Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

uNReLiEveD

Quote from: [lp]_endLeSs on Nisan 29, 2007, 04:12:44 PM
bugün veli toplantısı vardı ve ben annemlere söylemedim ::)  okuldan mesaj atıcaz demişlerdi bende sırf onlar mesaj atıcak diye söylemedim aslında  :P ama atmadılar tabi  :D off offf annem duyunca beni öldürücek  :-\
durumun çok vahim iremcim...bzm de haftaya biryığın sınav var .... napçam bilmiom :-\

maneater

allahım ya yarın almanca yazılım var.napcam beeeeeen almanca dan nefret ediyorum.!!!
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

uNReLiEveD

Quote from: maneater on Nisan 30, 2007, 04:59:59 PM
allahım ya yarın almanca yazılım var.napcam beeeeeen almanca dan nefret ediyorum.!!!
offf..ben de :-\...biz de haftaya almanca sınavı oluyoruz..bi de bzm geçen dnm almanca notu karneye gelmemişti ...bu dnm gelcekmiş almancadan da bişey anlamam :P

makinacı

anadolu lisesinde son 4 günüm...haftaya okulu bırakıoruz :(
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Sumween

son güne kadar okula gidiyorum ben.. rapor almicam çünkü alırsam zaten okulda geçen zamanımı uyuyarak geçiririm, okulda en azından uyanık oluyorum bi-iki soru çözeriz ... :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

makinacı

biz rapor alcaz dersane hafta içi sabahları da ders koydu çünkü...bide denemeler başlıcak...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

whiskas:)

ammaaaaann.. yine basladım okula gitmeye.. dha doorusu derslere girmeye.. bi de ayaımın tozuyla bi vizeye girdim.. girmez olaydım.. sular seller gbi kopya çektim görmedi sevgili(!) hocacımm.. kendi kendime bişileri silerken kaıtta "getir bakem kaıdını!?" dediii  :-\  bu yaştan soora ilk kez kaıdımı da kaptırdım sınawdaaa.. hey alllaamm yaaaa..  >:(
forfeit the game & stop the talk show!

serra_lpfan

bn de sosyal sınavında kopya çekerden kaptırdım kaıdı hocaya 20 aldım ama son sınavdan 65 aldım ;D
NABER LAN:D

uNReLiEveD

Quote from: serra_lpfan on Nisan 30, 2007, 07:38:20 PM
bn de sosyal sınavında kopya çekerden kaptırdım kaıdı hocaya 20 aldım ama son sınavdan 65 aldım ;D
;D yuahaha ben kopya çekerken kopyalarımı sıranın üstüne yazır kalemkutusuyla kapatıorm...kalemkutumdan kalem alma bahanesiyle kopya çekiom hoca da hiç farketmio. :P...

gokhan

Quote from: mls_lp on Nisan 30, 2007, 07:59:32 PM
Quote from: serra_lpfan on Nisan 30, 2007, 07:38:20 PM
;D yuahaha ben kopya çekerken kopyalarımı sıranın üstüne yazır kalemkutusuyla kapatıorm...kalemkutumdan kalem alma bahanesiyle kopya çekiom hoca da hiç farketmio. :P...
bunların mukafatını ılarde alıcaksınız...  ;D

ShapeshifteR

lisedeyken çaprazlama kağıt deiştirioduk 4 kişi toptan kopya...
0 yakalanma...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Sumween

Biz bi kere üç kişi kağıt değiştirelim dedik fiyasko oldu :D plan filan kurduk tenefüste sonra yazılıya girdik.. ''üç deyince değiş, 1,..3 , hadiyin lan!'' ''olm 2 hani? şaşırtmasana!'' ,''hoca bakıyodu abi'' :D dialoglarımız hala aklımda.. yalnız asıl olay şuydu benim kağıt Mert'e gitti,ordan Hande'ye gitti,üçüncü turda bana geri geldi ve tepkim şu ''lan bu hala boş!!'' :D ben onların iki sorusunu yapmıştım ama !

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Mr. MeTaLkiSS

Ben bugün Metal Müzik-Satanizm Bağdaştırması konusunda sunum yapçam okulda heheyy bakalım nolcak çok yararlandım burdaki konudan :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

neverforgivenangel

o ne ya? okulda ne alaka da onları annatacan sen yav hu?

black_ece

sanki müzik türleri ve müziğin hikayesi çok ilgili =)
biz de onun sunumunu yapmıştık =)
yürü be çağdaş