Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

cs online

Başlatan makinacı, Kasım 10, 2006, 02:20:59 PM

Previous topic - Next topic

makinacı

görüşleri paylaşalım
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

tome3.mpq

1.5 de Kh olarak efsaneydım dıebılırım

1.6 da bırcok clanda oynadım avrupada duzenlenen turnuvalara katıldım vs vs

favorı sılahlar awm/p,m4a1,usp tactıcal,glock,xm1014

onlıne oynamak ısteyen warsa buyrun her sekıl oynarım 1 vs 5 1 vs 6 felan :mrgreen:

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

makinacı

1.5 warsa oynayalım bi ara...senlke oynamayı cidden istiyorum...

tome3.mpq

suan burda 1.3 war :mrgreen: ewde 1.5 1.6 source felan warda net yok daha :D ayrıca condıtıon zeroyuda tavsıe ederım m.playerını

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

makinacı

condition zero nun bomba patlatana 3 kill werme olayı çok güzel ama silahlar bana güzel gelmedi oyuncak silah gibi..

tome3.mpq

olurmu ya cz nın coltu tam hs canawarı :D ayrıca snıpıde guzel

ha solemısken sılahların skınlerını degıstır pskolojık olarak prformansın 2 katına cıkacaktır

yanı atmıorum ben mp5 ın skınını degıstırdım d2 de ct basesınden a yokusundakı adama tek attım bende anlamadım ama cok ıse yarıo :D

makinacı

Quote from: -Kh- on Kasım 10, 2006, 03:52:05 PM
olurmu ya cz nın coltu tam hs canawarı :D ayrıca snıpıde guzel

ha solemısken sılahların skınlerını degıstır pskolojık olarak prformansın 2 katına cıkacaktır

yanı atmıorum ben mp5 ın skınını degıstırdım d2 de ct basesınden a yokusundakı adama tek attım bende anlamadım ama cok ıse yarıo :D
denemek lazım aslında :D

tome3.mpq

pıstolların coguna gerekmez modıfıye ama deagleye yap sımsıyah sakın revolver tarzı 6patlar yapma dandık o

kelesıde kapkara rpg-k turunde yap manyak sarıo :D

ayrıca mp5 ı half lıfedekı bombaatar makınalı tufek gıbı yap oda ıse yarıo

makinacı

kullanımda farklılık yaratıomu,yane roketatar koysak mp5 e (half lifedeki gibi) öle oluomu yoksa sadece görünüm mü deişio

tome3.mpq

skınlerde sadece gorunum degısır :D

yoksa awp nın bı skını war rpg7 seklınde roketatar :D

du ben arastırıyım bıkac skın deposunu

tome3.mpq

http://www.fileplanet.com/119308/110000/fileinfo/Counter-Strike-1.5-Skin-Pack-v9

al bakıyım skın pack sıteye uye ol ındır benım bu sıtede uyelık wardı ama unuttum :D

makinacı

5 dakka sonra kalkcam paylaşım için saol ama şimdi kullanamam

tome3.mpq

http://www.fpsbanana.com/

tamam al bıde bu war ayrıca bombaları c4 u hostagelerı player skınlerını felanda degıstırıosun cok manyak oluo

bı arkadas yapmıstı hostageler bıkınılı hatunlardı :mrgreen:

Kozy_mac

hocam bu ne ya sadece ikiniz yazışmışsınız bende hastasıyım yaf oyunun daha dorusu hastasıydım bu ara pek oynayamıom  :razz:
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

tome3.mpq

ben her oyunun hastasıyım :D bu aralar dıablo2 yı bastan oynuorum dersden zaman kaldıkca :D