Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Bullet for my valentine

Başlatan Littleches, Kasım 04, 2006, 11:26:08 PM

Previous topic - Next topic

Littleches

BaşarıLı bir metalcore grubu , aslında metalcore diyemiyorum çünkü vocaL emo-scream tonLara sahip ama sound çok sert bu yüzden benim için metalcore adı altında olan grup , need for speed'de yine "hand of blood" parçaları kullanıldı .! Çok melodic parçalara sahipLer gitarLar harika , vocaL'in çocuksu sesi o çaldıkları birbirinden sert parçalara değişik birhava veriyor ama cuk oturmuş grup harika çalıyorLar ve dinLerken sanki black metal dinLer gibi hissediyorum riff Lerden dolayı ...

Matthew 'Matt' Tuck: vocals
Michael 'Padge' Padget: gitar
Jason 'Jay' James: Bass
Michael 'Moose' Thomas: davul

hit the floor , hand of blood , curses , all this thing i hate , the end ,  four words to choke upon şimdilik bunLarLa ısının ..

Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

selinkinpark

sadece hit the floor ve hand of blood bilirim..

DarKSpideR

Güzel müzik yapıyolar... Most Wanted'taki OST'den tanımıştım grubu... Ama pek dinlemem...
GanTz... 4Ever...

Littleches

İnanılmaz güzel ve bi o kadar da teknik çalıyorLar , harika soloLarı var .. Davulcu desen twin manyağı bi herif süper davul çalıyor ..

Bu grubu gözardı etmeyin derim .. Dinleyin pişmöan olmassınız ...

Önerdiğim parçalarına birde ; The poison ve Room 409'u ekliyorum , The poison'ı özellikLe ısrarLa öneriyorum mutlaka dinLeyin ..

selinkinpark

tamam saol ufuk...
qüzelmis :D

black_ece

the poison çalıo şu an güsel şarkı .)

matrax_zalim

bu grubu bende çok seviyorum.sende çok güzel analiz etmişsin.
bu arada tears dont falla haksızlık ediyosunuz. o da süper parça
D R A U G A R

Littleches

AAAaaa bak O nu unuttum sahi tears dont fall'da iyidir başında ki kesik gitarLar çok güzel vocal intro'suda harika .. Ben bu gruba gerçekten saygı duyuyorum ..

selinkinpark

ufuk o kadar imzasına yazmıs felan dinlemeden olurmu diğer parcalarını da indirdim cok qüzel.... :angel:

Littleches

Live performance'larıda harikaymış youtube'da var isteyen olursa ordan bakabilir .. İyi çalıyolar , birde bir grupta 3 scream vocal olunca olay gaz oluyor tabi :) BunLara video çekmem Lazım , teşvik edip duruyo beni the poison ve hand of blood ..

selinkinpark

the poison a cekebilirsin mesela :D

ugur-acikgoz

hand of blood çok güzel  :mrgreen: :mrgreen: diğerlerine de bakacam en kısa zamanda

matrax_zalim

sizinde dikkatinizi çekmiştir.kasette scream ve brutal vokal varken
kliplerinde yok.belki onları çıkararak daha fazla kişiye hitap etmek istemişler
ama brutal vokalli daha güzel
D R A U G A R

Littleches

Valla bende 7 tane klipLeri var kayıttaki alt yapılara sahipler nasıl scream ve brutal vocaller yok nasıl bir versiyon izledin yahu merak ettim..

matrax_zalim

launch ı biliyo musun.oradan izle klipleri.
farklı olduunu farkedersin.bende şaşırmıştım.
D R A U G A R