Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

Quote from: gizmo on Nisan 12, 2007, 05:24:05 PM
bugün harbi komik bişi oldu sınıfta.
yasin adındaki sınıf arkadaşımın saçları öle bi kıvırcık ki rastalı gibi.sertaçta ki kendisi sınıfımızın süper şahsiyetidir evden annesinin saç düzleştiricisini getirmiş arkadaşın saçını az biraz düzleştirdi saçını toplayabildiler zavallım normalde toplayamıodu öle bi saç ki doğal rasta. ;D derste de yapıolardı felan hocada sonra devam edin çocuğum felan  baya komikti. ;D  off hocamda çok tatlıdır canım handee yaw.çok eğleniriz biz sınıfçana ;D

kolay gele :D

gokhan

Quote from: özgür69 on Nisan 11, 2007, 12:48:21 PM
ohh bea sonunda vizeler bittiii... kendme geldim yaa 1 hafta okula gitmicem kendime tatil verdim ;D
sana kalırsa her zaman tatıl :D :D

§ïяĝαиα

bugün fizikten yazılı olduk :p yazılı çıkışında bi arkadaş ağladı... :D ben derslerden dolayı ağlamayı sanırım 3-4 sene önce unuttum şimdi gülüorum ağlanacak halime ... :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

selinkinpark

yrn toplantı var 2tane 1 var karne verceklermis ouww ouww=/

black_ece

bizim toplantı bugündü =)
nese perşembe okula hollandalılar geldi bunlardan iki kızı ortaköy de ve kadıköy de gezdirdik bi de osmanlı mimarisi bu diye ortaköy sahildeki camiye soktuk =)
ama onlar istediler nese vapurla karşıya geçioduk kız kulesini gösterdik bakın bu kız kulesi diye hikayersini anlatıcaz kimse cesaret edmiyo ben bi gaz başladım once upon a time there was a girl and her father... şeklinde gerisi geldi =)
ortaköy de bunlara üstünde kızkulesi olan kitap ayraçları aldık arkasına da nice to meet you yazdık çok sevindiler =)
onlar da bize bileklik aldı
bu arda bi de kumpir yedirdik biz bunlara parmakları da patatesle gidiyodu midelerine çok beenmişler =)
akmara sokmadan göndermek olmazdı di mi kadıköy de bunları akmara soktuk bi de ben ordan bunlara bi epica mp3 ü ısmarladım dinlesinler diye =)
çok canayakın insanlardı bu arada abartısız hepsi uzundu :S
kıza bi hello diyosun ses ulaşana kadar yankılanıyo bitiyo tükeniyo yani =)

Sumween

perşembe ve cuma okula gitmedim vuhuuw =)
yalnız o dersleri nasıl yetiştiricem bilmiyorum.. bizim sınıfta bi kızın da berbat bi rahatsızlığı olduğunu öğrendim hocayla beraber onu ziyarete gidcez haftaya ..
izin kağıdımı da müdür yardımcısına vermem lazım off o at herif de her yanına gittiğimde cins cins konuşuyo kıro ya kim öğretmen yapmışsa artık..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

C.o.HaN

bugun felsefeden yazili oldukk offf yaa simdi bugun okul yok falan diiceksiniz cumartesi yaa bizim burda bole arabistanda  persembe cuma okul yok cumartesi hafta basi ole iste nese ii gibiydi 50 yada 60 in ustunde alsam ne mutlu bana bide yillik odev denilen bisi var off felsefeci okyz gubu bi kitap verdi ozetini cikart dedi  siyaset kitabi kitabi okuymaya calistim bi kac sayfa okudum kapattim kitabi yaziim dedim ne anladigimi yazacak bisi bulamadim igrenc yaa neysee.... >:(
iki arada bi deredeyim iki ileri bi geri gozumu actim ama nafile artik birakin pesimi bana catmayin.. iste kaderim buya goren adam bi ruya bu karanlikta yolumu bulamassam gozumu kapatirim tanrimla konusurum ben halaluyaaaa ....

whiskas:)

perşembe ve cuma günü okula gidip tek yaptıım çimlerde pineklemektii.. ohhhh yaşasın kampüs hytıı  ;D
forfeit the game & stop the talk show!

beanlie

kıL mantıkçı 600 sayfa kitap werdi kim okuyacak amk. onu ya >:( mal ders anlatmıo kitap okutturuyor  >:(

Sumween

Quote from: beanlie on Nisan 15, 2007, 02:30:41 PM
kıL mantıkçı 600 sayfa kitap werdi kim okuyacak amk. onu ya >:( mal ders anlatmıo kitap okutturuyor  >:(
keşke bizimkiler de ders anlatmayıp kitap okutsa :S
anlatıyosa da ''kafanı kaldır,uyuma,sus!,... '' şeklinde bizi rahatsız etmeden yapsa ..

I choose hush...

gokhan

Quote from: beanlie on Nisan 15, 2007, 02:30:41 PM
sızın hocayı bılmıyorum ama mantık dersı kıtap desteklı ders anlatılır yanı sız okuyacaksınız we sonra hoca bıseyler anlatacak amac daha ıııyı kafaya gırmesı.. ;) bızdede boyleydı... :) tabı 600 sayfalık kıtap yoktu.. :D

beanlie

bize werdiği kitabın mantık dersiyle alakası yokki ;D saçma sapan bişi hocanın gelipte ders anlattığıda yok hayat hikayesini anlatıo her ders ;D

gokhan

Quote from: beanlie on Nisan 15, 2007, 04:59:03 PM
bize werdiği kitabın mantık dersiyle alakası yokki ;D saçma sapan bişi hocanın gelipte ders anlattığıda yok hayat hikayesini anlatıo her ders ;D
alakası yoksa o baska tabı sızde m.e.mudurlugune sıkayet edın ... tabı ders gormek ıstıyosanız.. ;D

beanlie

yok ya sembolik  mantıkla uğraşmaktansa hayat hikayesini dinlemeyi tercih ederim ;D

Sumween

annem toplantıdan geldi...
Bnm devamsızlık 8.5 gün olmuş afiyet olsun...
Hocaların heeepsi şikayetçiymiş... en çok da Behçet...
3 tane sıfır,5tane de bir var toplam 8 zayıf . . .
Muhtemelen sınıfta kalıcam... memnun olurum aslında aynı dersleri tekrar görmek başarı şansı werir bana :D bi de okulumu seviyorum bi sene daha geçiririm zevkle.. tek sorun aile.. özellikle abimler z.çacak ağzıma ...

I choose hush...