Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

ShapeshifteR

kes lan duygu sömürüsü yapma :D istanbullu olup,il dışındayken istanbulu özlemeyen yoktur sanırım...haz alamıyormuş peh..:D okumak gibisi yok olum anlamışsın ama kafan karışmış yine..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

shimy

şahsen hiç özlemiyorum okulu :D neden 12 yılımı böyle bir salaklığa heba ettim anlamıyorum erkin koray gibi olmak varmış aq. :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ShapeshifteR

hadi ya hiç mi mazin yok, yada o 12 yıldan geriye kalan bir arkadaş,bir anı garip..neyse sende çocuklarını okutmazsın artık :D

shimy

vallaha öyle düşünüyorum çocuklarımı kendim okutucam ve okula kattiyen göndermeyeceğim
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Mr. MeTaLkiSS

Deli misin laaa ben devlet okuluna göndercem walla şahane eğlenceli insan gelişiminde muhteşem rol oynayan bi yer =] gitsin ne hali varsa görsün orda heh
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ShapeshifteR

cidden devlet okulunda hem her türlü insanı tanıyorsun, hemde hayatın her türlü yönünü görebiliyorsun..tek kötü yanı müdürler zırt bırt para istio :D yada zorla alıyorlar..

Mr. MeTaLkiSS

o dier okullara göre kötü yan diil ki kolejlere öküz gibi para vericen devlet okuluna para vermessen eheh.
Limp Bizkit forever...

serra_lpfan

kolejler kazıkçı ya ne gzl devlet okulu varken koleje nie gidiyim
NABER LAN:D

ShapeshifteR

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mayıs 22, 2007, 04:05:23 PM
o dier okullara göre kötü yan diil ki kolejlere öküz gibi para vericen devlet okuluna para vermessen eheh.
kötü olan tarafı durmadan tehdit edilmen :D tabiki koleje göre para micik kalıo..
okulda uzun eşek,oynayabiliosun duvarlara LP vb yazı yazabiliosun,hocadan dayak da yiebiliosun :D çok farklı yanları ve maceraları var,bilmiorum kolejdebunları yapabilio musun...
aklıma gelmişken tuvalette sigara içebiliyorsun,hocanın bilgisayarının başına geçebiliosun :D bir sürü tatlı yanı var ya devlet okullarının...
hele end. meslek lisesinde bir erkeksen bütün kızların adını,nereli olduunu kimle çıktıını yada yalnız mı biliosun :D

Mr. MeTaLkiSS

Heh ben de devlet okulunda okudum olm kolejde deil biliyorum neler olduunu
Limp Bizkit forever...

beanlie

lise hayatım berbatt geçiyor :P sürekli okul değiştirmekten pek fazla kişi tanımadım şuan lise 1 deki arkdşlardan hiç birini hatırlamıyırujm bile  :-\ kısacası iyi bir lise hayatım olmadı :-\

ShapeshifteR

o zman kolejde okuyanlar örensin neler döndüünü az cok tahmin ediolardır :D

bir hocanın cinnet anı  ;D

[youtube=425,350]l4gcvJIgPbE[/youtube]

€roS

abi süper ya bisdede vardı öle hoca elimise tebeşir koyardı sonrası malum çattttt ;D

Sumween

bizim sınıfta öğlenci zurnalar tahtanın yanına ok işaretiyle ''tahta'',prizin yanına ''priz''yazma vs gibi üstün zeka örneği işler yapmışlar ,bende dikkat çeker diye altlarına www.lpfanturkiye.com filan yazdım, ve lpnin de ''ıp'' diye görülmesine önlem olarak 8-10 kere LP linkin park filan yazdım... onları yazan zekanın,benim yazdıklarımı anlayacak kapasitede olduğunu sanmıyorum ama :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_ken_an

ya sıktı bnm bu müfettiş hikayelerim ama bgn yine müfettiş bizim derse girdi.tabi sov amaclı bizde dersi labaratuarda işledik nese dersin son 5dk sı arkadasımız rahatsızlandı..wc e dogru yürürken bir anda suratı  bembeyaz dudakları mosmor oldu bayıldı orda hemen ilk yardım filan ayılttılar sonra arkadasımızı..ya bide bende kimya yazılısı olcaktım ama sdce ben  nese bu olay oldu baktım hoca panik heemn gittim hocam ben sınaw olcammı bgn dedim tabi hocada o panikle sonra olursun dedi yani yırttım  iyiki bayılmısın nuran :) :P