Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

king90

lan ben daha yazılılarla uğraşamıom nası öss e gircem heralde öss ye girmeden babam beni öldürür ;D

uNReLiEveD

OKS ÖSS bahane siz düzenli ders çalışır,test çözerseniz bunların hepsi hikaye...(bu da bnm annemden alıntı ;D)kendisi öğretmendir(halimden anlıyo az çok :P)...ben de nerdeyse hergün test çözom bu gün aştım kendimi 15 test çözdüm ;D ;D ;D

serra_lpfan

o biraz az diil mi mls ;D ;D
NABER LAN:D

lp_ken_an

ya bende ortalama öle hazırlandım günde 250-300 soruyla filan bence yeterli bu...artık dinlenmeyi haketmişin bgn...ama sana tavsiyem bol bol deneme cöz konular pekişmeye baslayınca seneye.

gokhan

Quote from: gizmo on Mayıs 10, 2007, 07:21:50 PM
off bizim siyasal bu aralar çok karıştı çevik kuvvet kapıda-içerde nöbette.dün çıkan çatışma sonucu sanırım ağır yaralanan bir öğrenci bugün hayatını kaybetmiş bu çok kötü olur :(.off gerginlik bitmiyo.olayı canlı gören arkadaşların psikolojisi bozulmuş baya.inek şenliği iptal olursa şaşmam ben aylardır bunu bekliodum oysaki.:(

öss ye gireceklerde kendinizi çok kasmadan ve son zamanlarda çok gevşemeden bilmediğiniz şeyleri çalışın.ama şu ana kadar bişi yapmadıysanız da artık pek bi önemi yok çalışmanızın.bnm öss yılım rahat geçti pek öle kasmadım 24 saat tv-müzik ders çalışmamı engelliycek herşeyle uğraştım psikolojikmen bunlara yöneliodum.ama yazın konuları baya bitirmiştim.bide dersaneye devam etmedim kendi bilmediklerim üzerine çalıştım felan.son dönemdeki denemelerinize de ağırlık verin sonuçlar  kaliteli bir deneme çözüosan sonucun öss ye yakın olabilir ama düşük gelirse denemen hemen umtsuzluğa kapılma.kolay gelsin hepinize..kolay bişey değil sorunların elbette olucaktır ama sen elinden geleni yap.kazanamamak dünyanın sonu değildir...
olayları bende ızledım takıp ettım cok uzuldum...bu olay kolay kolay kapanmaz...

ShapeshifteR

Haftaya finallerim başlıo acayip hırslıyım vizelerim berbat,çok yoğun çalışma içerisine girmem gerekio...
bu süreçte LPFT yi aksatabilirm ki büyük bi ihtimal aksatcam..
ey LPFT gençliği;
benim için ve tüm öğrenciler için dua et !!!
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

lp_ken_an

yrn kimya yazılım var.sonra dönem ödevimi vermem gerekıor.ne yazılıya caliştim nede d.ödevimi yaptım sadece kapagını hazırladm onuda sagolsun arkadasım halletti...allah askına su okul bitsinde  güsel bi yazın ardından yazın sonu gelsin ve öss ye hazırlık baslasın..

lp_esra

walla bnm 19 mayıstan sonra  aralıksız sınawlarım war ppööffffkim çalışacak keşke bnde üni.de olsamm şölee odtü fena olmaz :D;D
Amaçsızca yaşadın mı hiç?!Ben öyle yaşıyorum bugünlerde...Eksilmek günden güne,bölünmek ikiye!İsyan etmeye meğilli tövbelerimle...Nedensiz yaşamak nedir bilirmisin,ben öğrendim o aniden,hesap vermeden çekip gittiğin gece...!

§ïяĝαиα

bizim de kafa,göz,el vs.gibi vücut organlarımız bu 11349 mayıs provaları sayesinde eridi bitti...sadece bugün il çapında sınav var die gittim okula...1 ssaaat durdum sora beynim sulandı çıktım...zaten fenle matamatige dokunmadım baba kusura bakma...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

beanlie

bgn okuLdan kaçtım ;D zaten okul bitmek üzere dewamsızlık hakkımızı kullanıyoruz  ;D oul bitsede rahatlasam :D

selinkinpark

ya ne qüzel 1 zayıfım vardı simdi 2.sınavdan 0aldım dil anlatımdan 2 zayıfım oldu :S
düzeltemezsem kalıorum uff=/

shimy

BİTTİ GEÇTİ GİTTİ cuma günü son kez okula gittim ve ilişkim kesildi artık hiç bu kadar özgür hissetmemiştim kendimi :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

Rapor almıcaktım ama almaya karar werdim.. Servis rahattı lan,o olay bitince minibüse transfer oldum o da yemedi ! (: Rapor alıp yatıcam bu sırada 9 adet zayıf da bana bakıyo olucak.. abi nasıl bu kadar tembel olabildiğimi aklım almıyo, lise 1de sınıf birincisiydim, ortaokulda okul 2.siydim laaaan!

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_ken_an

aslında yazılılarla okuldaki sıralamamız cogu zaman uymuor tabe okuldaki sıralamamız derken okul denemlerindeki sonuca göre olanından bahsedıorum.bnm yazılı ortalamamın üstünde okulda kesnlikle 30 dan fazla kişi vardır ama okul denemelerinde ilk 5 deyimdir gecen okul 1.side oldum..ya neden gayret etmıosunki nazlı sonucta össde cok işine yarıyacak yazılıların.belki cok defa yapmısındır ama sakin kafayla kendını bi degerlendir derim ben..

Sumween

Bu sene zaten benim için ÖSS rüya ancak... Seneye uğraşıcam,dersaneye filan gidicem o zaman şansım artar.. içinde inanç olmadı mı bi halt beceremezsin, ben de kazanamayacağımı bildiğim için...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!