Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

saw 3

Başlatan lp_rockgirl, Ekim 22, 2006, 06:12:47 PM

Previous topic - Next topic

lp_rockgirl

konularda değişme olacağını sanmıyorum hep birileri kuralları çiğniyor birileriyse onları cezalandırıyor bu tema altında daha fazla konu geliştirebilceklerini sanmıyorum 4 çekiliyor en son 5 veya 6 da durur sanırım :S

LpNumB

qüzel filmdi ama bnce saw 2 daha qüzeldi 4ün çekildiini de snden öreniorm hmm amanda da öldü ee kim ? ?

your avril

saw3 ü begendm ama kafatasını açyığı an midem bulandıı ööggkkk ya :Dbide sonunu böyle beklemiyodm 2 daha güseldi sanrm ya :(
ya benim ol herşeyinle yada beni unut herşeyimle..ben senin yalnız kalışlarında tek adresin olamam..

gabberhead

ben sevmedim bu saw 3ü pek 1ve 2 daha güzeldi

§ïяĝαиα

saw 3 manyaktı harbiden o beyin ameliyatı sahnesini asla unutmıcam 4 ün çekilmesi lazımdı zaten o küçük kıza noolcağını öğrenmemiz gerek :)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Sumween

küçük kız mı vardı filmde dur ya hatırlamadım :rolleyes: ayrıca ben bir ve ikiyi izlemediğim için 3 iyiydi diyorum. abim zamanında ''sen psikopatsın etkilenirsin''diye 1le 2yi izletmedi ben de kalktım 3'ü sinemada izledim :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

§ïяĝαиα

ya hani şey oğlu öldürülen adamın kızı filmin sonunda oksijeni az olan bi odaya hapsediliodu hatırladınmı??? ben biri de izledim o da güzel 2 yi izlemedm o ayrı mesele :wink:
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Sumween

kızını hatırladım da oksijensiz odaya konmasını filan hatırlamadım :rolleyes: neyse bu bi bakıma ''devam olabilir'' demek zaten....

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

mustapha

çok süperdii

click

hele o kadının bağırsaklarının çıktığı bölüm iğrençtii  :o

lp_mike_chester

en sewdiğin korku filmlerden 1 tanesi... 2 si süperdi buda manyak...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ezqi

irenc sahneler war bakamıorum... tüylerim diken diken oluo... ıyk

InnOCenT_SiNNeR

4 u nasıl cekcekler ki testere olmedi mi

I_am_free

Quote from: MiNutEs_to_MiDNiGhT on Ağustos 23, 2007, 09:16:38 PM
4 u nasıl cekcekler ki testere olmedi mi
4 üncüsü çoktan çekilmedi mi