Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

MetaL Müzik-Satanizm Bağdaştırması

Başlatan b:shRa, Ekim 27, 2006, 11:53:57 PM

Previous topic - Next topic

delilah

yaşa be
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

selinkinpark

adam haklı doğru söylüyo sen benim tipim bakıp diyemezsin ki bu metalci(hadi onu bildin) bu kesin satanist dir diyeblirmisn hayır diyemezsin(:
önyarqı yapılmasını hic sevmiyorum ve bana cok yapıldı bu nefret ediyorum ya önyarqı yapanlardan da ayrıca...

metallic

katılıyorum her siyah giyen ve metal dnleyen satanist mi oluyo?insanları bazen anlayamıyorum.bu dsüncelrden kurtlmaları lazım!!!
BİR ŞEYLER VAR HALA
BOŞA NEFES ALMAYA ZORLAYAN
KENDİMİ BULDUM BEN
ZAMAN BENİ YORUNCA
BİL Kİ HİÇ KİMSEYİZ
SAVULURKEN BİR DÜŞTEYİZ
SÖYLE,DÖNER MİSİN?
BİR GÜN UYANSAK
RÜYADAN...
BİR ANDA SENİ GÖRDÜM VE
BİR ANDA SENİ UNUTTUM!!!...

ölü gelin

ben bişey söyleyim geçenlerde bir arkadaşım bana dediki." yasemin sen okula ilk geldiğinde simsiyah giyiniyodun gözüm korkmuştu gerçekten seni satanist sandım on metre uzağından yürüyordum" dedi
bunu söyleyen insan 20 yaşın üstünde aklı belli bir olgunluğa erişmiş biri ondan bile böyle bi şey duyabiliyorsam herkesden beklerim üstelik 80 küsür kişilik sınıfta kimse bana adımla hitap etmiyor satanist aşağı satanist yukarı alıştığım için hiç bir yorum yapmıyorum hiçbirini de takmıyorum

metallic

bencede takmamak en iyisi :bonus:
BİR ŞEYLER VAR HALA
BOŞA NEFES ALMAYA ZORLAYAN
KENDİMİ BULDUM BEN
ZAMAN BENİ YORUNCA
BİL Kİ HİÇ KİMSEYİZ
SAVULURKEN BİR DÜŞTEYİZ
SÖYLE,DÖNER MİSİN?
BİR GÜN UYANSAK
RÜYADAN...
BİR ANDA SENİ GÖRDÜM VE
BİR ANDA SENİ UNUTTUM!!!...

lp_rockgirl

ben bişe söliim bu konuyla ilgili şu satanislerinn rock müzikle bağdaşmasının yanı sıra satanizmi daha anlayamamışlar ki meslela bi örnek versem :lol:daha orta okulda olan bi kaç kız msnlerine kaydetmişlerdi erkek arkadaşımı bende kim bunlar die bi konuşiim dedim  :wink:kimsiiniz siz fln dedikten sonra terslemeye başladılar bende sinirlendim bişeler söledim korkuturcasına ne dediler biliyormusnz SATANİSLER VE ROCK DİNLEYENLER KİMSEDEN KORKMAAZ BİZ KİMSEDEN KORKMAYIZ KESERİZ SENİ DEDİLER ben onlara sırf kim bu kızlar sevgilimd en uzak dursunlar fln die konuşmak istedim ama baktım ve gördüm ki bunlardan benim aşkıma diil zarar yarar bile gelmez:) KONu dağılmasın ayni daha satanizmi bile bilmiyorlar insan kesmek yada katliam sadece onlar için yada simsiyah giyinip ortalıkta gezmek die düşünüyorlar ilk önce ne olduklarını bi anlasınlar daha sonra rock müzikle bağdaştırma yapsınlar belki doğru sonuca ulaşabilirler :D

tome3.mpq

hala neyın sıdık yarısını yapıonuzkı kurunun yanında yasda yanıo guzellerım
satanıstler rock dınlemez metal dınler kanımca dınlersede dınler neyse
satanıstler erkeklerı buyuk oranda ıbnedır oyle boyle dııl gercek ıbne gay dedıklerımızden
sonra herseyı bılırler (?) ama uygulayamazlar korkaklardır genelde dııl hep rock metal tarzı dınlerler we dıer ınsanları kucuk gorurler hatta rp yapanlarıda wardır kı cok komıktır
rock ve metalle satanıst bagdastırması nedendır dersenız kolay gene dıyım
rock dınleyenler metal dınleyenler vs tamamen (yuzdelık oran wermıyorum cunku hepsı oyle) satanıstlıge asırı sekılde ozentısı tutmus ınsanlardır erkeklerde goze kasa gote yapılan makyajlar felan
atlayıpda bırı bısı derse kafasını sıkerım okuyun adam gıbı yorum yapın
ayrıca kara bır bıcımde yapılan makyajda acıkcası satanızm ozentısıdır ha dersen metalın rockun tarzı bu dersenız koseye sıkısırsınız demekkı satanızımın ta kendısı durumunda oluyo

e tabı bıde pentagram war cogu hatta tum rock-metal gruplarında en assa 1 2 defa gorulmustur kı buda satanızmın gene ta kendısıdır
sımdı okudunuz dımı bunu hah kendınızle gurur duyabılırsınız sız bır satansınız ( aranızda makyaj yapan erkek warsa oda gurur duysun ıbnelıge adım atmıs ) kupeye lafım yok sag tarafa takılmak kosuluyla caızdır 2 tarafa takan ıbnedır gene

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Sumween

mike ches filan i..ne olmuş ya! tansu abartıyosun yaw (aman korkuyorum şimdi bana da i..ne filan der, dumur olurum kızız küfür de edemiyoz rahat rahat :D )

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

tome3.mpq

rahat davran kımden cekınıon

ayrıca dedıklerım dogru makyaj kım ıcındır erkek ıcınmı ? ( aktorler bu ıse dahıl deıl dogal olarak )

hem sen 40 yıl ıbne olmak ıcın ugrassanda olamassın

dedıklerımın hepsı dogru zaten soledıklerımden 2 kelıme ornek alsanız durumunuz cok farklı olurdu

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

delilah

makyajı yapan erkeklerçoğunluktaymış ilk zamanlar i.nelik için yapmıyorlarmış ama..ama şimdikiler harbiden ... sürme çekene birşey demiyorum sürme çekmek sünnet Hz. Muhammed de sürme çekermiş..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Littleches

Quote from: Atuneri_Xozger on Ocak 05, 2007, 04:30:28 PM
hala neyın sıdık yarısını yapıonuzkı kurunun yanında yasda yanıo guzellerım
satanıstler rock dınlemez metal dınler kanımca dınlersede dınler neyse
satanıstler erkeklerı buyuk oranda ıbnedır oyle boyle dııl gercek ıbne gay dedıklerımızden
sonra herseyı bılırler (?) ama uygulayamazlar korkaklardır genelde dııl hep rock metal tarzı dınlerler we dıer ınsanları kucuk gorurler hatta rp yapanlarıda wardır kı cok komıktır
rock ve metalle satanıst bagdastırması nedendır dersenız kolay gene dıyım
rock dınleyenler metal dınleyenler vs tamamen (yuzdelık oran wermıyorum cunku hepsı oyle) satanıstlıge asırı sekılde ozentısı tutmus ınsanlardır erkeklerde goze kasa gote yapılan makyajlar felan
atlayıpda bırı bısı derse kafasını sıkerım okuyun adam gıbı yorum yapın
ayrıca kara bır bıcımde yapılan makyajda acıkcası satanızm ozentısıdır ha dersen metalın rockun tarzı bu dersenız koseye sıkısırsınız demekkı satanızımın ta kendısı durumunda oluyo

e tabı bıde pentagram war cogu hatta tum rock-metal gruplarında en assa 1 2 defa gorulmustur kı buda satanızmın gene ta kendısıdır
sımdı okudunuz dımı bunu hah kendınızle gurur duyabılırsınız sız bır satansınız ( aranızda makyaj yapan erkek warsa oda gurur duysun ıbnelıge adım atmıs ) kupeye lafım yok sag tarafa takılmak kosuluyla caızdır 2 tarafa takan ıbnedır gene

Sen baa ıbne mu dedun.? :) Bende 2 kulakta dolu Tansu.. Ben ıbne oldugumu sanmıyorum ama Allah korusun herhangi bir eğilimim de yok.. Bu ne demek yani anlamadım ben birde çok emin konuşuyorsun ama yanılıyorsun makyaja lafım yok ama sölediklerine kendin nasıl inanabiliyorsun.? Bu benim tercihim ben kendime bunu yakıştırıyorum , ben hep siyah giyinirim ama ben yine bir satanist değilim.! Ne demek ibnedir bunu açıklarsan sevinirim..

Kaldı ki 2 kulağına birden küpe takan bir insan senin için (Raines tarafından düzeltilmiştir. İncelemeye alınmıştır.) adı altında geçiyorsa ben bir ibneyim (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

selinkinpark

bütün metalcilerde satanist :D :D :D

Sumween

aaa bende satanistim! olmazki ama benim de kulak dolu hatta bi tane daha deldiriyorum pazartesi yer kaldığı sürece dewam!
ayyyyrıcana çenemi de kendim 4 kez delme girişiminde bulundum hatta yaptım o zaman aynı zamanda mazoşistim de, gözlerim daima kapkaradır bi satanistlik göstergesi de bu... siyah giyerim garantilendi satanistliğim... metal dinlerim ooo tamamen satanist mazoşist şist de şistim yani!! :D  (koptum,bugün kafam iyi biraz dün wurgun yedim de arkadaştan hehheh)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Darkshines

Hiçbirşey bilmeden , tanımadan birine kafir , satanist , münafık kısaca dinsiz demek o kişinin veya kişilerin hakkında bilmeden yorum yapmak çok büyük bir günahtır madem satanizm metal falan ayıştırabiliyorsunuz bunu bilerekten kişileri satanist veya değil şeklinde yargılayın.Aklınızda bulunsun..

tome3.mpq

gotunuzdenmı okuosunuz ?

ufuk ben kupeye bıse demedım ama 2 kulagada yaptırmak kadınlara mahsustur dınende aynı sekıde benım ıcın sorun yok yazıp cızılenlerı soluorum

yanı kızlar salaklıgın son ewrımısınız ha
selın tamam bukadar zaman sonra anladım sen dogustan bolesın ama nazlı sende cok cabuk ewrım gecırıosun
sız kızsınız makyaj yapmanız dogal anladınızmı ? pek sanmıorum ama neyse maksat post olsun dıe yazmayın benım yazımın altına kendınızı ııce gerızekalı konumuna sokmayın
ufuk gene geldım anacım sımdı toplumun gozunde boyle gorunuosunuz sen ben yada nazlı vs gotumuzu yırtsak toplum bıldıgı yakıstırmayı yapar we bunu kaldırmaya kımsenın gucu yetmez

darkshınes sıra sende gulum
ıyı guzel dıosun ne hos ama bak amblemlerıne seytanı sımgeleyen sekıller resımler weren ınsanları dınlemek özenmek vs buda cok buyuk gunahtır nasıl bırısı allah kıtap sovupde onu engellemeyerek gunaha gırıosan buda aynı hesap ayrıca muzıgın zaten her cesıdı ıslama aykırıdır
dişi cinse benzemeye calışmakda buyuk bır gunahtır (benzemek dıyceksınız bız benzemeye calısmıoruz genede erkegın yuzune boya surmesı gunahtır)