadece neden istedigimi yazdım..sonundada bildirdim herseye ragmen vatanım

süperlp

ben laceyi kaçırmaya karar verdim
her aksam bana sarkı da söyler
of be ben hemen işe koyulim bari :)

shimy

şu boya bakın ya küçcük koy cebe gezdir aq :D

süperlp

ama yanındaki de çok uzunmus
hem böyle miyatür tipli kızlar daha hoş olur ben bunu kaçırıcammmm ;)

ShapeshifteR

yanındaki kocası falansa avucunu yalarsın ;D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

shimy

işteee en son flyleaf röportajı ve yeni çıkan klibi all around me'den ufak bir kesit (videonun sonlarına doğru 5.50 dakikada) bence röportajı es geçip direk klibe gelin zira süper olmuş :)

http://www.youtube.com/watch?v=yigouF_RmD4&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eflyleafonline%2Ecom%2F

Sumween

Evet görüntüler süper bence, klip de çok iyiye benziyo... ayrıca Lacey sonunda kız olduğunu hatırlamış da adam gibi kestirmiş saçları şu haline açıkçası aşık olabilirim kabul :D önceden bi at kuyruğu yapıp,uzun etek giymediği kalmıştı ya ne kıroydu =)
Justice and mercy de mükemmel bi şarkı,screamleri çok beklenmedik anda çakıyo süper olmuş.

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

gecen gun dınlemeye basladım yesım =) cıgerım g...den gelmesın dıye :D begendım acıkcası...