Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

bu hafta hiç dersten atılmadım ayrıca iki gün boyunca ders çalıştım! adam gibi bi öğrenci oluyorum galiba çok sewiniyorum ya, geç oldu ama...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

bayaaa qeç oldu aşkım ama olsun zararın neresinden dönülse kardır :D :wink:

ewrimcan

bundan sonra aramızda "sunmöö" mü olcak yanii??

işine geleni basan basına basalım

Sumween

ama matematikçiyle artık konuşmuyorum uyuzlandık iyice son dialog şu ya bakarmısınız...

-hocam ya burda mutlak değeri çözüyoduk da signumun ne işi war?
-.... sen....
-tamam tamam tamam anlamasam da olur!
-bencede...

walla konuşmuyorum artık derstede çünkü harbi uyuz oldum karıya bak biyolojici de iki kere sınıftan yolladı beni ders işletmiyorum diye ama onu sewiyorum o da beni sever hani :D ama matematikçi ıııyyyvvv :evil:

edit sayılır: adımı zaten çewirmediğiniz hal kalmadı yaa en azından tek isteğim ''sun'' yapmayın güneş olmasın ''sum'' olsun öhh!! sumöö! :S manyaklar..!

I choose hush...

ewrimcan

bikere o "sunmöö"  valla en kötü olduum hoca analitikçiydi, 1 hafta trip yaptım, o beni sevio ben onu seviorm artık. yazılısından 80 alıcam, daha çok sevicek beni.

işine geleni basan basına basalım

delilah

biz de koray hocayı çok seviyorduk onu aldılar dersimizden..başka sınıfa verdiler..yerine gelen hoca uyuz karının teki bi de neredeyse(!) adaşız..en iyi sınıftık biz ama o karıya göre en berbat sınıflardan biriyiz ..kendisini sevmediğimiz için dersine katılmıyoruz o yüzden gıcık oluyor bize..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

black_ece

abdullah hoca ! okulun öğrenci yanlısı hocalarından süper biridir ahh ahhh matematiği de mi sevicektim ben :D

selinkinpark

hee şu telde konusurken bahsettiğin hoca mı hacker hoca :D :D :D :D :D

black_ece

evet aynen de o :D:D:D
bak kemal hoca da iyidir aslında hocalar ikisini de sferim .)

gokhan

ya boswerın her okulda her unvrste de numune ınsanlar olabılır onemlı sızın onların suyundan gıtmenız (köprü ayı dayı hesabı) ısın bıttıkten sonra sen yoluna onlar yoluna  :wink: onemlı olan mezun olmanız gerısı bossss

Sumween

suyundan gitmek? off amma uzağım o olaya...
walla suyuna filan gidemem gitmiyorum gitmicem hiç bi hocanın haksızlık ediyolar bana sinir oluyorum sonra karşılıklı sinirleşiyoruz we sonuç: ''çık dışarı''... sonra gider kantine tıkınırım weya dikilirim koridorda... bana iyi dawransınlar bende onlara iyi dawraniyim...
   yok yok susuyim ya zaten bir haftadır düzgün bi öğrenciyim bozulmicam artık böyle... çalışıcam artık

I choose hush...

gokhan

bak ne guzel ıste sende dıyon ıyı oluyon dewam et  :)

immortal

ya okul hakkında bişi dicem ya dün öğrendim de acaip özendim.almanyada      Abi-Streich diye bi gün varmış 13. sınıfta okuldan mezun olacak olan öğrenciler notlarını aldıktan sonra(karne günü gibi bişi) okulun kapıları kilitleniyo ve bütün mezun olacak öğrenciler hocalara saldırıp istediğini söylüyo.saldırı pasta yumurta vb. şelerle oluyo.bu duruma öğretmenler hiçbişi yapamıyo çünkü bu öğrencinin hakkı olarak görülüyo bi gelenek ve zaten notları vermiş artık istesede bişi yapamaz :)ordaki hocalar çok sıkıyolarmış derste işte öğrencilerde böle intikam alıyo.
çok özendim yaa medeniyetin gözünü seviym okula bak bee...:):)
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

black_ece

senin medeniyet dediğin şey bu mu pasta yumurta atıp küfretmek mi ???? bence oturup güzel bi laf soksa çok daha mantıklı olur

valla ısrarla burnunun dikine giden ve ezber yaptıran hocayla tartışmaya girerim hatta bunu sınıfta derste yaparım ama beni dışarı atamazlar sonuçta bi şekilde tartışma tatlıya bağlanır ama ben ya havle çekerim...  :D:D
zaten bizim okulda yapılmaz öle şeler fazla

gokhan

ben sana soyliyim tabı dogrusunu ben de almanyada okudum olay su mezun olan ogrencılerle ondan oncekı sene mezun olan ogrencıler yenı mezun olan ogrencıelerı sopayla kovalıyo yakalanan ogrencı pantolonu ındıdırılıp poposuna sert bı sekılde vuruluyo tabı yumurta un ws.benzerı seyler oluyo  :wink: