Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

LpNumB

Fiziii kurtartdm matematik kaldı ondanda 60 almam lazm qeçmem için:D

panZehiR_

off benımde tarih kaldı  >:( en baştan başlıycak yaw osmanlıyı hem kurcaz bi de yıkana kadr uğraşcaz
ya seviş ya da harbet yırtıp at kefeni !!!

Sumween

Okulun arka bahçe duvarına kocuman LPFTnin adresini yazdım, şaşaalı belirtmeler yaptım bi de ''Linkin Park Türkiye Fan Site'' filan :D Sonra bi ara tekrar esti gittim kırmızı tebeşirle yanına ''üye olun lan!=)'' yazdım :D Göze batmaması mümkün diil ama ,hatta bi çocuğun durup okuduğunu gördüm ,yeheey site reklamı! =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

§ïяĝαиα

oo güzel reklam :D bende hergün tahtaya yazıom ama tınlayan yok ...zaten okulun duvarları qıcır olduu  iç in bişi yazmaya izim vermiyolar yaa aq :s oysaki ben ne grafittiler yapcaktım neyse..sen yapmışın ii bari :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

black_ece

almanca sınavım var aq !
ya napıcam ben bu almancayı yaaa :'(

Sumween

Ben ayrıcana okula erken gidip bizim kattaki tüm sınıfların tahtasına da yazmıştım :D özellikle erken gitmemiştim ama =) Üst kata çıkmak yemedi md. yardmcısının odası var (:

I choose hush...

shimy

amaan bir şey olmuyor disiplin suçundan ben 1 gün uzaklaştırma almıştım mesela lise1 deyken yangın ziline 5 defa basıp kaçmıştık :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

Şu an olay tınımda diil zaten.. ilk gerçekleştiği zaman da sırf sevdiim bi hocaya yakalandıım için sinir olmuştum.. yalnız kız olayın ardından okula gelmedi puhaha sağlam yolmuşum :D kendi kaşındı ama olaya bakın: omuz attı, ''yavaş olsana'' dedim, ''naparsın'' dedi döndüm gidiyodum ki; bi daha bağırdı ''naparsıın?'' diye, ben de ''..çarım ağzına'' dedim atladım üstüne :D eve dönerken deli gibi gülüyodum ama komediydi ya :D

I choose hush...

shimy

yuhahahha kız şikayetçi değilse (ki gördüğüm kadarıyla cesaret edemez :D ) bir şey olmaz :D nazlı da benim gibi kavgacı çıktı aq. :D saç baş girişiyoruz :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Roswegas

Quoteomuz attı yavaş olsana dedim naparsın dedi döndüm gidiyodum ki bi daha bağırdı naparsın diye ben de ..çarım ağzına dedim atladım üstüne

vaaayyyy beh!!!  :o

korkulur senden sumween :D

arkadaşlar sizin kulağınıza da küpe olsun site toplaşması falan olursa sakın bulaşmayın sumween e :D:D

linkin_izzo

ya bzde dersteyken bahçede olan kızlara biz erkekler olarak kağıtta çalılıklara gidelim mi diye yazmıştık eeeee ondan sonra o kızlar da gidip hocaya sölediler hoca da gelip ..... devamını biliyonuz
A (LP)ACE FOR MY HEAD CHES_TR

Roswegas

bu daha kötü
siz  belgeleyip öyle işlemişiniz suçu :D:D

selinkinpark

asıl nazlıyla bulusma yapıcaz biz bi onna bulusamadık ouff askım bnm:(
nan biz bi cemiyet kuralım YSN(yesm nazlı seln) asdasddasa xD:)
ne zaman yesimle konu acılsa kavqalarımıza qeliodu laf:P
yesim yrn kavqa var
ho qirme lan kavqaa oyarım beynini:P

gokhan

nazlıdan korkan bı garıban daha :D roswegas sen merak etme sumween'den daha catlaklar war ör: ben :D

Sumween

Ben çatlak değilim lan! Ayrıca bu kaçıncı oluyo sitede bi Sumweeni çatlatma grubu vardı,bi de Sumweenden korkanlar grubu oluşuyo :D Hayırlısı ya

Bu arada ben rapor aldım evde yatıyorum =)

I choose hush...