Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

Arrive1907

okuLa başLayanLarın Allah gazabını mübarek etsin :D :D

ölü gelin

ben hala yatıyorum bir hafta gitmiycem zaten tek bir derse girme zorunluluğum var ondan sonra bütün ankara benim yahu 8)

ShapeshifteR

okulun ilk günü uyuyakaldım iimi, tatil  psiklojosinden kurtulamamışm.. inşallah yarın gidicem okula :)
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

neverforgivenangel

benimde 1 haftam vaaaa:D

selinkinpark

Quote from: ölü gelin on Eylül 17, 2007, 09:06:33 PM
ben hala yatıyorum bir hafta gitmiycem zaten tek bir derse girme zorunluluğum var ondan sonra bütün ankara benim yahu 8)
ankarada nabcan atla gel buraya(H)

§ïяĝαиα

okul=gene mi pc yasağı anne ?!

1 cümleyle anlattım okulu bak 8) ztn bugün izinsiz lavaboya gittim die yok yazıldım bende hazır yok yazılmışken kaçtım..fırsattan istifade ::)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

delilah

ilk gün ve bugün süperdi ya :D bölüme daha bi ısındım ;D hocalar olsun sınıflar ne bileyim sıcak geldi bana baya .. elemanlar da hazırlıktan olunca tabi yabancılık falan da çekilmiyo gırgır şamata.. ilk hafta dersin olmayışı.. perşembenin öğleden sonrasının ve cumanın boş olması.. sosyolojinin devam zorunluluğu olmaması..sabahın köründe kalkmamak....daha sayayım mı ;D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

€roS

bizim ünivde kayıtlar uzamış bayramdan sonra okul ahahahha süper bi okulumuz var
çok üzüldüm valla derslerin olmayışına ;D :D

NEVERlandLP

ben küçüküm ya lise ortamına yeni girdim :)lise birin 2. günüydü ilk gün berbattı eziyolar böle çöm çöm die kimseyi tanımıyon fln ama bugün ark edindim napıyım mp3ün pili de bitti :( bedene bile çıkamadık hocalar bi acayp zaten :( neseki bnm kafadan bi kız varmış sınıfta :)

ölü gelin

abo dikkat ette seni çöm die dövmesinler çok oluyo onlar lisede bi de bu forumda var öyle bi kıro lise 1 leri döven... şimdi ismini verip te burda 2500 kişinin içinde rencide etmek istemiyoruym 8)

lp_mike_chester

Quote from: Arrive1907 on Eylül 17, 2007, 08:04:52 PM
okuLa başLayanLarın Allah gazabını mübarek etsin :D :D

aynen katılıyorum:D
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

NEVERlandLP

Quote from: ölü gelin on Eylül 18, 2007, 06:20:01 PM
abo dikkat ette seni çöm die dövmesinler çok oluyo onlar lisede bi de bu forumda var öyle bi kıro lise 1 leri döven... şimdi ismini verip te burda 2500 kişinin içinde rencide etmek istemiyoruym 8)
nee yaw anadolu lisesinde dayak atamazlar servisde okulun içinden alıp bırakıyo abi korktum valla heyy yaparlar mı? ama kızada el kaldırmazlar heralde ya yaparlar mıki ya?abi çömede böle laf edilirmi korkutuon hehe :)

ölü gelin

ehehe valla kendi tecrübelerimden yola çıkarak böyle bir uyarıda bulundum 3 yılcak liseyi bitireli hala var mı öyle diye düşündüm geçen gün cevabını aldım :D demekki neymiş azcık dikkat 8)

black_ece

valla bize hiç çöm muamelesi yapılmadı galiba =S bi sınıfa şamata girip oo naberin yeniler gibisinden bişi dedilerdi o kadar =)

selinkinpark

Quote from: ölü gelin on Eylül 18, 2007, 06:20:01 PM
bende biliorum onu ahahahaha :D
okulun ilk gününe gene vukuatlı başladım gayet sacma bi durumdu:L
2.gündede okula alınmadım 1saat bekletildim:L