Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

selinkinpark

ulan delircem sırf bulusmaya qelebilmek icin carsambaya kadar ders calıscam :D
delirme noktasındayım :S

bradddd

okul mu o ne ya ne demek okul alla alla :D :razz:

black_ece

yazık lan da konser işi nie iptal oluyo o yüzden işte sonra da 4 üne kadar ders çalışırsın

selinkinpark

ee deniyecez iste :D

ewrimcan

okul kapandığından beri  bişi yazılmamış doğru dürüst.

ya ben sıkıldım. okul açık olunca bari eğlenioduk. ev kuşu oldum. hava çok souk. her taraftan çözülmeyi bekleyen testler çıkıyor, tarihi bitirdim, bidaa çıktı. genel tekrar testinden sonra tekrar başlamış. ooff ooofff. :(  acınacak haldeim. d.bakıra gidemiorm, ankaraya gidemiorm, oğlum evrim bu karneyle senin evden çıkman yanlış zaten OOOOOFFFFFFFF!!!!!

işine geleni basan basına basalım

lp_rockgirl

ya şahsen ben bi tatil moduna girmişim ki sormayın :cool:annem bile çık artık şu moddan dio ne ewe baktığım war ne de test çözdüğüm 1-2 güne kalmaz başlarım inekliğeee  :rolleyes: :cry:

ewrimcan

ben 313 soru çözdüm bugün.! ki çalışma programım akşamüstü 7de başlıycak daa!!  ulan ben inek miyim şimdi?? bana ne çözmiom! tatil diil mi!? gerçi çözsem ii olur tatil dönüşü ayın 11inde sınavım var, 1. olurum, karizma!!  :D

lp_rockgirl

çöz çöz fazla soru göz çıkrmaz :razz:amaaaaaaaaaan şimdi içime kurt düşürdün ewrim yha benimde çözmem lazım ama  takmıyorum bile üfffff :cry:

ewrimcan

:mrgreen:  daa çözersimn. eer cumaya kadar sözel + geometri biterse dbakıra gidiceeeeemmm!!!   çok mes'udum..   çalışmam lazım, bi süre girmiicem siteye heralde.  :D

LpNumB

okulumu pek sewmiorm hiç bnm kafadan yok herkes rapper yhaa off berbattt

selinkinpark

çıldırcam yarın buluşma var ve ben hala qelemeyebilirim off :(
buqün anneme sana tarihini anlatıcam ve bitiricem :D
yarında izin almam lazım yoksa :S :S

gokhan

iii kolay gelsın o zmn ama bulusmaya gıtmeye calıs sızın ıcın o kadar dıl doktum :(

shimy

öss iyice kötüye gidiyor ben bu sene kazanamıyacağım ya 220 puan aldım var mı böyle bir şey okuldan da taş çatlasa 80 geliyor ama yetmiyooooooooooor  :cry:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

LpNumB

bu olay ilk karnede kendini gösterdi zaten..

makinacı

ben gidicem abi kafaya kodum...odtü...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...