Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Türkçemiz !

Başlatan ugur-acikgoz, Ekim 28, 2006, 05:54:30 PM

Previous topic - Next topic

gokhan

oyle olmus galıb ama ceva hakkı doguyo ıste yoksa :) :wink:

Sumween

o kadar olur tamam kasmayın konunun dışına çıkılmamış sonuçta :)

''oyle olmus galıb ama ceva hakkı doğuyo ıste yoksa...'' buradan da anlıyoruz ki ne topic,ne içerik,ne de ikili konuşma fayda etmemiş :D yazık yazık dilinizi kaybetmişsiniz tu size :D =P (postum ''ceva'' hakkı filan doğurmamaktadır...genel... :) )

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

http://youtube.com/watch?v=S54apxVdO0w

komik ama acı verici bişey bu ya

gokhan

gercekten de bu kadar kotu yazılmaz kendı adıma   soyluyorum  :(

lp_rockgirl

aaa ben bana karşı yapılan projeden haberdar bile deilim hayırdır inş :rolleyes:ne çok sewenim warmışda ben bilmiyormuşum ama harbiden iyi oldu bu proje baksanıza bülbül gibi şakımaya başladım :mrgreen: :lol: :shock:

selinkinpark

ayy aman maasallah yahu (:

lp_rockgirl

ve bişe daha sölimmiiii  :lol:artıkkk klavyeye bakmadan da yazabiliyorum hoş bunun konumuzla alakası yok ama :cool:

Sumween

evet seni seviyoruz diye ilk iş türkçeni düzeltmek aklımıza geldi :D yapabilmişsek ne mutlu bize =)
ben ayrıca sadece sitede değil her yerde uyguluyorum bu projemi... mesela msn özürlüleri ne yazarsa yazsın,yarım saat kıvransın cevap yazmıyorum bazen... niye? anlamıyorum çünkü... cidden bir gün birinin yazdığı bi cümleyi copy paste yapacağım buraya o zaman hak vericeksiniz bana :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_rockgirl

foruma we sizlere teşekkür ediyorum beni bu watana kazandırdığınız için hep söyledim we yine söylüyorum bu forum beni adam ediyorrr

black_ece

daha var daha :D...
sen önce "watan" yertine doğru düzgün bi "vatan" yaz gerisi gelir...:D

gokhan

tamam bak duzgun yazıcaz benım hatalarımı duzeltın bende vatana kazanılmak ıstıyorum  :) :)

black_ece

birincisi "düzgün ikincisi "vatana kazanılmak" diye bir şey maalesef yok olsa olsa "vatana kazandırılmak" olur
:D

wape

güzel türkçemizde orjinal haliyle 'dakka bir gol bir' deyimi var, kullanmanın tam yeri tam zamanı  :mrgreen:

gokhan

ece aman ya sende tamam düzgün okey vatan sağ olsun okey :D :wink:

black_ece

sağolsun bi kere o ayrıca okey ne be
tamam desene :D