Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Müzik Nedir.?

Başlatan Littleches, Kasım 06, 2006, 04:57:28 PM

Previous topic - Next topic

Littleches

Bazen sizin duygularınıza eşlik eden , bazen üzüntünüzde yanınızda olan , sevincinizi sizinLe paylaşan melodiLer hayatınızda çok büyük bir yere sahip olan Müzik.!

Luciana Pavarotti diyor ki ; İnsanLarın şu dünyada "Hoşlanmıyorum" diyemeyeceği herkesin ortak nokta'sı olan tek şey Müzik'tir.!

Şimdi size soruyorum , bazı insan vardır sadece ritm'e kaptırır kendini ve coşar eğlenir , bazısı vardır  müzik dinLerken farkLı şeyLer yapma ihtiyacı hisseder , bazısı vardır notaLarLa boğuşur ...

DinLediğiniz melodinin müzik adı altında geçtiğini biliyorsunuz , peki müzik sizin için ne anLam taşıyor.? Müziği anLatan birşeyLer söleyebilirmisiniz.?

Hiç düşündünüz mü.? Gerçekten bu dinLediğim melodiLer nerden geliyor.?

Gayet açık bir soru , " - Ben sadece dinLerim gerisi beni ilgilendirmez" diyenLerdenmisiniz.?

Yoksa ;

Müzik için bişiLer söleyebilirim diyebilirmisiniz.?

Anlatın bakaLım.!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Sumween

öyle ki dilimden her saniye dökülen bişey... yani anlaman gerekmez hissetmelisin bence onu : dinlediğim bir çok şarkının sözleri ne anlatıyor haberim olmaz(tabi bunu çoğunluk yabancı dinlediğim için söylüyorum) ama tahmin ederim,dinledikçe müziği yapanın ne hissettiğini çözerim we içimde belki de o weya ona benzer duygular ele alır beni bir an için tek şeye odaklanırım:kendime....................
    benim gibi hem yalnızlıktan ,yalnız kalmaktan korkuyor hem de  yalnız kalmak zorunda kalıyorsanız müzik herşeyinizdir... müzik benim yalnızlığıma dahil olan tek şey her zaman için...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Darkshines

Müzik ; Sevdiğin zaman sözlerini ve melodisini kendine kurguladığın sözlerinde kendini bulmanın melodilerinde kendini kaybetmenin , doktorlarında bahsettiği gibi sınırsız alınabilinecek bir ilaç gibi olan ,  insana bir dil olup dışarı yansıtamadıklarını sevinçlerini , hüzünlerini yansıtmasını sağlayan araçtır veya birşeydir. Dünyanın insanlığın tek ortak dilidir..

Mr. MeTaLkiSS

Müzik histir duygudur. Kafanı sağa sola da vurmak istersin, dans etmek de istersin, kahvene çayına eşlik etmesini de istersin,  çırılçıplak dolaşıp avaz avaz baırmak da istersin sewgiline ya da yannızlıına sarılıp ağlamak da...
Eer hepimiz tanrının parçalarıysak müzik tanrının sesidir. Su oksijen ve temel besinlerden sonraki yaşamın devamını sağlayacak en önemli şeydir dünyadaki..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

tome3.mpq

muzık bazılarının soylenmesını ıstemedıgı seyler soylemektır

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

ölü gelin

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Kasım 07, 2006, 02:14:40 PM
Müzik histir duygudur. Kafanı sağa sola da vurmak istersin, dans etmek de istersin, kahvene çayına eşlik etmesini de istersin,  çırılçıplak dolaşıp avaz avaz baırmak da istersin sewgiline ya da yannızlıına sarılıp ağlamak da...
Eer hepimiz tanrının parçalarıysak müzik tanrının sesidir. Su oksijen ve temel besinlerden sonraki yaşamın devamını sağlayacak en önemli şeydir dünyadaki..
hislerime tercüman oldun :D

Mr. MeTaLkiSS

kabul ediorum mükemmel bi tanım sunmuşum :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Darkshines

Yapmaya çalıştığımız , uğraştığımız şeydir .p

Sumween

Quote from: Darkshines on Kasım 24, 2006, 08:39:44 PM
Yapmaya çalıştığımız , uğraştığımız şeydir .p
yapmaya çalışıp,yapamadığım şeydir... ama yapılmışından zewk aldığım :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Aperion

müzik her ne kadr anlamasmda sözlerine olabildiğince eşlik edip bağıra bağıra dünyaya haykırmamdır..

delilah

bethoowen müzik bir empoze sanatıdır, demiş.. doğru da söylemiş..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

metallic

hayatmn olmazsa olmzlarndan her ruh halmde dostm olan,dygularmi,kendimi ifade edebldğm tek sey :razz: baska turlu zatn yanlis anlasliyrm yada hc anlasilamiyrm :S
BİR ŞEYLER VAR HALA
BOŞA NEFES ALMAYA ZORLAYAN
KENDİMİ BULDUM BEN
ZAMAN BENİ YORUNCA
BİL Kİ HİÇ KİMSEYİZ
SAVULURKEN BİR DÜŞTEYİZ
SÖYLE,DÖNER MİSİN?
BİR GÜN UYANSAK
RÜYADAN...
BİR ANDA SENİ GÖRDÜM VE
BİR ANDA SENİ UNUTTUM!!!...

Requiem

Quote from: delilah on Kasım 25, 2006, 11:19:06 AM
bethoowen müzik bir empoze sanatıdır, demiş.. doğru da söylemiş..
Ayrıca müziğe  "Tınlayan felsefe" diyerek de çok güzel bi laf etmiş kendisi =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

gokhan

slm metelıc muzik nedır muzik lpft ye üye olmak güzel  :wink:

metallic

Quote from: gokhan on Ocak 01, 2007, 11:10:01 PM
slm metelıc muzik nedır muzik lpft ye üye olmak güzel  :wink:
üstte yazyo :razz:bu steye üye olmk gercekten ck gzel 'müzk nedr'srusnun cvbini bide senden alalm  :bonus:
BİR ŞEYLER VAR HALA
BOŞA NEFES ALMAYA ZORLAYAN
KENDİMİ BULDUM BEN
ZAMAN BENİ YORUNCA
BİL Kİ HİÇ KİMSEYİZ
SAVULURKEN BİR DÜŞTEYİZ
SÖYLE,DÖNER MİSİN?
BİR GÜN UYANSAK
RÜYADAN...
BİR ANDA SENİ GÖRDÜM VE
BİR ANDA SENİ UNUTTUM!!!...