Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

lp_ken_an

Quote from: folligue on Mayıs 19, 2007, 02:35:33 PM
Quote from: lp_ken_an on Mayıs 19, 2007, 02:10:39 PM
yazın okula gitmeyi hic tercih etmem ama diger mevsımlerde  okulu  bende cok sevıorum sonucta hep beraber oluuorsun arkadaslarınla..

olum manyakmısın lan ne sevmesi???
nedenki..sonucta kankaların diger bütün arkadasların orda...ya okulu derken yazılıları dersleri demıorum onları kim sever ya!!!

black_ece

Quote from: lp_ken_an on Mayıs 19, 2007, 02:38:07 PM
yazın okula gitmeyi hic tercih etmem ama diger mevsımlerde  okulu  bende cok sevıorum sonucta hep beraber oluuorsun arkadaslarınla..

nedenki..sonucta kankaların diger bütün arkadasların orda...ya okulu derken yazılıları dersleri demıorum onları kim sever ya!!!
niyr ki şahsen ben tarih derslerini dört bin gözle bekliyorum....

ShapeshifteR

ya ders çalışmam gerekio ama şurdan hiç kalkasım yok ya hafta içi 4 tane sınavım var ve vizelerim zaten kotu ::)... ah ah şu 10 günü bi atlatim hayırlısıyla başka bişe istemiorum ya...ondan sonra okul bitcek ver elini tatil...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

lp_ken_an

Quote from: black_ece on Mayıs 19, 2007, 03:33:32 PM
Quote from: lp_ken_an on Mayıs 19, 2007, 02:38:07 PM

niyr ki şahsen ben tarih derslerini dört bin gözle bekliyorum....
genel olarak konustum ya ben...mesela bnmde kendime göre sevidigim dersler vardır..yada saygı duydugum hoca  ama genel olarak nayır!!sıkılıorum şu sıralar ders dinlemekten

folligue

abi yok sitsen okula dönmek zorunlu olmasa dönmem...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

beanlie

hafta içi hergün 2 şer taneden 10 yazılı war ne yapacağım bnde bilmiyorum ???

matrax_zalim

beim de bu hafta hiç ders yok.haftaya finaller var.hiç çalışmadım,bilmiyorum ne yapcam.gökten zembille de inmiyo ki soruların cevapları,
D R A U G A R

ShapeshifteR

bugün finaller başladı..ilk sınavım iiydi ya 80 lik yaptım 30 hocanın kırma payı 50 alsam BB düşer  :D hayırlısıyla atlatsak şu sınavaları ya..çok büyük bi yük hissdiyorum sırtımda..

beanlie

şerefsiz müdür saçını kestir dedi >:( kestirmiorum a.q uzatıcam sonunda 5 gün uzaklaştırma yesemde uzatıcam a.q >:(

LpNumB

bu hafta ve önümüzdeki hafta kader haftam ... şu optikler batırmazsa inş qeçicem...optik die geometri gösteriolar aq

Sumween

özlemem diyodum ama sanırım bitince özliycem okulu.. kahkaha atma katsayım bayağı bi düşecek =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_ken_an

lan ne sansız bi sınıfız..yrn 4. kez müfettiş bizim sınıfa girecek bu kadar olur ya..bgn fizk dersnde müfettiş girdi işte..dersin sonuna dogru birimize soru sormak istedi ..koskoca sınıftan beni secti tahtaya kalktım nese..adam ne soruor anlayamıorum...nese sonuc yapamadım :P ama cok sacmaladı gercekten onun  bile sölemek istedigini sölerken kafası karıstı

ShapeshifteR

seni tahtada görünce heyecanlanmıştır :p

lp_ken_an

Quote from: ShapeshifteR on Mayıs 21, 2007, 06:10:06 PM
seni tahtada görünce heyecanlanmıştır :p
adam beni begendi zaten ya..hemen önünde oturuodum derste..tahtaya beni kaldırırken seni gözüm tuttu dedide kaldırdı..

€roS

Lise yıllarımı çok özledim valla :'( lisedeyken 1.sınıfta ilk arkadaşlara zor alıştım kimse kafadan deildi sonra milleti deiştirmeye karar verdm ve millet paso rock dinlmeye başladı tabi benimde çok hoşuma gidiodu.2.sınıfta 1. dönem okula nadir giderdim artık iyice bezginklik gelmişti. ama takdir almıştım ;D sonra ikinci dönemde okuldan hep kaçıp gesmeye giderdim sahil kenarlarında kndimle başbaşa kafamı toplardım kendimi dinlerdim.he buarada yine takdir aldım gerçi hiç ders çalışmasdım halen öleyim. ;D 3.sınıfta ise staj falan vardı hep gırgır tabi onuda takdirle geçtim... staj yaptıım şirket beni bırakmadı ilk sene üniye gitmedim çalıştım aslına bakarsanız çalışmak güsel bi duygu ;) ve anladımki okumak gibisi yokmuş tercihimi yaptım şimdi üni 1.sınıftayım ilk başlar çok hoşuma gidiodu artık haz almıorm okuldan nefret geldi dersler iyi sayılır istanbulumu çok özledim nannn... :'(