Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LINKIN PARK ( Fan Art )

Başlatan Littleches, Kasım 07, 2006, 04:02:02 AM

Previous topic - Next topic

§ïяĝαиα

Quote from: muzzy on Nisan 15, 2007, 09:47:20 PM
çene yapma icraat yap :P :P :D
ii ...hıh diyorum...hiç diilse çalışıorum...emek var emek...yarın dersleri dinlemeyip grafitti yapıcam senin yüzünden icraatmış pöh... :D :P
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

lp_mike_chester

önemli değil  bazı arkadaşlarım artık ustası oldu  chazy resimleri çize çize :D

ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

uNReLiEveD

yarın sınav var ondan pek zamanımı ayıramadım da neyse bu da bndennn

lp_ken_an

şekil olmuş...

§ïяĝαиα

bu benim yazı[kötü olduunu biliorum ama ingci tepeme dikildi muzi bilir o vukuatı] dier 2.resim de bizim grubun sembolu... :P

NETE KAFA İZNİ

uNReLiEveD

güzel bu arada lp yazısı olmuş gibi ;D

gokhan

gızem olucak olucak gayret.. :D :D

§ïяĝαиα

saol gökhancım desteklerinizi bekliorum sırf bunlar için dersi dinlemiom lan...muzi kapalı...olsaydı bi yorum atardı bu ne lan hiç olmamış özen azcık derdi kesin :D :P
NETE KAFA İZNİ

gokhan

bak sımdı olmadı ders dınlemeyı bırakıoysan o zmn sana destek falan olmam once derslerın sonra bu tur cızımlerı yap.. ;)

muzzy

Quote from: §ïяĝαиα on Nisan 18, 2007, 09:28:40 PM
saol gökhancım desteklerinizi bekliorum sırf bunlar için dersi dinlemiom lan...muzi kapalı...olsaydı bi yorum atardı bu ne lan hiç olmamış özen azcık derdi kesin :D :P

öncekilere oranla bayaa olmuş.. N yi az daha sündürmen lazımdı ama :P...eline saalık..bide alttaki ambleminizi annamadım ne var orda..

§ïяĝαиα

taam gökhan sözünü dinnerim dersi de dinnerim bundan sora muzi taam senin önerine de uyarım n yi süründürürüm :P bizim sembol şey yaa adını unuttum şu iblislerin 3 çatallı şeyi ondan kanatlar çıkıyo kötülük içinde ii bişi gibi bişi :P çok aydınlatıcı oldum :D
edit:gökan seni dinlicem die tenefüste yaptım :s 5dk da bitti özenemedim k.bakmayın...
NETE KAFA İZNİ

gokhan

ya gızem daha oncekı daha guzeldı ya keske lıse yllarım olsaydı da ben cızım yapabılsem.. :D ama ne yazıkkı zaman yok  :-\ cızım yapsam bısımkılıerde benı cıser.. :D

§ïяĝαиα

farkındayım abi ya...ama dediğim gibi 5dk gibi bi sürede cızıverdim...karalama gibi bişi oldu...yarın boş ders var o zmn yaparım güzelini ;D
NETE KAFA İZNİ

uNReLiEveD

Quote from: §ïяĝαиα on Nisan 19, 2007, 05:54:26 PM
taam gökhan sözünü dinnerim dersi de dinnerim bundan sora muzi taam senin önerine de uyarım n yi süründürürüm :P bizim sembol şey yaa adını unuttum şu iblislerin 3 çatallı şeyi ondan kanatlar çıkıyo kötülük içinde ii bişi gibi bişi :P çok aydınlatıcı oldum :D
edit:gökan seni dinlicem die tenefüste yaptım :s 5dk da bitti özenemedim k.bakmayın...

ya şimdi harfleri kalın yapsan gölge versen vs vs spr olurdu ama yarın senin boş ders vrmış o zaman güzelini yaparsın  :P :P

§ïяĝαиα

boş derste bi bok yapamadım...yabancıları rahat bırakmadık yazı işi yattı...bu akşam yacpaz artık...
NETE KAFA İZNİ