Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

LpNumB

Buqün de Son Durak 3 ü seyrettik solaryum bölümünde hoca ilerletti isyan bayrakları açmayı düşünüyorduk ama işin içine kapatırım filmi lafı çıkınca kaldık

makinacı

dersaneden kaçtım.dalgalar hakkında bi fikrim bile yok ama yarın sınawa giricem oda bana giricek...lanet olsn yaa :'(
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Sumween

Dalgaları iyi biliyorum Örsan ben anlatiyim sana ,msnden geometri çalıştığımız günü hatırlıyo musun ? :D Bugün çok güzel ders dinledim ayh =) gene matematikçi Bioguzin laf soktu ama cevap wermedim her zamanki gibi... :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ewrimcan

inkılap tarihi dersim dün resmen başladı. seneye sadece matematik kalacak. bu yıldan hallediorm hepsini.

işine geleni basan basına basalım

§ïяĝαиα

bugün dilacıyla kapıştım ark.lar bana geçen hafta çok ii bu hafta çok kötü davrandı ben de derste patladım dedimki bi hafta önceden nası davranacağınızı söleyin de tavırlarımı ona göre ayarlim dedim sora tenefüste sınıftakiler beni alkışladı afferim die hehe ii yapmışmıyım :lol:
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

black_ece

iyi yapmışsın :D
bizimki önce kızıyo sonra üzülüyo bi derste perde açıktı kapalıydı azcık gerilim geçirdik sonra yazı yazarken geldi yanıma ya ben kızmamıştım şöle şöle tamam mı canım falan dedi =)
öyle bi kadın yani iyidir seferim kendisini

§ïяĝαиα

yaw ece seninki gene ii bizimki önce burnundan sümük yerine kan çıkarıo sora yüzsüz yüzsüz aramız ii mi diyo yani sen buna dalmazsın da naaparsın :wink:
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ölü gelin

siyaset bilimi dersi hocası opera ve baleye gitmeyi zorunlu kıldı bize eğer onlara gitmezsek dersinden bırakacığnı söyledi aslında akşam dışarı kaçmak için iyi bi bahane ama ödev zamanı ne bok yiycem onu düşünüyorum işkence gibi ya

Sumween

off ÖSSde fen yapıcam tırsıyorum bi b.k yapamam ya..keşke eşit ağırlık okusaydım zurnalık ettim ya ilkokulda bile okullar arası yarışmalara bi sayısalcı bi sözelci bi de tüm dersler birincisi diye beni yolluyolardı lan ne halt yemeye fen seçtim beeeeen!

I choose hush...

ewrimcan

seni görünce ii ki ea seçmişim dedim.

tr geneli sınav sonucum geldi. 206 ea2, 232söz2 yapmışım. fen falan yapmıştım(13,5 net) türkçeci başkalarına okudu önce, benden 2 önceki çocuğa aferim, bundan ii sonuç çıkmamıştır aranızdan dedi. onun puani 197 idi. benimkini gördü, alkışlattı sonra da "bu herif var ya, gizli forvet" dedi. ben de hiç bişi olmamış gibi yaptım, dier arklar çok pis baktılar.  :D   sözel 2 de (181124 kişi arasından) tr:3900, hatay:100 ea2de tr:21182, hatay:627 olmuşum.

folligue

log'un x'in ve P(x)'in ta aqq...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

ewrimcan

olur mu canım kardeşim!! biz matematiği günlük hayatta kullanıyoruz. mesela ağaçların üssünü bulmak için logaritmaya ihtiyacımız var.   :mrgreen:

katılıyorm sana!!  :mrgreen:

ölü gelin

ilkokul 1 den beri matematik kabusumdu en nihayetinde de kurtuldum öss ye hazırlandığım ilk sene dersanedeki matematik hocamı komaya sokmuştum adam benim yüzümden pskolojik tedavi görmeye başlamıştı :D

Sumween

bizim matematikçi bana ''yazılıdan kaç alırsan al sözlün 40tan yukarı olmicak'' dedi.. ooof off sabır!

I choose hush...

ewrimcan

yazılı notunun (har hangi birinin) 10 puan aşağısından aşağı varmesi yasak. için rahat olsun. en az 55 almaya bak.