Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

MetaL Müzik-Satanizm Bağdaştırması

Başlatan b:shRa, Ekim 27, 2006, 11:53:57 PM

Previous topic - Next topic

gokhan

tamamen felsefe faklılıgı =)

delilah

bir de bazı elemanlar ay bana satanist dediler beni satanist zannettiler derken heyecanlanıyorlar. bunları birşey zannediyorlar.. beni satanist de ettiler işte bunlar böyle ama ben böyle değilim diye düşünüyorlar.bunu bir marifet sayıyorlar.bu durumda olan elemanlar arkasından sataniist diye bağırandan daha cahil bence..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

orrk

rock müzigi bu gibi şeylerle kirletenlerin Allah belasını versin :( :( :( :( :( :( :(
sert ol taviz verme ().R.r.l<.

lq_emy

Quote from: orrk on Eylül 10, 2007, 03:01:00 PM
rock müzigi bu gibi şeylerle kirletenlerin Allah belasını versin :( :( :( :( :( :( :(
aynen;)
[lq]

AtanuR

Bana bi keresinde tırcı müziği dediler annamadım ne demek istediklerini. Soradan öğrendimki adam Hard Truck die bi oyun oynamış orda duymuş bu müziği!!!! Bir insan nasıl bu kadar cahil olabilir, Hemde Lp gibi bi grup warken!!! (Bak şimdi bile sinirlerim bozuldu >:(

raines

konuyla alakası var mı yorumunun ben anlamadım ya :s
varsa affet vardır umarım aman salla yoktursada yoktur zaten hayattaa bi garip zaten. satanizm nedir? varmıdır böle bişey? 2 insanın uydurması mdır yoksa?
bilmem öylede olabilir pek çelişkiliyim dimi.
müzik dinle bağdaşlaştırılamaz.

shimy

zaten tartışılan da o burda :D neden bir inancı müzikle bağdaştırırlar diye sorguluyor gençlik =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

raines

nedenini araştırmaya gerek yok geri kalmışların çıkarttığı bir yaygara siz üstüne giderseniz uzarda uzar alakaları yok bu kadar fakat okurken bazılarının iyi oluo bana öleymişim gibi bakmaları kacıolar benden tarzı yazılarını okuudumda yani orda biraz durmak gerek tartıscaksanız bunu tartısın ve bence komık olmayın sosyofobiniz mi var insanlar yanınıza gelince rahatsız mı oluosunuz da yanınızdan gıtmesını ıstıosunuz . güldüm gece

Hasan-Can

bence çok saçma siyah giyen herkesede satanist denilmez

lp_mike_chester

ya konu uzamış gitmiş böle daha çok denir bence kapatın konuyu herkes kendinin ne olduğunu biliyor...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

shimy

yoo ucu açık bi konu tartışılması hoş bence

Doqqyjuice

acabaaa diyorum muzikmi dinle bagdastırılan yoksa yoksa giyim tarzımı... hmmm bi bakalım... aslında bu olay bi harman sanki... biraz ondan biraz bundan... sonucta bi cok metal grup var piyasada klibini gorunce "sümmehaşaaa" (boylemi yazılıyodu ? dinle pak alakam yok ta :) ) dedirten... hic gordunuzmu hurilerin arasında metal muzik yapanı? ortamda bi kac tane imp olucak arayada succubus serpiceksin... vericeksin arkadan alevleri... gırtlaktan yanık bi scream vokal geciceksin... montajlıycaksın 3-4 dakkaya indirgiyceksin miss gibi klip olucak... eh dolayısıyla sorgulamayı hamallık zanneden yurdum insanı baglantıyı kurmakta cokta gucluk cekmiycek... "ablacım bi dakka acıklayabilirim" desen ne yazar... kadın zaten iki sokaktır depara baglamıs... mecbur gulup geciceksin yoluna devam ediceksin... varsa inatcı olan aranızda yere düşen biberlerin izini sürsün bulursunuz zaten...
Remember remember the nineteenth of November...

shimy

çok resmi yazmışsın ya :D tamam düzletildi =)

I_am_free

bu yazıyı başka bi yerde de okudum doğrudur ne diim

gokhan

gecen gun hıc beklemedıgım ınsanlar tarafından bu muhabet dondu otobuste....ama gereken cewap we bes kardes gosterıldı....