Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

MetaL Müzik-Satanizm Bağdaştırması

Başlatan b:shRa, Ekim 27, 2006, 11:53:57 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

ben dalga geçiyorum keyfimdeyim valla hatta başıma gelen dialogu yazdım millet nick olarak kullanıyo halbuki gerçek hayatımdan alıntı :D kadının tekiyle tartıştım bu mevzu yüzünden sonra o sinirle ''bana bak seni ortama götürür ayine sokarım ona göre'' dedim kadın besmele çekti,döndü önüne :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

folligue

metal=satanizmyani var ama olmayanlarda var...en büyük örnek Death grubunun vokalinden:

Sormuslar:
Alt gruplarınızdan biri kedi keserse naparsınız?
Tekme tokat döverim!O verilen canı tanrıdan baska kimse alamaz!
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

Cherander

cok cektim cekmeyede dvm edicem biliorum

Mr. MeTaLkiSS

Neyseki ben hiç çekmedim çünkü öyle simsiyah fln giyinişmeyi sewmem nitekim halkımız da sewmiyo bağlıycak yer arıyolar işte :D :D bana arada kızılderili gibi la bebeye bak diyenler oluyodur örgülerden  :P ama olmuyosa da olsun lan o yüzden ördürüyom ikide bir :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

makinacı

bana kimse bişi demio la ben tırtım :D(istanbul buluşmasına gelenler anlıcaktır :D )
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

§ïяĝαиα

kimisi sırf satan olmak için metal dinlio kimisi zaten satanist yanına tuzbiber olarak metal dinlio şahsen benim satanizmle öle çok bi ilgi alakam yok kedi kesmeye de ilgi duymam sadist deilim milleti bilemem özgür iradenizle tercihinizi yapın
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

gokhan

bunun tek nedenı gecmıstekı bazı arkadasların hatası bu yuzden bu bglamayı yapıolar..

§ïяĝαиα

yani...satanizm=siyahgiyinmek,dövme yaptırmak ws.ws. deilki...ne var bende siyah giyiyorum ama arada renklimenkli de giyiniom siyah giyilince satan mı olunuo...milletin uyduruşmacası
NETE KAFA İZNİ

serra_lpfan

siyah giyom die annem şeytana taptımı düşünüo bazen. ne saçma ya ne alakası var şimdi satanizmle siyah giymenin
NABER LAN:D

shimy

bazı insanlarda kendilerine satanist yakıştırması yapıldımı çok hoşuna gidiyor :D ne kadar hasta beyinli insan var ya farklı görünmek için kan kedi şeytan adını duyunca adeta ereksiyon yaşıyorlar :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

§ïяĝαиα

evt var öleleri...mesela bana arada sato diyolar ben çok sinir oluorum...bide demelerinin sebebi bileğimdeki D12 ...ama kimisi de aa sana sato diyolar ne güzel kanıtlamışın kendini ben satanistim ama kimse farketmiyo neden acaba diyolar..allahım delirtiyo insanı tabi bu gerzeklerin de satanist anlayışları siyah ojeden,bol bol göz kaleminden,kanlı kedili canavarlı tişörttlerden ibaret...
NETE KAFA İZNİ

Mr. MeTaLkiSS

D12 eminem'in grubu deil mi?
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

uNReLiEveD

Quote from: serra_lpfan on Mayıs 08, 2007, 02:39:09 PM
siyah giyom die annem şeytana taptımı düşünüo bazen. ne saçma ya ne alakası var şimdi satanizmle siyah giymenin
annelerimiz ne kadar çok bezio serrosh ;D...benim annem de öyle söylüyo...siyah rengi seviom ve koluma dövme yapıom die sen satanist misin diyo ;D

gokhan

satanızm-sert muzık bagdasmasını haklı cıkaran ve tetıkleyen olaylar war sonucta ınsanlarımızda onu ornek alıp kurunun yanında yasıda yakıyo...

beanlie

Quote from: gokhan on Mayıs 08, 2007, 08:19:12 PM
satanızm-sert muzık bagdasmasını haklı cıkaran ve tetıkleyen olaylar war sonucta ınsanlarımızda onu ornek alıp kurunun yanında yasıda yakıyo...

sende haklısın ama genelleme yapılmaması gerek