Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Sertab Erener

Başlatan Sumween, Kasım 14, 2006, 02:58:39 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

dün sertabı trt1de izledim canlıydı ve playback deildi hiç düşmemiş performansından
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

§ïяĝαиα

ben bu bayanı örovizyonu kazandığından beri ayrı bi seviorum beah...evt hala formunda 40larında olduğu düşünülürse...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

linkin park_elif

ben Sertab Erener in yolun başı parçasını severim ses tonu çok güzel tınısı çok hoş dinlendirici bir sesi var

lütfen mesajlarınızın tamamını büyük harfle yazmayın...forum kurallarında da var..düzeltinceye kadar anamız ağlıyo =)...black_ece
bu son olsun yüreğim huzur bulsun daha fazla nefret edemem kendimden yarınları öldürdüm nefretim kederimden...!!!!

lp_mike_chester

bu kadın tam manyak yaaa süper sesi var.... :)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

linkin park_elif

evet katılıyorum
bu son olsun yüreğim huzur bulsun daha fazla nefret edemem kendimden yarınları öldürdüm nefretim kederimden...!!!!

I_am_free

bence biraz daha uğraşsa dünyada ün yapabilir.tarkkandan ne eksiği var .(fazlası var)

ebru_91

sesi harika bu kadının
cursedprincess

Heart Attack

eşsiz , mükemmel bir ses . Neredeyse tüm şarkılarını bilirim , severim , dinlerim...   takdir ettiğim bir sanatçıdır
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

shimy

ya bunun cover yaptığı bi şarkı vardı one more cup of coffee diye kimindi o ya?? harika söylemişti ayrıca
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

linkieboppers

Bob Dylan ındı o galiba..

prensesss

çok güzel sesi var..  :)
. . . EvAnEsCeNcE . . .

Dead_Metallica_01

evet bence de cok harıka sesı var bıraz ününü kaybetmıs olmasa cok guzel sesı var gercekten;) ;D