Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

lp_ken_an

lan yazılılaar bitti.herkes kacıor yada tamamen gelmıyor okula ama bnm devamszlık 18 okulda kalıyorum off.akılsız basımın cezasını  çeıyorum...

§ïяĝαиα

hah o da güzel..ohh benim devamsızlık 9-10 daha bitiririm ben bu okulu :D...yarın okula gidiom die gidip servisin kapısından alt geçide dalcam..sora da alem...bugün bi kapri giydiydim bol ipli bişi filn hoca ne bu kızım pikniğe mi gelion filn :D ben de hee dedim zati adam sırada yakaladı çatlak yaa...kös kös gittim...nyse intikam alcam .ben ondan sevgili arkadaşım melekle beraber o okulun duvarlarının anasını ağlatcaz...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

sabbat magic

yaaa bu millet ne kadar cerse yaa coğrafydn 90 alınır mıı yaaaw ben bile sondaym o kadar kasmıom kendimi bence sizde çok kasmaın walla bi yerleriniz yırtılablr ben 40larda sürünyrm walla o 90 alan arkadaş-adı sanırım black eceydi bence senin cerselerlee bi akrabalığın olmalı ne dersn:D
My eyes are want to blood.I must see a blood.I want to die.I must die or I must kill him !!!

lp_ken_an

Quote from: sabbat magic on Haziran 05, 2007, 09:39:01 PM
yaaa bu millet ne kadar cerse yaa coğrafydn 90 alınır mıı yaaaw ben bile sondaym o kadar kasmıom kendimi bence sizde çok kasmaın walla bi yerleriniz yırtılablr ben 40larda sürünyrm walla o 90 alan arkadaş-adı sanırım black eceydi bence senin cerselerlee bi akrabalığın olmalı ne dersn:D
90 almak cok zor bişey dglki sen öle dıyorsun..yani genel olarak her ders 90 zordur ama cografyadan alınabilecek not..

black_ece

Quote from: sabbat magic on Haziran 05, 2007, 09:39:01 PM
sonuncusundan 91 aldım zaten  :p

cerse ne bu arada ??=)

bu gün mat yazılısı olduk :p
15 klasik soru
cortlamam inşallah

sabbat magic

sen herkesi kendinle bir tutma arkadaşım..eğer standartlarının yüksek olduunu düşünüosan o senin yeteneğindir milleti dee yermene gerk yok
My eyes are want to blood.I must see a blood.I want to die.I must die or I must kill him !!!

lp_ken_an

kendimle bir tuttugumdam sölemedim..zaten belirttim ama ya genel olark tabi zor her dersten 90 almak ama bi derse mahsus bi yazılıya mahsus neden olmasınki en tembelimiz bile alabiilri dedigiminin acılımı bu...neyse konu dagılmasın..

sabbat magic

ii o zaman hadi bu seferlik konu daılmasn
bu arada black ececiğim cerse bii inek çeşidi oluo

§ïяĝαиα

ii de...lp_ken_an senin bu attığın postun ucu gene şu sabbat denen arkadaşımıza dokunuyo...yani genede bi mana var..bu arada sanırım bende cerse oluorum...çünkü coğrafyanın 1.yazılısından 94 almıştım :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Mike989

1 saat önce son yazılımızı olduk. seneye son. kurtuluyorum şu liseden :D

Sumween

en son kimya uygulama yazılısından 70 almışım woow =) :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

oo yess inqilizceden 86 aldım=)
dil anlatımcı da 9 puan verirse tesekkür alıcam ouff=)

ebru_91

okul bitio herkes okuldan kaçıo ben kaçamıyorum devamsızlık olmuş 17 gün...kimyayı kurtardım sonunda!çok mutluyummmmm:D
cursedprincess

ShapeshifteR

tüm öss cilere şimdiden Allahtan yardım ve sabır diliorum başarılar arkadaşlar
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

uNReLiEveD

bizim de bitti sınavlar oh be :)