Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

nühuehueh benim dersane olmadıından işte matematik dersi aldığım bi eğitim ve danışmanlık bürosu var ordakini anlatıyım
hocayla gayette naber nasılsın bu gün tarzında konuşuyoruz =))

folligue

aranızda calısırken benim gibi sürekli müzik dinleyip bagırıp cagıran veya davul ritmi tutan falan varmı?bide sanırsam senfoni türü müzikler yardımcı bile oluyormus...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

black_ece

şimdi sağ beyin sol beyin olayı var insan sağ beyniyle ders çalışıyo sol beynide sanat duygu gibi şeylerle ilgileniyodu galiba
ya da tam tersi ama böyle bişey
şimdi ders çalışırken müzik dinlemek beynin diğer yarısını da açtığı için ful kapasite çalışmış oluyosunuz ve dinlediğiniz müzik size çalıştıınız dersi hatırlatıyomuş
öyleymiş =))

beanlie

eğr öle oslaydı odtü ye girmeliydim ben ama barajı bile geçemedm :D

black_ece

ders çalışırken diyorum sen ders çalışıyo muydun ki doğru düzgün =))

Sumween

Quote from: black_ece on Ekim 15, 2007, 10:23:34 PM
şimdi sağ beyin sol beyin olayı var insan sağ beyniyle ders çalışıyo sol beynide sanat duygu gibi şeylerle ilgileniyodu galiba
şimdi ders çalışırken müzik dinlemek beynin diğer yarısını da açtığı için ful kapasite çalışmış oluyosunuz ve dinlediğiniz müzik size çalıştıınız dersi hatırlatıyomuş
öyleymiş =))
Aslında doğru olabilir ama benim de keşfettiğim bişey var ki, ilk defa duyacağımız müzikleri dinlememiz daha iyi olur sanırım. Çünkü bildiğimiz bi şarkı olduğu zaman ders çalışırken takılıp müziğe eşlik edebiliyoruz bu da dikkati az da olsa dağıtıyor.(Dağıtıyor kısmını düzeltiyorum: ''dersten alıp şarkıya çekiyor'')

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

meral

okulda hayatımın en berbat ve aynı zamanda en gusel günlerini geçiridm bu herkes içn böledr..........

Quote from: black_ece on Ekim 15, 2007, 10:23:34 PM
öyleymiş =))

bncede ben her zmn öle yapıorum bi yandan şarkı sölüom bi yandan matematik ve fizik çözüyom spr oluyo......... :D :D

ardarda mesaj atmak yasaktır...black
seni her sabah ilk görenin güneş olması ne acı.Oysaki seni her an görmeye can atan kalbimin varlığını bilseydi bi daha hiç doğmazdı...

Sumween

90lı mezunların genel hali:
''Bir çoğu összede olmuş,dersaneye başlamış. Dersanede adam gibi arkadaş bulamamış, karakterine uysa da uymasa da suskunlaşıp,bi kenara pırsmış,büyüdüğünü anlamış,liseyi neden doğru düzgün okuyup bitirmediğine bi anlam verememiş,aklı karışmış...''
   Bunları ne zaman anladım bir günde 3 adet 90lı mezunla konuştum hepsi aynı şeyleri anlattı, ben de Güzin Abla köşeme yazayım dedim :D

I choose hush...

beanlie

Quote from: Sumween on Ekim 21, 2007, 10:00:50 PM
90lı mezunların genel hali:
''Bir çoğu összede olmuş,dersaneye başlamış. Dersanede adam gibi arkadaş bulamamış, karakterine uysa da uymasa da suskunlaşıp,bi kenara pırsmış,büyüdüğünü anlamış,liseyi neden doğru düzgün okuyup bitirmediğine bi anlam verememiş,aklı karışmış...''
   Bunları ne zaman anladım bir günde 3 adet 90lı mezunla konuştum hepsi aynı şeyleri anlattı, ben de Güzin Abla köşeme yazayım dedim :D

cidden haklısın herkes öle

NEVERlandLP

ya şu ders yaparken müzik dinlemek olayı...araştırmacılar dyorki matematik ve sayısal sorular çözerken bilhassa mozart dinlemek çok büyük yardımcıymış...denedim onayladım ;D ;D

Sumween

Quote from: NEVERlandLP on Ekim 22, 2007, 08:17:32 PM
ya şu ders yaparken müzik dinlemek olayı...araştırmacılar dyorki matematik ve sayısal sorular çözerken bilhassa mozart dinlemek çok büyük yardımcıymış...denedim onayladım ;D ;D
Bu işi ciddiye alıp Mozart mı indirsem acaba, zira işe yarıyosa çok yardımcı olur bi sayısal öğrencisine =)

I choose hush...

black_ece

=)) valla sen temel olarak bişi bilmiyosan ve oturup ciddi ciddi çalışmıyosan Einstein bile yardım edemez kanımca =))

Doqqyjuice

bence adam gibi sessiz sakin otur calıs... simdi "bence" dedim ama ben yapmıyorum bu soyledigimi :D ... televizyon,bilgisayar,fön makinası(kaloriferler pek ısıtmıyo da:) ) cep telefonu falan hep acıktır ben ders calısırkene... kendimle celisiyorum bakınız... o kadar da dengesizim...
Remember remember the nineteenth of November...

beanlie

Quote from: Sumween on Ekim 22, 2007, 08:31:50 PM
Quote from: NEVERlandLP on Ekim 22, 2007, 08:17:32 PM
Bu işi ciddiye alıp Mozart mı indirsem acaba, zira işe yarıyosa çok yardımcı olur bi sayısal öğrencisine =)

yalannnn :P o kdr denedim aklıma dersten çok sarkı müizkleri girio :P

neverforgivenangel

benim gibi daha çok geri kısmı çalışanlar mübarek:D:D:D:D:D